6 predlogov, kako bo partner postal bolj ljubeč

Na začetku zveze nas čustva z lahkoto odnesejo, zaljubljeni smo, na svet gledamo skozi rožnata očala, vse je zanimivo, novo in seksi. Ko mine nekaj časa, odnos ni več tako razburljiv in partnerja si ne prizadevata več nenehno zadovoljevati želje drug drugega. A takrat se pravo delo za dolgoročno razmerje šele zares začne.

 

Najhuje je, ko odnos postane rutina in si želimo, da bi bil partner bolj romantičen in prijazen, prav takšen, kot je bil, ko je bila zveza še sveža. Hrepenimo po tem, da bi večkrat predlagal zmenek in nas peljal ven, da bi nas kdaj presenetil z darilom in nam večkrat dal vedeti, koliko mu pomenimo. Torej, da bi se trudil za nas!

Ljudje pogosto zmotno mislijo, da v resnem razmerju ni potrebno dokazovati ljubezen, ker druga oseba že tako vse ve. Nič ni samoumevno, tudi partner ne. Ko se ljubljena oseba nima več za privlačno in se ne počuti več zaželena, lahko strast hitro splava po vodi.

Če se vam zdi, da tudi v vašem odnosu primanjkuje naklonjenosti, sledite naslednjim nasvetom za izboljšanje stanja:

1. Izrazite svoje občutke in skrbi

Ko poskušate partnerju razložiti, da potrebujete več naklonjenosti, ga pri tem ne smete kritizirati. Izraziti morate svoje želje, mu povedati kaj želite izboljšati in obrazložiti, zakaj vam nekaj veliko pomeni. Govoriti morate o sebi, o tem kaj bi sami radi, ne o tem, kaj on počne narobe. Drugače bi se partner lahko počutil napadenega, lahko bi se zaprl vase in bi vas prenehal poslušati.

2. Prepoznajte jezik ljubezni

Nekateri kažejo naklonjenost z darili, besedami, dotiki ali dejanji, drugi raje kakovostno preživijo skupni čas z ljubljeno osebo. Ljudje izražajo ljubezen na različne načine. V trenutku ko prepoznamo partnerjev jezik ljubezni, ga lažje razumemo. Vsaka oseba je drugačna in čisto lahko, da vam partner že izkazuje pozornost, vendar na svoj način.

3. Spogledujte se

Ne bojte se flirtanja z drago vam osebo. To bo obudilo lepe spomine na vajin začetek, kar vaju bo podžgalo. Predlagajte partnerju masažo, smejte se njegovim šalam, v postelji ga nežno žgečkajte, privoščita si romantičen večer zunaj … Te majhne pozornosti lahko sežejo daleč in odprejo vrata do srca ljubljenega.

4. Ne dvomite v svoja čustva

Če potrebujete več pozornosti, prevzemite odgovornost in pokažite partnerju, kako naj postane bolj ljubeč. Če hrepenite po fizični ljubezni, mu pokažite, kako naj se vas dotakne. Če pogrešate ljubeče besede, mu povejte, kaj radi slišite. Morda partner ne ve, kako bi vam pokazal, da mu je mar, ker mu nikoli niste povedali, kaj vam je všeč. Bodite samozavestni in jasno izrazite svoje želje.

5. Bodite razumevajoči in sočutni

Če vaš partner ni ljubečega tipa, mu dajte čas, da se bo ogrel. Morda težko razumete, zakaj ni romantičen, ampak če vidite, da si prizadeva, četudi samo malo tu in tam, mu povejte, koliko vam to pomeni. Še naprej bodite ljubeči do njega, razumevajoči in sočutni. Ko bo opazil spodbudo, bo lažje spremenil svoje vedenje.

6. Kar boste dali, to boste dobili

Romantični odnosi so dvosmerna ulica. Če upate, da bo vaš partner postal bolj ljubezniv, boste morali tudi sami vložiti nekaj časa in mu nakloniti pozornost. Pogovorite se z njim in ugotovite, česa si on želi. Ko bo sam zadovoljen, bo verjetno raje ponudil nekaj v zameno. Odnos mora biti enakovreden. V odnosu ne smemo samo jemati, moramo tudi dajati. Tudi sami morate izkazovati ljubezen, da jo boste dobili v zameno.

Razmerje je težko vzdrževati, če med partnerjema ni komunikacije. Potrebni so odkriti pogovori. Odnos je potrebno gojiti in ga vzdrževati, da povezava ostane zdrava in stabilna. Biti naklonjen partnerju zahteva veliko truda. Pokažite zanimanje za ljubljeno osebo!

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram