Sreča je stvar izbire!

Sreča je pozitivno čustvo, je občutek, izkušnja in je stanje duha. In to je nekaj, kar lahko izberete, za kar se lahko odločite. Samo dovolj poguma morate zbrati.

 

Star pregovor: »Vsak je svoje sreče kovač,« nedvomno drži, če vam je to všeč ali ne. Vsak posameznik je sam odgovoren za svojo srečo.

Veliko ljudi zmotno misli, da sreča izhaja iz stvari. Da bodo srečni zaradi novega avtomobila, modnega kosa oblačila, dragocenega nakita … Sreča sicer res zavzema različne oblike in zgoraj omenjene zadeve vas lahko razveselijo. Toda realno gledano sreča ni uspeh, ni dobra kariera in ni v lepih novih stvareh ali denarju, čeprav vam vse to lahko pomaga, da se počutite dobro. Navdušenje, ki pride s tem, namreč ni trajno. To ni sreča! Sreča ni v materialnih dobrinah. Sreča izvira iz pozitivnih odnosov in ljubezni.

Naj ponovim, sreča je stanje duha! Je zavestna odločitev, da se spopadete z negativnimi izkušnjami, ne glede na to, kako težko vam je. Da se odmaknete od njih ali jih sprejmete. Nato pa misli napolnite s trenutki, ki so vam prinesli največje veselje – spomini na ljubezen in na druženje z dobrimi ljudmi. Teh pozitivnih misli se nato držite in umu dovolite, da jih uporabi kot ″gorivo ″ za naprej.

Kolikokrat ste se že ujeli, da ste za nesrečo v svojem življenju obsojali ves svet ali celo krivili nekoga drugega, samo sebe ne? Naj vam ne bo nerodno, vsak je to že kdaj storili, vsi to delamo. To je slaba navada, ki se je morate znebiti. Naučiti se jo morate obvladovati, pridobiti morate moč nad njo, da ji lahko začnete vladati. Vsakodnevno lahko živite srečno, če se boste za to odločili.

Soočite se s svojimi občutki in poglejte resnici v obraz. Lahko izberete srečo ali pa se odločite za življenje v bolečini in žalosti. Spremeniti morate način, kako vidite sebe in kako vidite svet. Začeti se morate zavedati, kako močen je lahko um, kako močna je lahko misel. Pomembna sta osredotočenost in namen. Če združite vse te stvari in jih uporabite na pravilen način, lahko v nekaj trenutkih spremenite življenje na bolje. Toda samo, če ste pripravljeni na preobrazbo. Spoznajte, kakšno življenje živite in kakšnega želite, ozavestite vse občutke – to je prvi korak. Nato se boste lahko lotili izboljšav.

Sreča ne pade z neba, oblikujemo jo sami!

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram