Zakoni privlačnosti in karma

Se tudi vam zdi, da imajo nekateri ljudje vedno srečo v ljubezni, medtem ko drugi pripovedujejo same nesrečne zgodbe? Pogovorimo se torej o karmi: dobiš, kar daš!

 

Karma je dokaj preprost koncept, ki temelji na posledicah dejanj. Gre za kozmično načelo, da se bo naše vedenje (tako v tem življenju kot v preteklih) zrcalilo v tem, kar bomo prejeli v prihodnosti. Prijazni ukrepi in nameni bodo privedli do dobre karme, grda dejanja bodo privedla do slabe karme. Enostavno, kajne? A ne tako hitro!

Ali sabotirate svoje ljubezensko življenje?

Ko gre za srčne zadeve, je karma malo bolj zapletena. Ljubezen je tako strastno in vsestransko čustvo, da vse obrne na glavo. In če nismo previdni, lahko nenamerno ustvarimo slabo karmo, ne da bi sploh vedeli.

Seveda laži, goljufije ali kakršna koli zloraba ne bodo vodili k dobri ljubezni. Toda tudi če verjamemo, da so naše romantične namere pozitivne, lahko že kratkoročne negativne misli ali pa smo občutki krivde, ljubosumja in zamere sabotirajo naše ljubezensko življenje.

Prepozno je, da bi lahko ukrepali glede dejanj v preteklosti, ki so priklicala slabo karmo. Toda že danes oziroma že takoj lahko potegnemo črto in se od tu naprej trudimo v življenje pritegniti le dobro karmo.

Naklonite ljubljeni osebi pozornost

Komplimenti in vljudnost, ljubeznivost in sočutje so očitni koraki, ki vodijo k dobri karmi. Včasih smo tako obremenjeni sami s seboj in osredotočeni sami nase, da pozabimo na izkazovanje naklonjenosti, ki pa lahko dolgoročno pripomore k boljšemu ljubezenskemu odnosu.

Obnašajte se zrelo

Lepo prosim brez drame in temperamentnih izbruhov! Stalno komuniciranje bo v odnosu odpravilo negativne občutke, ljubosumje, zamere ali sebično vedenje. Tudi najboljši se občasno, ko smo resnično razburjeni, obnašamo kot otroci. Takrat se moramo odkrito pogovoriti s svojim partnerjem, a še pomembnejše je, da tudi poslušamo! Zrelo vedenje bo privabilo dobro karmo in ljubezen.

Pustite preteklosti za seboj

Občutki jeze ali zamere se lahko obrnejo in bremenijo našo ljubezensko karmo. Negativna čustva imajo močno in uničevalno energijo. Slednja nas lahko spremlja kot temen oblak, ki odbija vse, kar je pozitivnega. Odpuščanje je ključ do dobre karme, razumevanje pa bo privabilo ljubezni.

Obrnite se po pomoč

Z uporabo astrologije, numerologije in tarot kart lahko hitro ugotovimo, kdaj bo najprimernejši trenutek za ukrepanje. Te metode nam lahko pomagajo sprejeti prave odločitve ob pravem času in pritegniti romanco v življenje. Poslužite se omenjenih tehnik, saj ni boljšega orodja za vpogled v ljubezen!

Nadzirajte svoj temperament

Zaljubljenci se velikokrat prepirajo, ker je ljubezen tako strastna. V kolikor se razburite do te mere, da želite kričati in govoriti škodljive stvari, raje upočasnite in zaprite usta, dokler ne boste znova pridobili nadzora nad svojimi čustvi. Sprehodite se in se ohladite, k pogovoru pa se vrnite, ko boste pripravljeni mirno komunicirati in doseči kompromis s svojim partnerjem.

Mislite pozitivno

Ali verjamete v moč misli – pozitivnih ali negativnih? Morali bi! Slabe misli prikličejo slabo karmo. Če boste torej razmišljali, da bo partner zvezo verjetno prekinil, jo najbrž tudi bo. S črnimi mislimi in negativnimi dejanji si sami nakopljemo nesrečo. Da bi pritegnili pozitivno karmo, moramo razmišljati o pozitivnih stvareh, tudi ko nas obsedajo negativne misli.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram