Naučite se sprejeti, kdo ste

Ko se počutite ujeti na eni točki ali preobremenjeni, je skoraj nemogoče pokazati še več truda in zagnanosti. Samo moč volje vas ne bo pripeljala do uspeha, o katerem sanjate. Kako torej ostati »celi« in se ne raztrešči na tisoč majhnih koščkov, ko situacija postane pretežka (bodisi doma bodisi na delovnem mestu)?

 

Sami pri sebi veste, da obstaja boljša pot, boljši način za dosego želenega cilja. In najverjetneje se zavedate, kaj bi morali početi, a na koncu zmanjka energije, da bi to naredili. Ostanete ujeti na eni točki, popolnoma izčrpani, uspeh pa se zdi vedno manj dosegljiv.

Zavedati se morate, da z vami ni nič narobe. Potrebujete le drugačen pristop k odnosu do sebe. Ključno je, da se vi začnete bolje počutiti v svoji koži, da se znate sprostiti in premakniti naprej. Le tako se boste namreč počutili povezane s svojo božansko esenco in začutili, da imate svoje poslanstvo in cilj v tem življenju. Ko začutite, da ste na pravi poti, se življenje lahko močno spremeni.

Če ne sprejmete sebe, lahko izgubite svojo smer in se začnete spraševati o svojem življenjskem poslanstvu. To pa pomeni, da življenje postane težko in hladno - postane boj. Soočate se z bremenom za bremenom, s tem pa narašča tudi občutek osamljenosti. Pojavijo se lahko negativne misli: »v življenju mi pozitivno ni namenjeno«, »kaj slabega sem storil/a, da se mi to dogaja«, »zagotovo sem rojen/a pod nesrečno zvezdo« …

Te misli lahko ustvarijo občutek, da ste odrezani od svoje božanskosti, zato vas spremlja pesimizem in kritičnost (ne le do okolice, ampak tudi samega sebe, saj menite, da vas drugi ocenjujejo).
Vsakdo se je soočil s podobnimi mislimi, zato vedite, da niste sami. Vedite, da lahko ZDAJ spremenite svoje življenje, svojo miselnost in svojo energijo. Naučite se razumeti sebe, svoja čustva in občutke (pozitivne in negativne), saj so ti gradniki tega, kdo ste. Začnite gledati nase kot na celovito osebo. Prisluhnite se. Ljubite se. Vsak dan ponovite pozitivno afirmacijo. Mali koraki bodo pripeljali do spoznanja, da z vami ni nič narobe, le ljubiti in sprejeti se morate.

Prepoznajte moč v sebi še danes in poglobite odnos do samega sebe. Pri tem vam lahko pomaga afirmacija »SEM MOČNA OSEBA, KI ZMORE VSE«.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram