Kakšen bo začetek decembra?

Preberite si, kakšen bo začetek decembra in kaj lepega vam bo prinesel. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka do konca leta, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V nov mesec boste vstopili z novim pogledom na življenje. Spoznali boste, da se lahko postavite na prvo mesto in razvajate svojo dušo in telo. Znašli se boste pred pomembnimi odločitvami, h katerim boste morali pristopiti preudarno in mirno. Ker si boste znali prisluhniti, bo ta naloga lažja, prav tako pa boste lažje izrazili, kaj si dejansko želite. Z boljšim odnosom s telesom, umom in dušo bo življenje postalo na splošno enotnejše.

Sporočilo pod številko 2

Začetek zadnjega meseca v letu vam bo postregel z zanimivimi stvarmi. Najprej boste spoznali, da si lahko za vse vzamete čas, ne glede na to, kaj bodo drugi želeli. Vaša pravica je, da vse premislite, saj gre za vaše življenje. In ker boste bolj iskreni s samim seboj, boste lažje sprejeli odgovornost za svoja dejanja in napake. Manj bo vračanja v preteklost in analiziranja, kaj bi lahko drugače naredili. Svojo pozornost boste usmerili v sedanjost in kaj vse lahko zdaj ustvarite.

Sporočilo pod številko 3

V začetku meseca bodo v ospredju čustva. Začeli jih boste jasneje izražati, kar bo pomembno vplivalo na odnose vseh vrst. Manj bo negotovosti in strahu, kaj občutki pomenijo. Ker se boste začeli sprejemati in biti pošteni do sebe, boste zacveteli in zasijali. Z drugimi se bo dinamika izboljšala, poleg tega pa bo manj nihanj in odstopanj. Vaša pričakovanja bodo na realnih tleh, zato tudi muhasti trenutki ne bodo porušili harmonije ali vas iztirili iz začrtane poti.

Sporočilo pod številko 4

Začetek meseca bo prinesel globljo stopnjo razumevanja, kaj se dejansko dogaja okrog vas. Dobili boste jasnejši vpogled, zaradi česar se bodo določeni načrti opustili, a le za nekaj časa. Spoznali boste namreč, katere so vaše resnične prioritete in kaj si želite sami zase. Zaradi tega boste v zadnji mesec leta vstopili močnejši, razbremenjeni in bolj optimistični. Ker boste vedeli, kaj hočete in česa ne, boste za seboj pustili marsikatero nepotrebno prtljago.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša leto 2020? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram