Kako dvigniti svoje vibracije?

Vse v vesolju ima svoje vibracije in frekvence. Ko smo v stiku z drugimi ljudmi, naravnimi silami in naravo, to vpliva na naše osebne vibracije. Sem spadajo tudi interakcije, ki jih imamo s samim seboj: naše misli, čustva, stališča in vrednote. Vse to vpliva na našo lastno frekvenco. In vse, kar ustvarimo s svojim umom, se bo manifestiralo in spremenilo resničnost, v kateri živimo.

 

Naš um je močno orodje, s katerim lahko ustvarjamo, napredujemo v življenju in dosežemo svoje cilje. Po drugi strani pa lahko s svojimi mislimi tudi blokiramo lasten razvoj in uspeh. To lahko zveni zastrašujoče, a ne tako kot misel, da se določene osebe ne zavedajo, da vibrirajo na zelo nizki frekvenci. To pa ne vpliva le nanje, ampak tudi na okolico. Znanost je dokazala, da vse v vesolju vibrira z določeno frekvenco. Naše vibracije se lahko spremenijo zaradi okoliščin, naših misli, prepričanj ali dejanj.

Kaj se zgodi, ko so vibracije nizke?

Ko so vibracije nizke, na vprašanja odgovarjajo z »nizkimi« odgovori, nosimo barve, ki ne vibrirajo na visoki frekvenci, naše splošno razpoloženje pa močno niha. Že ena sama misel lahko sproži ta efekt snežne kepe, ko se negativne misli in nizke frekvence le še bolj kopičijo.

Ko nas obkrožajo ljudje z nizkimi vibracijami, imamo na voljo dve izbiri: lahko se jim pridružimo, ali pa naredimo korak stran in zaščitimo svojo energijo. Prav tako moramo tudi paziti, da se okolica ne bo »hranila« z našo energijo, ko bomo vibrirali na nitki frekvenci.

Dvigniti svoje vibracije pa ni najlažja naloga, saj zahteva spremembo v načinu razmišljanja, delovanja in najpomembnejše – kako se odzivamo na druge ljudi, kraje in situacije.

Dvignite svoje vibracije

Ko si prizadevamo dvigniti svoje vibracije in spremeniti določene stvari, je krivulja uspeha zelo strma, zato je pomembno, da ohranimo vajeti v svojih rokah. Želja po spremembi mišljenja je izjemo težka, zato ljudje pogosto opustijo to nalogo, saj je lažje stopiti stran, kot pa se boriti. Proces dviga vibracije in spremembe mišljenja ni enostavna in hitra, ampak zahteva čas. Vsak dan znova se je treba boriti zase, za pozitivno razmišljanje in energijo. Da spremenimo svoje miselne (negativne in omejujoče) vzorce, je potreben čas.

Načini, s katerimi bomo lažje dvignili svoje vibracije in frekvenco:

Pisanje dnevnika: Začnite pisati dnevnik. Vanj zapišite vse misli, ki si jih želite imeti in ki odražajo stvari, ki bi jih dejansko radi imeli. Ko nekaj zapišete, prenesete to v realnost. Ko gledate besede pozitivne narave, se le-te vtisnejo v vašo matrico. Preko pisanja dnevnika boste tudi spoznali, od kod prihaja nizka energija – so to osebne misli in občutki o sebi ter vsakdanjem življenju?

Globoko dihanje: Globoko vdihnite in izdihnite. Napolnite svoja pljuča s kisikom in povečajte svoje vibracije. Ko boste dihali globoko, se boste sprostili in umirili, to pa bo neposredno vplivalo na vaše celotno telo. Zapomnite si: mirna vibracija je visoka vibracija.

Nasmeh: Smejte se. Nasmeh lahko odbije negativne energije in vas zaščiti pred t.i. energetskimi vampirji.

Lepota: Najdite nekaj lepega. Cenite to, saj bo to dvignilo vaše vibracije iz najnižjih globin. Potrebujete le eno stvar in to je lahko karkoli: cvetlica na vaši okenski polici, ptica, ki svobodno leta po nebu, otroški nasmeh, lepo urejeno domače okolje, vonj pravkar pečenih piškotov….

Hvaležnost: Morda se trenutno ne zavedate vseh blagoslovov, ki jih imate v svojem življenju, zato bo naloga, da se nečemu zahvalite, malce težja. Osebe z nizko vibracijo težko odkrijejo, za kaj so lahko hvaležne. Če boste začeli pisati seznam stvari, lastnosti in ljudi, za katere ste hvaležni, boste svoje možgane »strenirali«, da se začnejo osredotočati na pozitivno, s tem pa boste posledično dvignili svoje vibracije. To naredite vsaj enkrat mesečno, saj boste tako ostali v hvaležnem in pozitivnem duhu, ki vam bo preprečil negativne misli o sebi in svetu, ki vas obdaja.

Meditacija: Meditacija bo okrepila telo in duha ter pomagala, da dvignete svoje vibracije. Ko meditirate, stremite k temu, da ne razmišljate o ničemer. Ste na nekakšnem nevtralnem mestu, kar vam pomaga doseči višje vibracije.

Znebite se nepotrebnih stvari: Čustvena prtljaga lahko ovira in preprečuje dvig vibracije. Negativne misli, občutki in izkušnje vas lahko zadržujejo pred uspehom, odkritjem vseh potencialov in oseben moči, s katero bi naredili potrebne spremembe.

Bodite aktivni: Telovadite, plešite! Premaknite svoje telo. Ko ste aktivni, se sproščajo endorfini, zaradi katerih se počutite srečnejši in celovitejši.

Narava: Biti na prostem lahko čudežno vpliva na vaše vibracije. Ko se boste osredotočili na to, kaj je okoli vas in ne na misli, ki vihrajo v glavi, boste začeli vibrirati na višji frekvenci.

Nehajte: Nehajte se pritoževati, kritizirati sebe in okolico ter nehajte širiti govorice. Namesto da bi se predajali negativnosti, v svojem življenju raje poiščite stvari, ki vas veselijo. Ko se boste samo pritoževali ali kritizirali, ne boste več prepoznali pozitivnih in lepih stvari v svojem življenju.

Glasba: Prisluhnite svoji najljubši glasbi. Ko se ji boste predali in začeli uživati, boste začeli vibrirati na višji frekvenci, zaradi česar se boste počutili srečnejši.

Nekaj norega: Ste si kdaj želeli storiti nekaj resnično norega, a niste nikoli zbrali dovolj poguma? Zdaj je čas, da stopite iz območja ugodja in to naredite.

Afirmacije: Preprosta beseda ali stavek vam lahko pomaga spremeniti način razmišljanja. S ponavljanjem afirmacij si boste omogočili, da v življenju nekaj spremenite. Morda ne boste takoj verjeli v to, kar ponavljate, a čas bo pokazal rezultate.

Vračanje: Ko so vibracije nizke, so misli negativne. Osredotočeni ste le na to, kaj vam manjka oziroma nimate. Ko boste nekomu nekaj podarili, vrnili pomoč ali ponudili pravi nasvet, boste spremenili svojo miselno naravnanost. Začeli boste prepoznavati, kaj pravzaprav imate v svojem življenju. Obilje ima visoko vibracijo in deljenje le-tega z drugimi bo dvignilo vaše vibracije.

Tehnologija: Živimo v razvitem svetu, informacije so le klik stran. A včasih je to lahko zelo obremenjujoče, zato naredite korak stran. Odložite svoj telefon, ugasnite računalnik in televizijo. V roke raje vzemite dobro knjigo, se s kom pogovorite ali pa pojdite na sprehod. Odločite se za interakcijo z resničnim in ne digitalnim svetom.

Ustvarjalnost: Bodite ustvarjalni. Dovolite si, da se izražate tako, kot se počutite. Rišite, pišite, igrajte… Počnite to, kar vas osrečuje.

Zunanje okoliščine in situacije, v katerih se znajdemo, se ne zgodijo slučajno. Za vsako akcijo obstaja enaka in nasprotna reakcija – za vsako situacijo, v kateri se znajdemo, so odgovorne naše misli in dejanja. Če se znajdemo na točki, ko so okoli nas tako pozitivne kot negativne sile, je naša odločitev, v katero smer se bomo odpravili.

Naša vibracija je naša odgovornost zato ne smemo pričakovati, da bodo drugi spremenili naše življenje ali da bo kdo drug naredil nekaj namesto nas. Mi sami se moramo odločiti za spremembe, s katerimi bomo dvignili svoje vibracije.

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka v prihodnosti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram