Kako pristopiti k zadevi, ki vas najbolj bremeni?

Preberite si, kako pristopiti k zadevi, ki vas najbolj bremeni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali pa vas zanima, kaj vam jesen prinaša, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh vas bodo še spremljale stvari okoli zadeve, ki vas najbolj bremeni. Nekateri razpleti vas bodo vznemirili in naredili bolj občutljive, a ponudili tudi pomembne vpoglede, česa se morate otresti. Spoznali boste, da se ne smete zanašati na stare izide pri podobnih situacijah, ampak da morate na vsako pogledati tako, kot je: edinstvena s svojimi lastnostmi. Tako boste naredili pomemben korak k razrešitvi bremena. Najpomembnejše pa bo, da se boste na poti učili in bili odprti za novosti.

Sporočilo pod številko 2

Na zadevo, ki vas bremeni, morate pogledati z druge perspektive. Vprašati se morate, kaj si resnično želite doseči in česa ne ter biti odprti za popolnoma nov pristop. Ko boste manj obremenjeni z že znanimi napakami in ovirami, boste videli t.i. celoten gozd in ne le drevo. Za vas je pomembno, da raziščete skrite kotičke svoje biti, saj se v vsa skrivajo talenti, s katerimi boste uspeli doseči želeno, a le, če se boste znali prilagoditi okoliščinam, pri tem pa ne pozabiti, kdo ste. Ključno bo, da boste ostali zvesti sebi, a se znali distancirati od trme in ponosa.

Sporočilo pod številko 3

K zadevi morate pristopiti bolj razumsko in objektivno. Premalo empiričnih dokazov imate, da bi se predali ali začeli razmišljati, da vam ne bo uspelo. Celotnega dogajanja še niste doumeli, kar pa se bo spremenilo. Še vedno je pred vami dolga pot do razrešitve, kar pa ne pomeni, da ne morate narediti strateškega načrta. Osnove so vam jasne, zdaj morete ustvariti le še temelje, na katerih boste zgradili želeno. Bodite odprti za nove informacije – s strani ljubljenih, sodelavcev ali naključnih sporočilih, ki jih boste prejeli.

Sporočilo pod številko 4

Sprostite se. Za hip pozabite na vse skrbi, da ne boste izgoreli. Ste na poti razrešitve, a najprej morate poskrbeti zase in svojo dušo. Začnite uživati v preprostih stvareh, saj se bo tako fokus iz negativne spremenil v pozitivno smer. Ko ne boste videli le tega, kar se ne uresničuje, boste dobili nove uvide, kaj lahko storite. Ne zapletajte stvari po nepotrebnem, ampak se osredotočite na bistveno. Nikar pa ne začnite pretiravati z razvajanjem samega sebe – vzpostavite ravnovesje, saj bo tako lažje ugoditi tako razumu kot srcu.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram