Kaj lahko dlan pove o vas?

Ste se kdaj spraševali, kaj oblika dlani in razmerja na njej govorijo o vas? Pove vam lahko nekaj splošnega o vas samih in razkrije, kaj vse lahko dosežete ali čemu morate nameniti več pozornosti.

OBLIKA DLANI

Koničasta

Razvite so intuitivne sposobnosti in šesti čut. Prizadevate si za popolnost v sebi in okrog sebe. Ste zelo duhovno usmerjena oseba.

Lopatičasta

Kar si zastavite, da boste dosegli, to naredite. Nikoli ne pustite stvari nedokončanih. Ste izjemno vztrajna in bistra oseba, ki pogosto dobi, kar si želi. Ne marate pa zapravljati časa za stvari ali odnose, ki nimajo prihodnosti.

Oglata

Ob sebi si želite osebe, ki vas bodo potrebovale. Brez njih ne morete živeti. Nadarjeni ste za mehaniko, vodi vas logično razmišljanje, poleg tega pa ste zelo telesno dejavni.

Stožčasta

Ste zelo vizualna in umetniška oseba. V vsem, kar počnete in kar vas obdaja, želite videti lepoto. Uživati želite v življenju in ga dojemati z vsemi svojimi čuti.

RAZMERJA NA DLANI

Dlan je krajša od prstov

V življenju vas vodi intuicija. Razvito imate tudi bujno domišljijo, poleg tega pa znate biti preobčutljivi.

Dlan je enako dolga kot prsti

Ste zelo uravnotežena in odločna oseba. Vzponi in padci v življenju vam ne predstavljajo težav. Načrte izpeljete do konca, vodi pa vas jasno in logično razmišljanje.

Dlan je daljša od prstov

Pogosto sledite trenutnemu navdihu. Polni ste idej in zamisli, ki pa jih težje uresničite. Prestavljanje stvari na jutri vam ni tuje. Vodi vas razvita domišljija, močen pa je tudi čut za umetnost.

OBLIKA PRSTOV

Koničasti

Ste zelo natančna in malenkostna, a uglajena oseba. Dobro opažate vzorce, oblike in barve. Razvit imate čut za estetiko in vse lepo.

Lopatičasti

Ste zelo inteligentna oseba, ki pa nima razvitega smisla za humor. Zelo radi potujete in ste dejavni. Težje upočasnite svoj korak, zato se pogosto znajdete v poklici, kjer se dela dan in noč. Znate se prilagoditi okolju in večini situacij.

Oglati

Radi imate preprosto življenje. Osrečujejo vas male stvari. Ste zelo dober delavec, ki z lahkoto zasluži denar, pri tem pa ne pozabite, kdo ste.

Stožčasti

Ste zelo pametna in nežna oseba. Vedno ste pripravljeni priskočiti na pomoč. Pogosto vnaprej veste, kaj si kdo želi od vas in posedujete znanje o življenju ter osebah okoli sebe.

VIŠINA, PROŽNOST IN VOLJNOST DLANI

Zelo visoka in trda

Sledite svojim osnovnim potrebam in preprostemu načinu razmišljanja.

Visoka in trda

Ne potrebujete veliko, le osnovno: hrano, dom in ljubezen. Nimate večjih ambicij ali ciljev.

Visoka in srednje trda

Ste zanesljiva, dobra in zaupanja vredna oseba, zlasti na poslovnem področju. Življenja ne jemljete zlahka.

Visoka in srednje mehka

Ste zelo garaška in neizprosna oseba. Želite, da bi vas drugi potrebovali in da bi z njimi uživali.

Visoka in mehka

Radi sanjarite, razmišljate o življenju in se umetniško udejstvujete. Ni nujno, da ste priden delavec.

Nizka in zelo trda

Navzven lahko delujete hladno, ko pa vas ljudje spoznajo, spoznajo ravno obratno. Znate biti preračunljivi in strateško načrtovati svoje korake.

Nizka in trda

Ste domišljava in sebična oseba, ki težko sklepa nove vezi. Znate biti tudi trmasti in posesivni.

Nizka in mehka

Težko rečete ne, zato ste bolj dojemljivi za skušnjave. Poleg tega pa težko rečete ne ali pa sploh ne znate.

Nizka in zelo mehka

Imate dobro razvito intuicijo, vendar se pogosto osredotočite na negativno, zato vas okolica pogosto vidi kot neprijazno in ostro osebo.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram