Karmični odnosi

Karmični odnos je romantična povezava, ki obstaja med dvema dušama z namenom, da se očisti, pozdravi ali pomiri izkušnje iz prejšnjega življenja. Večina ljudi si ne želi takšnih odnosov, a morajo biti del njih, dokler se karma ne očisti.

 

Močna bolečina, ljubosumje, posesivnost, dominantnost, čustvena zloraba in sebičnost so običajna znamenja, ki nakazujejo, da ste v karmični zvezi.

Dobra novica pa je, da lahko izstopite iz tega začaranega kroga. Kar morate storiti, je:

 • Spoznati in sprejeti svoje karmične vzorce. Vprašati se morate, katere negativne lastnosti ali vidike nenehno doživljate v svojih odnosih. Najprej jih morate identificirati, nato priznati in sprejeti. Razumeti morate, da je to del velike kozmične igre, ki vam prinaša pomembno lekcijo.
 • Distancirati se morate od odnosa. Analizirati morate svoje občutke in prepoznati, kaj tiči globoko v vas. Nikar se ne spustite prehitro v nov odnos, saj se lahko zgodi, da se bodo stari vzorci ponavljali.
 • Naučiti se morate pustiti preteklost za seboj in odpustiti vse stare zamere. Tako se boste osvobodili čustvene vezi in začeli hoditi po svoji poti – brez odvečne stare prtljage.
  Vajeti življenja morate vzeti v svoje roke in okrepiti svojo avro. Vaše izkušnje so izključno vaše in nihče ne more povzročiti, da bi se počutili slabo ali nelagodno, če mu tega ne boste pustili. Če mu boste dali nadzor nad svojimi čustvi, boste težje dosegli želeno.

   

   

   

  Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

  Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

  Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

     

  Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

   

   

  Balzamika Instagram