Sreča je izbira

Sreča je izbira. Naj ponovim. Sreča je izbira. To je pozitivno čustvo, to je posebni občutek, je stanje duha. In to je nekaj, kar lahko izberemo! Okolje nam želi priučiti mišljenje, da srečo začutimo ob nakupu novega avtomobila, oblačila, ogrlice … Drugi nam govorijo, da bomo srečo občutili, če se bomo obkrožili s pozitivnimi ljudmi. To je res, vendar … Je to cela resnica?

 

Sreča ni le uspeh, lep avtomobil, lep dom, lepe stvari in uspešna kariera. In čeprav lahko te stvari dajo občutek sreče, le-ta ne traja. Sreča je stanje duha, je odločitev, da se bomo soočili z negativnimi stvarmi, ne glede na to, kako težke so. Je odločitev, da se bomo distancirali v duhovnem smislu in jih sprejeli, nato pa prostor, ki ga zasedajo, nadomestili s spomini, ki so prinesli občutek največje sreče. Ta pozitivna misel bo zavladala umu in delovala kot nekakšno »gorivo«, ki bo krepilo vaše dobro razpoloženje in občutek sreče.

Kolikokrat ste se v življenju ujeli, da ste za svoje nezadovoljstvo krivili nekoga drugega? Ali nekaj? Vsi smo to že storili, a to je slaba navada, ki se je ne moremo znebiti, lahko pa se jo naučimo kontrolirati in tako pridobiti moč nad njo. In ta moč nam bo omogočila, da zaživimo srečno življenje. Zavedati se morate, da imate vedno izbiro: ali se odločiti za srečo ali pa za življenje v čustveni bolečini zaradi nekoga, nečesa ali določene situacije.

Zdaj, ko to berete, kaj čutite? Veselje, bolečino, razočaranje, krivdo, žalost, tesnobo, strah? Karkoli že čutite, naredite ta trenutek nekaj zase. Vstanite, roke dajte na bok in recite občutku, ki vas prevzema: »Priznavam te, sprejemam te, razrešujem te!« Nato globoko vdihnite in izdihnite ter ta negativni občutek zamenjajte z nečim pozitivnim. To vajo delajte vsak dan in zaživite resnično pozitivno življenje.
V vas je moč, da spremenite, kako vidite sebe in svet. Prepoznate lahko, da je moč misli izjemna. Svoje življenje lahko transformirate v nekaj trenutkih, a le, če ste voljni in pripravljeni na spremembe.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram