Katero je vaše življenjsko število?

Število življenjske poti opisuje našo življenjsko pot in možne spremembe. Omogoča, da prepreke premagujemo bolje pripravljeni in da vnaprej spoznamo, kakšno obnašanje se od nas predvideva – razkrije nam reakcije in poda možnost, da se sami odločimo, s kakšnim tempom ali korakom bomo po poti življenja hodili.

 

Število življenjske izračunamo tako, da seštejemo datum rojstva – do ene cifre.

Primer: Maja je rojena 27.5.1972. Njeno število življenjske poti je 6.

2 + 7 + 5 + 1 + 9 + 7 + 2 = 33 = 3+3 = 6

Število življenjske poti: 1

Kot oseba ste zelo odločni in pogumni. Živite zelo aktivno in razgibano življenje, ki je hkrati zabavno, a tudi težavno. Zelo dobro se znajdete v vodilni vlogi, saj ste izjemno organizirani in ambiciozni. Prednost dajete osebnemu uspehu, pomembna pa sta vam tudi občutek varnosti in zaupanje. Zlasti v odnosu potrebujete osebo, ki vas bo razumela in podpirala. 

Število življenjske poti: 2

V življenju vam je zelo pomembna ljubezen. Ne le v romantičnem smislu, ampak tudi prijateljskem. V partnerskem odnosu znate sodelovati in prisluhniti ljubljeni osebi. Na splošno vas odlikujeta razumevanje in odprtost. Radi pomagate drugim, kar pa vas lahko na trenutke izčrpa. Ker ste delavni, samostojni in sposobni, lahko realizirate skorajda nemogoče cilje – tudi v poslu. 

Število življenjske poti: 3

Ustvarjalnost in izražanje sta glavni značilnosti vašega življenja. Iščete raznolike načine, s katerimi bi lahko izrazili sebe, svoje misli in počutje. Ker ste nagnjeni k hitremu spreminjanju počutja, se to odraža tudi v vsakdanu. Potrebujete gibanje in aktivnost, zato težko dlje časa ostanete na enem mestu. Tako v poslovnem svetu kot ljubezni. V resen odnos se spustite šele, ko najdete sebi enako osebo, ki bo sprejemala vse vaše kaprice. 

Število življenjske poti: 4

Metodičnost, red, strogost in vzdržljivost so lastnosti, s katerimi bi vas najbolje opisali. Za vas ni značilen hiter uspeh, temveč uspeh zaradi truda in vztrajnosti. Zavedate se, da ni v življenju nič podarjeno, zato tudi neradi tvegate. Ste zelo zvesta oseba, ki se pogosto razdaja in žrtvuje za svoje ljubljene osebe. Zaradi tega vas lahko spremlja občutek izkoriščenosti, saj stalno dajete, manj pa prejemate nazaj. 

Število življenjske poti: 5

Cenite svobodo, neodvisnost in izvirnost. Vaše življenje je zelo strastno in dinamično, saj ste stalno v iskanju novih dogodivščin. Tveganje in neznano vas privlačita. Kljubujete tradicionalnim normam in prestavljate meje. Težje se ustalite na enem mestu, kar se odraža tako v poslu kot v zasebnem življenju. Hitro se zaljubite in se popolnoma predate drugi osebi. Zaradi prenagljenosti vam srčne bolečine niso tuje. 

Število življenjske poti: 6

Po naravi ste velik idealist. Radi pomagate drugim, še posebej tem, ki nimajo svojega glasu. Stremite k pravičnosti in harmoniji. Ker vas v življenju spremljata tudi neodločnost in dvom vase, težje dosežete želene rezultate oziroma so uspehi manjši. Na prvo mesto postavljate družino in ljubljene osebe. Zanje ste se pripravljeni žrtvovati, kar pa lahko vodi do izkoriščanja vaše dobrote, če niste previdni. Potrebujete ravnovesje, saj bo to prineslo srečno življenje. 

Število življenjske poti: 7

Ste zelo analitična in intelektualna oseba. Ne zadovoljite se s površnimi stvarmi, ampak iščete globlji smisel. Izogibate se rutini in ne prenesete pritiskov. V ljubezni znate biti preveč zahtevni, zato težje najdete srečo. Ob sebi potrebujete nekoga s podobnimi interesi in vizijami. Na poslovnem področju vas ni strah težkih nalog, saj ste vztrajni, ustvarjalni in izvirni. Kjer drugi vidijo nemogoč uspeh, vi vidite izziv. 

Število življenjske poti: 8

Poudarjena ambicioznost, želja po moči in uspeh ter pripravljenost na tveganje so značilnosti, ki bi vas najbolje opisale. Svoje cilje in sanje uresničujete energično, strastno in z ljubeznijo, pa tudi z agresivnostjo. Zaradi tega vas lahko okolica vidi kot brezglavo osebo, ki rine z glavo skozi zid. Tudi v ljubezni vam ognjevitost ni tuja. Ste zelo čustvena oseba, na trenutke morda celo malce preveč. 

Število življenjske poti: 9

Ljubezen je za vas najvišja vrednota. Ste oseba, ki iz ljubezni črpa svojo življenjsko energijo. Odnose in življenje na splošno dojemate zelo široko. Niste trmasti in sebični, ampak radodarni in sočutni. V vas se skriva neizmerna moč, kar drugi najbolj cenijo pri vas. Znate slediti srcu, zato lahko uspete praktično na kateremkoli področju. Ovire vam predstavljajo izzive, preko katerih osebnostno rastete.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram