Kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni?

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 – Kraljica novcev

Imate izkušnje in znanje, s katerimi boste našli pravo rešitev. Vaš trud se bo poplačal, le paziti morate, da ne boste osredotočeni le na razrešitev. Pomembni bodo koraki, ki vas bodo vodili do želenega, saj bodo to pomembni gradniki vaše osebnosti. Ne bodite preveč osredotočeni le na materialni vidik. Na stvar oziroma težavo poglejte z objektivnega, celo duhovnega vidika, saj boste tako uvideli, kar vam je bilo prej skrito.

Sporočilo pod številko 2 – Dvojka kelihov

Zadeva, ki vas trenutno zelo obremenjuje, se še ne bo uredila. Še vedno obstajajo stvari, ki jih ne poznate, zato se izogibajte sprejemanju dokončnih odločitev. Ponudile se vam bodo priložnosti, da zadevo razrešite, vendar pazite, da ne boste mislili, da ste že pri koncu. Čaka vas pot, na kateri boste spoznali, da vse ni odvisno le od vas, ampak tudi drugih. Premislite, na koga se lahko obrnete, saj vam bo ta oseba pomagala rešiti vse skrbi in premagati vse ovire.

Sporočilo pod številko 3 – Osmica kelihov

Na zadevo, ki vas skrbi, boste morali objektivno pogledati. Nekaj vas odvrača od tega, kar morate storiti. Zdaj je čas, da se nehate pretvarjati, ampak se soočite z resnico, saj vam bo to prineslo »katarzo« in nove lekcije. Prepoznajte, da je moč v vas, a da vsega ne boste naredili čez noč. Analizirajte stare napake in odločitve, da se ne bodo ponovno pojavile. Sprejmite odgovornost za vse, kar se je zgodilo, saj vas bo to vodilo k luči, ki bo pomenila nov in boljši začetek.

Sporočilo pod številko 4 – Kralj palic

Pazite, da vas skrbi ne bodo prevzele ali vplivale na vaša čustva. V vas je veliko moči, odločnosti in zagona. Vendar če se ne boste znali ustaviti, boste zamudili pomembne lekcije na poti. Stvar, ki vas bremeni, se bo razrešila, za to pa boste zaslužni predvsem vi sami, zato odgovorov ne iščite zunaj sebe. Bodite pa odprti za nasvet ali dva, saj boste tako razširili svoje obzorje. Včasih imate prav, a ne vedno. 

 

   

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram