Znamenja, ki nakazujejo, da ste občutljivi na energijo

Posamezniki so lahko zelo občutljivi na energijo, ki jih obdaja. A nekateri so bolj občutljivi kot drugi. Sposobni so zaznati že najmanjše signale in videti avro ljudi. In kako lahko veste, ali spadate med te posameznike? 

 

Obstajajo določena znamenja, na katera morate biti pozorni. Če vsak dan doživljate enega od spodaj naštetih simptomov je možno, da ste zelo občutljivi na energijo. Kakšna pa so pravzaprav ta znamenja?

Zelo ste čustveni

Imate edinstveno sposobnost, da zaznate energijo osebe takoj, ko le-ta vstopi v prostor. Z izjemno lahkotnostjo lahko ugotovite, ali je razburjena ali srečna. Biti empat pomeni, da ste »prvi na prizorišču«. Prvi imate informacije o določeni osebi.

Ste oseba, ki zna ponuditi ramo, na kateri se lahko nekdo zjoče. Vedno ponudite podporo kakršnekoli oblike. Njihova čustva čutite, kot da bi bila vaša.

Ste prinašalec miru oz. mirovnik

V vseh družbah so mirovniki zelo cenjeni. Če se pogosto znajdete v situacijah, kjer poskušate doseči mir, ki vključuje tudi soočenje, ste morda posebni. Imate posebni dar sočustvovanja s sočlovekom.
Neskladje, nemir in negativnost vas hitro zmotijo, zato se lahko zgodi, da boste svoja čustva potlačili le zato, da bo zavladal oziroma obstal mir.

Pogosto ste utrujeni

Se vam zdi, da ste nenehno utrujeni? To je znak, da so vaše telo, duša in um utrujeni zaradi čustvenih bremen, ki ste jih »prisiljeni« nositi. Težava se skriva v tem, da se tega sploh ne zavedate. Že od nekdaj ponotranjite vse, kar se okoli vas dogaja. Težave drugih postanejo vaše.

Pogosto potrebujete čas samo zase

Okolica vas pogosto izčrpava, zato potrebujete čas samo zase, da se energija napolni. Že s kratkim pobegom od vsega lahko preprečite čustveno obremenitev. Empate druži dejstvo, da so radi neodvisni, da se lahko umaknejo, ko to potrebujejo.

Ste introvertirani

V množici ljudi postanete preobremenjeni, zato se običajno izogibate večjim skupinam ljudi. Raje imate individualne stike oziroma majhne skupine.

Osebe znate prebrati

Pogosto pravilno ocenite določene ljudi? Ste imeli o nekom pravilno mnenje? Se je to že večkrat zgodilo? Potem je to jasno znamenje, da ste občutljivi na energijo. Samo osebe, ki so občutljive na energijo, lahko preberejo druge ljudi.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram