Želite okrepiti svoje komunikacijske sposobnosti? Naj vam pri vsem tem pomaga tudi znamenje horoskopa

Se v pogovoru z drugimi kdaj počutite, kot da ne boste mogli vsega povedati na način, kot bi si želeli, ali pa vas pri samem pogovoru nihče ne bo poslušal, slišal? Vam velikokrat besede uhajajo z ust in pa ne pridejo do slušateljev v takšni meri, kot bi si želeli?

 

Medsebojna komunikacija je pomembna spretnost in vrlina, v kateri lahko mnogi izmed nas najdejo pomembne lekcije in znanja. V času, ko je vse osredotočeno na tehnologijo, hiter tempo in obsedenost z neko internetno slavo, kjer se vsi primerjajo z znanimi osebnostmi, lahko kaj hitro pozabimo, kako preprosto in pomembno se je pogovarjati drug z drugim. Ker imamo možnost komunikacije navezati na več načinov (klic, sms sporočilo, e-pošta...) se vse premalokrat zavedamo, da bi lahko to svojo komunikacijsko sposobnost lahko še izboljšali.

Pomembno je, da se vprašamo o tem, kako se lahko ponovno povežemo med seboj. Bolj, ko smo povezani z brezžično tehnologijo, bolj se zmanjšuje tudi naša prizemljenost in povezana z vesoljem, energijami. Na srečo pa obstajajo zelo preprosti in učinkoviti načini, ki nam lahko pomagajo pri boljši komunikacijski sposobnosti. Astrologija je odlično orodje tudi za učenje glede izboljšanja tega področja. Astrološka znamenja nam namreč lahko sporočijo, kdo smo in kako se povezujemo s svetom okoli sebe. Pomembno je, da se zavedate, da ima vsak znak svoje prednosti in pomanjkljivosti, zato si kar takoj oglejte, kako lahko vsako znamenje izboljša komunikacijo z drugimi...

Oven

Pri vas lahko prevladuje impulzivna komunikacija, kajti vaša strastna narava vas nemalokrat lahko privede do nestrpnih vedenj in želje po hitrih odgovorih. Naslednjič, ko se boste znašli v pogovoru, ko vas bo vse skupaj privlačilo v ponovno zaletavost, se raje ustavite in si vzemite trenutek. Globoko dihajte, izdihajte vsa negativna čustva, vdihnite pa mir in spokojnost. Ko se boste naučili napolniti svoje besede s potrpljenjem in spokojnostjo, bodo vaši dialogi potekali hitro in brez težav.

Bik

Velikokrat spletete odlična in pristna prijateljstva ravno v času, ko le-ta najbolj potrebujete oziroma ko potrebujete ramo, na katero se lahko naslonite, vendar pa le malokrat govorite o svojih občutkih in svojih notranjih mislih. Zato lahko za okolico delujete zelo zaprto in trmasto. Poskusite z majhnimi koraki doseči, kar se da največ. Počasi se odpirajte in govorite o zadevah, ki vam morda niso najbolj vsakdanje, o katerih neradi razpravljate. Okolica bo cenila večjo vašo odprtost in pripravljenost na pogovor.

Dvojček

V vaših mislih se vedno pretaka veliko informacij, veliko svetlih točk, zato zelo težko obdržite pozornost samo na določeni zadevi. Zaradi tega se lahko vaša okolica velikokrat počuti ignorirano, prezrto, ker vi vedno skačete s teme na temo in zato poskušajte vnaprej v pogovoru z drugimi nekoliko bolj poslušati tudi druge. Poskrbite, da bodo videli, da so slišani, da jim odgovarjate na vprašanja ipd. Videli boste, da bodo kaj hitro začeli ceniti vaš trud in vam bodo za vse to zelo hvaležni.

Rak

Vaša občutljiva narava lahko včasih sogovornika zmede in vašo komunikacijo vzamejo za zelo agresivno. Ne dopustite, da bi vaša občutljiva narava prerasla vašo sposobnost po tem, da bi odkrito govorili o sebi in o svojih občutkih z najbližjimi. Spomnite se, da je dobro priti zadevam do dna in ko boste imeli naslednjič nekoliko manj prijeten pogovor, se spomnite, da vas imajo vaši bližnji radi ne glede na vse. Ne bežite pogovoru, ampak se razumsko spopadite z njim.

Lev

Vaš pogled na življenje lahko oživi še tako dolgočasno situacijo ali pogovor, saj v ospredje prinesete svojo iskrico osebnosti. Pazite pa, da to ne bo privedlo do dramatiziranja v vaši podzavesti, v umu zaradi odzivov okolice. Poskušajte imeti nekoliko manj čustvenosti v ospredju, kot bi bilo treba, vendar pa poskrbite, da bo vaša prijaznost še vedno izžarevala skozi vaše besede.

Devica

Device ste zelo samozavestne osebe, ki točno veste, kaj si želite in v kaj verjamete. Ne dopustite pa, da bi vaše mnenje postalo tako konkretno, da tu ne bi bilo več prostora za razpravo. Torej vedno puščate določene izbire še ravno prav odprte in nedorečene. V pogovorih z drugimi, še posebno s tistimi, ki imajo drugačna prepričanja kot vi sami, je pomembno, da se nekaj novega naučite. Poskusite biti v pogovoru bolj nežni in soočili se boste s številnimi, novimi in vznemirljivimi prijateljstvi.

Tehtnica

Vaša ljubezen do ravnovesja in diplomacije vedno vodi v pogovore, ki so nekoliko bolj splošni in površinski. Vaša želja po tej harmoniji pa se lahko prekine v primerih, ko so pogovori nekoliko bolj napete narave in vse to v vas povzroči občutek vznemirjenosti, jeze ali pa celo besa. Pri pogovorih poskusite ohraniti ravnovesje znotraj sebe (tudi če le-to ni prisotno v okolici) in le tako boste pogovor vrnili v ljubeče središče.

Škorpijon

Vaša ljubezen do globokih skrivnosti ne bo presenetila nobenega okoli vas, vsaj oseb, ki si vas želijo globlje spoznati, ne. Težko vam je ohranjati ravnotežje v odnosih, če so pogovori čustveno enostranski, zato se poskusite tudi sami nekoliko bolj odpreti v komunikaciji z drugimi, kajti videli boste, da so ljudje morda bolj razumljivi in sprejemljivi, kot si mislite in kot morda pričakujete.

Strelec

Imate neizmerno pozitiven in optimističen pogled na življenje, ki je zagotovo čudovit, vendar pa se morate občasno tudi opomniti, da si tega mnenja in življenjskih nazorov ne delijo vsi okoli vas. Ko imajo vaši bližnji težke čase, poskusite poslušati njihove strahove in skrbi, namesto da bi vnaprej naslikati sliko o tem, kako pozitivne in velike stvari se bodo dogajale v prihodnje. Če boste v teh trenutkih znali poslušati in jim zagotoviti "ramo za jokanje", jim boste tako najbolje in najlažje pokazali, da bo vse v najlepšem redu in da se bodo zadeve izboljšale.

Kozorog

V pogovoru se lahko pri vas prepleta ljubeznivi duh, ki ga pa občasno prekine tudi melanholija. To lahko naredi in ustvari pogovor z drugimi, še posebno tistimi, s katerimi ste si blizu zelo napet. Pustite, da vas pri komunikaciji vaši bližnji dvignejo, prisluhnite tudi njihovi modrosti. Imate veliko možnosti, zaradi katerih ste lahko srečni, še posebno zaradi prijateljev in bližnjih, na katere se lahko zanesete in s katerimi lahko delite svoje najgloblje skrivnosti.

Vodnar

Vaš slog komuniciranja je pošten in odkrit, vendar pa se morate v pogovoru kdaj tudi opomniti, da so nekateri ljudje lahko malce bolj občutljivi, kot pa vi sami. Mnogi imajo velikokrat raje iskrenost, ki je "zavita v vatko", kot pa neposredno iskrenost. Poskusite deliti svoja mnenja s kančkom več razumevanja in resničnosti, vendar pa ne bodite hudobni. Vaše obnašanje v pogovorih lahko velikokrat da vtis večvrednosti, kar je napačen vtis, saj v resnici ne bi poškodovali niti muhe.

Ribi

Ribe ste ljubiteljice sanjavih, domišljijskih in fantazijskih svetov, zato realni in pomembni pogovori niso ravno vaši najbolj priljubljeni pogovori. Medtem ko vas takšna komunikacija potisne na sam rob, se morate zavedati, da bi bilo od časa do časa dobro, da se postavite zase in delite resnico ter razumski pogled tudi z drugimi. Dobro je, da ste tudi nekoliko bolj realni in stvarni, a da z drugimi še vedno komunicirate odprto, odkrito in iskreno.

Komunikacija je dvosmerna cesta in sposobnost, da to darilo lahko delimo z drugimi, je resničen blagoslov. Da bi izboljšali pogovore z drugimi, je nujno, da izboljšate tudi povezavo z vesoljem, energijami in da se znate prizemljiti. Odnosi z drugimi temeljijo na sposobnosti, da z njimi odkrito govorimo o vseh strahovih z ljubeznijo in spoštovanjem. Naj vam astrologija pomaga na tej poti do razsvetljene in boljše komunikacije s svetom okoli vas.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram