Kakšen bo zaključek meseca?

Preberite si, kakšen bo zaključek meseca, nato pa se pripravite na nove izzive, ki jih prinaša oktober. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšna bo jesen, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Ob zaključku meseca boste svojo pozornost morali nameniti telesu. To vam bo sporočilo, kaj potrebuje in česa ne. Prisluhnite njegovi modrosti, nato pa ga negujte. Negujte ga z meditacijo, glasbo, besedami in sproščanjem. Začnite delati na sebi, postavite se na prvo mesto. Odkrijte, kdo ste in kam vas življenje vodi. Doma pa si tudi uredite prostor, kjer boste lahko v miru s samim seboj in tako dobili nove notranje uvide oziroma sporočila podzavesti.

Sporočilo pod številko 2

Konec meseca bo prinesel nove ideje in spoznanja. Znašli se boste v situaciji, kjer boste morali deliti svojo modrost, a paziti, da ne boste delovali sebično. Nekdo od ljubljenih bo potreboval vašo podporo in prijazno besedo, zato premislite, kaj boste svetovali, saj bo to vodilo k velikim transformacijam – a ne le za to osebo, ampak tudi vas. Vaše besede so dragocene, zato jih ne zapravljajte zlahka. Zaupajte intuiciji, saj vam bo ta pomagala pri pomembnih odločitvah.

Sporočilo pod številko 3

Zadnji dnevi septembra vas bodo spodbujali, da se osvobodite preteklosti. Predolgo s seboj nosite bremena starih odločitev in napak. Zdaj je čas, da to odložite in se pripravite na nove izkušnje. Ne pustite, da bi vas strah pred neznanim ohromil. Zazrite se vase in spoznajte, po čem vaša duša hrepeni. Nahranite jo z novimi čustvi, željami in spoznanji. Dovolite si živeti v skladu s svojim srcem, saj boste tako lažje dosegli oziroma ohranili stanje sreče.

Sporočilo pod številko 4

Odločite se za nekaj velikega in september končajte z občutkom veselja ter vznemirjenja. Vizualizirajte si želje in cilje. Začnite verjeti, da se sanje lahko uresničijo. Najprej pa zanje naredite prostor: premislite, od katerih neplodnih vzorcev razmišljanja, navad in celo odnosov se lahko poslovite. Vstopite v nov mesec prerojeni, saj boste kasneje za ta pogum prejeli nagrade, s katerimi boste lahko naredili korak naprej v procesu duhovne rasti.

Sporočilo pod številko 5

Zaključek meseca bo prebudil vaša čustva. Energije vas bodo vodile k srčnosti in sočutju. Četudi se z določenimi okoliščinami, s katerimi se boste srečali, ne boste sprijaznili, jih boste lažje sprejeli in počakali na svojo priložnost. V naslednjih dneh boste začutili, da je vaše srce resnično svobodno, da v njem ne skrivate več starih zamer ali strahov. Lažje boste zaupali sebi in prihodnosti, kar bo močno in pozitivno vplivalo zlasti na odnose z ljubljenimi osebami.

Sporočilo pod številko 6

Konec meseca bo postregel z željo po kompromisih in sodelovanju. Pomembno bo, da boste znali prisluhniti drugim in tudi sami izraziti, kaj si želite in česa ne. Tako boste vzpostavili ravnovesje, ki vam bo omogočilo, da boste na določene načrte, odnose ali ideje pogledali z drugega zornega kota. Lažje boste našli notranji mir in si prisluhnili. Svet ne bo črno-bel, ampak boste videli celotno paleto barv in srednje poti – tudi tam, kjer niste vedeli, da so možne.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram