Dlan in štirje element

Poznamo štiri osnovne tipe dlani, ki razkrivajo značilnosti posameznikovega položaja. Pri tem kot osnovo izberemo astrologijo, kar nam razkrije dodatne skrivnosti. Za element vode je značilna neverjetna življenjska moč, zračne značilnosti spodbujajo individualnost in izvirnost, ognjene pa dinamično življenje in odkrivanje neznanega. Element zemlje pa v ospredje postavlja praktičnost in funkcionalno vrednost stvari.

Vodna dlan

Osebe z »vodno« dlanjo so pogosto nežne postave z dolgimi prosti in dlanjo. Na koži se lahko prepletajo tanke proge, linije. Osebe so zelo čustvene, občutljive in čutne. Razvit imajo čut za umetnost, na splošno jih skozi življenje vodi radovednost po ezoteričnem in mističnem, velikokrat se zanašajo na svojo intuicijo. K vodnim značilnostim spada tudi privlačen obraz z velikimi izrazitimi očmi in mehkimi ustnicami. V ljubezni iščejo osebo, s katero bi lahko dobili občutek varnosti in pripadnosti, saj v nasprotnem primeru ni občutka, da so našli svoje mesto. Sem pogosto spadajo rojeni v znamenju raka, rib ali škorpijona.

Zračna dlan

Osebe z »zračno« dlanjo imajo zelo robustno in strukturo dlani, dolge in mesnate prste. So rojeni intelektualci in znajo razmišljati ter sprejemati trezne odločitve. Ljubijo knjige in branje, kar širi njihovo obzorje. Potrebujejo dejstva in številke, da se v življenju odločijo, kaj si želijo. Na vsakem koraku iščejo umske izzive. V ljubezni so srečni, če ustvarijo uspešen partnerski odnos, v katerem se partnerja dopolnjujeta. Če izgubijo stik s samim seboj, niso zadovoljni, to pa občutijo tudi osebe okrog njih. Sem pogosto spadajo rojeni v znamenju tehtnice, dvojčkov ali vodnarja.

 

Ognjena dlan

Osebe z »ognjeno« dlanjo imajo zelo odločno strukturo dlani. Prsti so kratki, dlan dolga, črte pa živahne. Osebe imajo izrazite čute, instinkte in pogosto ukrepajo na podlagi šestega čuta. Ko se za nekaj odločijo, so nepopustljivi in hitro vzkipijo, a se tudi hitro pomirijo. Radi imajo dejanja, akcijo, dogajanje. V življenju se jim mora stalno nekaj dogajati. Obremenitve zelo dobro prenašajo, zato vedno iščejo nove stvari, saj dolgočasja ne prenesejo. Kljub temu, da imajo neverjeten zagon, niso vedno kos vsakodnevnim izzivom. Vajeti življenja želijo imeti v svojih rokah, zato ne marajo slediti drugim oziroma množici. Sem pogosto spadajo rojeni v znamenju ovna, strelca ali leva.

Zemeljska dlan

Osebe z »zemeljsko« dlanjo imajo visoko in težko (grobo) dlan s kratkimi prsti. Na dlani ni veliko črt, so pa te globoke. Osebe so zelo prizemljene in uravnovešene, razmišljajo logično in z lahkoto rešujejo težave. V medsebojnih odnosih so zelo uravnoteženi, vedo, kaj si kdo želi in kakšni so njihovi nameni. V partnerskem odnosu so zelo predani in zvesti, radi tudi vidijo, da jih ljubljena oseba potrebuje. Ne bojijo se poštenega in trdega dela, da dobijo, kar so si zastavijo. Znajo slediti ciljem, saj jih ni strah ovir na poti. Sem pogosto spadajo rojeni v znamenju kozoroga, bika ali device.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram