Kako uresničiti sanje na odgovoren način?

Sledenje svojim sanjam je pot polna izzivov in ovir. Potrebno je veliko poguma, energije in zaupanja vase. Tekmovalnost in občutki malodušja ter razočaranja so najpogostejši vzroki, zakaj se posamezniki odpovejo svojim sanjam.

Naredite si urnik

Dvomi in nejasnosti v življenju vam ne bodo pomagale doseči, kar ste si zastavili. Pomagajte si tako, da ostanete na pravi poti: mislite pozitivno, telovadite, jejte zdravo in dovolj spite. Pomanjkanje spanca močno vpliva na energijo, na motivacijo in na samopodobo. Naredite si urnik in mu sledite, da na ta način v življenje vnesete disciplino, s katero bo realizacija ciljev lažja.

Najdite pomoč

Preko podpore in nasvetov bo pot do želenega enostavnejša. Ne bodite preponosni, poiščite pomoč, če jo potrebujete – to ne jemljite kot znak šibkosti. Zaupajte se svetovalcem, družini ali prijateljem. S trdnimi odnosi se boste izognili občutku osamljenosti in depresiji

Najdite navdih

Vsak dan znova poiščite nov navdih. Pozitivne afirmacije so način, s katerim si lahko dvignete energijo in duha. Pozitivno mišljenje vam bo odprlo marsikatera vrata, najdete lahko tudi nove načine, kako želje in cilje uresničiti.

Živite zdravo

Če v življenju stvari ne potekajo, kot ste si zamislili, ne utapljajte svoje žalosti v sladkarijah ali hitri prehrani. Bolje se boste počutili, če boste jedli uravnoteženo in zdravo prehrano. Seveda si lahko kdaj privoščite nekaj sladkega, a naj bo to kot nagrada. Tako boste dodatno motivirani, da dosežete vse, kar ste si zastavili.

Izberite samozavest

Vsak dan se poglejte v ogledalo in si recite, da se imate radi. S pozitivnim odnosom do sebe se bo povečala samozavest in izboljšala samopodoba. Ne menite se, kaj si drugi mislijo ali govorijo. Na koncu je pomembno le, kar si vi mislite o sebi in ciljih, ki jih želite uresničiti.

Pomagajte drugim

Povezujte se z drugimi, ne bodite osredotočeni le na to, kar si vi želite. S pomočjo drugim boste uvideli, kaj lahko sami storite, da boste lažje dosegli želeno. Razširite si obzorja, naučite se na lastnih in tujih napakah.

Ne obupajte

Če boste pri uresničevanju sanj in ciljev naleteli na ovire, naj vas to ne odvrne, da ne bi še naprej poskušali. Pomembno je, da verjamete, da vam bo uspelo – četudi ne v prvo. Če boste hitro obupali, boste v življenju težje kaj dosegli, saj ne bo discipline. Na cilje glejte zrelo in odgovorno. Vsak dan znova se jim posvetite in opazili boste, kako ste jim iz dneva v dan bližje.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram