Spodbudimo pretok energij skozi zgornje čakre s stereogramom

Stereogrami so prostorske optične iluzije, 3D slike, ki so skrite znotraj (na prvi pogled razmazanih) slik. Danes bomo na zabaven način odpirali zgornje čakre. Vzemite si čas, sprostite se in globoko zadihajte. Umirite svoje misli in se osredotočite na sliko. Da se vam izriše podoba, poskušajte več tehnik gledanja stereogramov. Vidite žensko podobo/telo?


Obstajajo trije načini gledanja stereogramov:

  • Sprostite oči in zameglite svoj pogled – kot da bi sanjarili oziroma gledali v praznino. Počasi prilagodite svoj pogled, glejte v središče slike in pustite, da se pred očmi začne razkrivati podoba.
  • Zazrite se v svoj odsev v ekranu. Nato počasi svojo pozornost usmerite na sliko, ne da bi pri tem spremenili položaj oči. Ne poskušajte se osredotočiti le na podrobnosti, ampak poskusite pogledati celotno sliko.
  • Najlažji način je, da se z obrazom pomaknete čisto blizu ekrana in se zazrete »mimo« oziroma čez ekran – kot da želite videti, kaj je za njim. Nato se počasi odmikajte, še vedno pa bodite osredotočeni in zrite naprej. Ne fokusirajte se na sliko, dokler ne boste videli 3D izrisa podobe.

Za konec pa še dve sliki. Kaj vidite?

 

 

Potrebujete namig? Na prvi se skriva delfin, na drugi hiša. Vzemite si čas, včasih je treba nekaj več vaje in gledanja skozi ekran.

Uživajte v zabavni vaji, po koncu vsake pa si naglas recite afirmacijo "jaz razumem in vidim". Ko boste uzrli podobe vseh, si spočijte oči. Za 20 sekund poglejte skozi okno v daljavo, približno 20 metrov. Na splošno vam priporočam, da to naredite vsakih 20 minut gledanja v zaslon.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram