Kakšen bo zaključek meseca?

Preberite si, kakšen bo skok v nov mesec, nato pa se pripravite na nove izzive, ki jih prinaša mesec marec. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka spomladi, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Skok v nov mesec bo prebudil vaša čustva. Energije vas bodo vodile k srčnosti in sočutju. Četudi se z določenimi okoliščinami, s katerimi se boste srečali, ne boste sprijaznili, jih boste lažje sprejeli in počakali na svojo priložnost. V naslednjih dneh boste začutili, da je vaše srce resnično svobodno, da v njem ne skrivate več starih zamer ali strahov. Lažje boste zaupali sebi in prihodnosti, kar bo močno in pozitivno vplivalo zlasti na odnose z ljubljenimi osebami.

Sporočilo pod številko 2

Odločite se za nekaj velikega in februar končajte z občutkom veselja ter vznemirjenja. Vizualizirajte si želje in cilje. Začnite verjeti, da se sanje lahko uresničijo. Najprej pa zanje naredite prostor: premislite, od katerih neplodnih vzorcev razmišljanja, navad in celo odnosov se lahko poslovite. Vstopite v nov mesec prerojeni, saj boste kasneje za ta pogum prejeli nagrade, s katerimi boste lahko naredili korak naprej v procesu duhovne rasti.

Sporočilo pod številko 3

Skok v nov mesec bo postregel z željo po kompromisih in sodelovanju. Pomembno bo, da boste znali prisluhniti drugim in tudi sami izraziti, kaj si želite in česa ne. Tako boste vzpostavili ravnovesje, ki vam bo omogočilo, da boste na določene načrte, odnose ali ideje pogledali z drugega zornega kota. Lažje boste našli notranji mir in si prisluhnili. Svet ne bo črno-bel, ampak boste videli celotno paleto barv in srednje poti – tudi tam, kjer niste vedeli, da so možne.

Sporočilo pod številko 4

Zadnji dnevi meseca vas bodo spodbujali, da se osvobodite preteklosti. Predolgo s seboj nosite bremena starih odločitev in napak. Zdaj je čas, da to odložite in se pripravite na nove izkušnje. Ne pustite, da bi vas strah pred neznanim ohromil. Zazrite se vase in spoznajte, po čem vaša duša hrepeni. Nahranite jo z novimi čustvi, željami in spoznanji. Dovolite si živeti v skladu s svojim srcem, saj boste tako lažje dosegli oziroma ohranili stanje sreče.

Sporočilo pod številko 5

Slovo februarja bo prinesel spremembe, s katerimi boste bolje razumeli odločitve nekaterih ljudi. Manj stvari vas bo na splošno iztirilo, zato si lahko obetate bolj stabilen uvod v nov mesec. Naj pa to ne bo razlog, da bi pozabili, koliko truda ste morali vložiti v to, da ste prišli, kjer ste. Prvi dnevi marca vas bodo opominjali, da preteklosti ne smete podcenjevati, ne smete pa dovoliti, da bi vas le-ta definirala in ovirala pri pomembnejših potezah.

 

 

  

 

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram