Pustite stara obžalovanja v preteklosti

Vsi imamo trenutke, na katere nismo ponosni, a napake so del nas. Ne glede na to, ali so vaša obžalovanja povezana z odnosi ali službo, s tem, kako ste se vedli ali podobnimi stvarmi, zaradi katerih vas zbada v srcu, vedite, da niste sami.

 

Se sprašujete, kako bodo stare napake vplivale na vašo prihodnost? Pogovorite se z našimi svetovalkami.

Obžalovanja so običajna, a lahko upočasnijo na vaš napredek in vplivajo na vašo energijo. Če želite nadaljevati po poti in postati oseba, ki si želite, se morate znebiti občutka krivde. To vam bo omogočilo, da presežete stara obžalovanja in naredite korak naprej. Tukaj so štirje koraki, kako to narediti.

1) Dajte si čas, da premislite – a ne razmišljajte predolgo

Vzemite si določeno količino časa, da premislite o preteklih napakah, zamujenih priložnostih in obžalovanjih. Tem mislim in občutkom namenite čas, da se ne bodo prikradla ob napačnem trenutku. Eno uro na dan posvetite pisanju dnevnika, razmišljanju ali pogovoru o tem, kar vas bremeni. To vam bo omogočilo, da ti spomini zbledijo. To je vaša priložnost, da se izognete frustracijam, žalosti in sramu oziroma negativnim občutkom, ki jih začutite, ko razmišljate o preteklosti.

2) Odločite se za spravo

Če je vaše obžalovanje povezano z nekom drugim, naredite prvi korak k spravi. Četudi z osebo niste govorili nekaj let, pošljite e-pošto ali sporočilo preko družabnega omrežja. Naredite nekaj, da se vam bo odvalil kamen od srca. Nikoli ne veste – vaše dojemanje situacije se lahko popolnoma razlikuje, lahko pa je oseba na to pozabila in se ne obremenjujte s tem, kar vas že več let skrbi. Lahko pa, da je oseba čakala vaše opravičilo ali zaključek, da se lahko premakne naprej. Ne glede na situacijo je pomembno, da se naredi prvi korak k tem, da se stare zamere odpustijo.

3) Prepoznajte ključne spremembe, ki jih lahko naredite

Ko se boste nehali ozirati nazaj in premlevati o preteklosti, boste naredili velik korak naprej in se izognili ponavljanju podobnih napak. Da boste to lahko dosegli, pa se morate naprej zazreti vase in analizirati svoja dejanja. Spoznati morate, zakaj se je situacija razvila, kot se je in kaj lahko naslednjič spremenite. Delo na sebi je vredno vašega časa, saj vam bo pomagalo postati najboljša različica samega sebe. Morda boste morali paziti na izbruhe jeze ali pa se naučiti, kako zaprositi za pomoč. Ne glede na to, kakšnih sprememb si želite, zapišite jih! S tem boste naredili velik korak naprej in sčasoma začutili olajšanje.

4) Odpustite si

Kot zadnje: odpustite si! Odpustite si vse napake in slabe odločitve, saj so le-te del vas. Delajo vas človeške. A če se boste nenehno obremenjevali s preteklostjo, si boste s tem zaprli vrata pred osebno rastjo. Namesto tega boste stagnirali v življenju in svojem umu. Raje se začnite zavedati, da ste vredni odpuščanja in si zaslužite živeti brez obžalovanja. Če je treba, se posvetujte s svetovalcem ali energetskim terapevtom, ki vam bo pomagal stopiti na pot ljubezni. Ko resnično spoštujete sebe, ste lahko najboljša različica sebe – zase in druge.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram