Deset odličnih idej za poletni zmenek

Se sprašujete, kam bi lahko simpatijo ali partnerja v poletnih dneh peljali na zanimiv zmenek? Ponujamo vam kar deset izvrstnih in preprostih predlogov, ki se jih splača preizkusiti!

1. Kino na prostem

Odpeljita se na retro randi v drive-in kino ali pa s piknik košarico uživajta na zelenici kina na prostem. Stiskanje z vašim partnerjem v avtomobilu ali na odeji bo še dodatno razgrelo že tako vroče ozračje. Izberita grozljivko ali romantični film, saj ta dva žanra še posebej spodbujata dotikanje.

2. Nočno kopanje

Plavanje v globokih in odprtih vodah, med razburkanimi valovi in močnimi tokovi ter v alkoholiziranem stanju štejemo za nevarno! V kolikor pa se boste odločili za nočno kopanje z izbrancem, bo to zagotovo varno, saj boste verjetno večino časa preživeli v njegovem objemu in v plitvini. Ko vaju bo oblila vročica, se torej osvobodita odvečne obleke in se ohladita v vodi.

3. Romantična večerja

Privoščita si ostrige na krovu ladje, obiščita fino obmorsko restavracijo ali pa se zabavajta na zasebnem pikniku pod zvezdnatim nebom, nato pa se prepustita vročici poletne noči!

4. Glasba v živo

Z ljubljeno osebo ujemite nekaj prijetnih melodij na poletnih koncertih, simfoničnih predstavah ali akustičnih nastopih. Vroči ritmi bodo zagotovo začinili noči.

5. Ples ob sončnem zahodu

Poiščite lokacijo, ki bo poudarila naravno lepoto sončnega zahoda. Obala, gora, polje ali jezero so nekatera priporočila, toda tudi urbano okolje na strehi bo čisto v redu. Sestavite seznam skladb, ki bodo primerne za to priložnost - za romantični večer počasnega plesa. Zazibajta se v sladko ekstazo.

6. Ustvarjalne delavnice

S prijatelji obiščita delavnico keramike ali lončarstva, kjer se boste vsi sprostili in zabavali obenem. Izbereta lahko tudi kakšno drugo dejavnost, morda športno. Vse bolj postaja priljubljena tudi degustacija vin v hladnih vinskih kleteh ali pokušnja piva v butičnih pivovarnah. Razmislite!

7. Igranje iger

Igranje iger običajno ni najbolj primerna stvar za zmenek, toda tokrat boste zadeli žebljiček na glavico, če boste našli ohlajeno igralnico, kegljišče ali biljardno dvorano, kjer se bosta lahko skrila pred sončnimi žarki. Prislužite si nekaj točk!

8. Smeh in komedija

Dobra volja je privlačna! Razvedrite poletno ljubezen tako, da si v najbližjem klubu ali teatru privoščita noč profesionalne komedije. Uživajta v hladu klimatskih naprav in humorju. Smeh vaju bo povezal.

9. Masaža

Privoščita si razvajanje v sproščeni in umirjeni atmosferi! Lahko si omislita masažo v udobju in intimi lastnega doma ali pa se predajta rokam strokovnjakov. Zakaj ne bi vsaj enkrat za spremembo uživala v sočasni, romantični negi telesa?

10. Mini počitnice

Načrtujte za konec tedna pobeg z ljubljeno osebo. Umik od dnevne rutine se vama bo zdel kot kratek dopust. Taborita s šotorom, odpravita se v hotel s petimi zvezdicami ali letovišče, pojdita na enodnevno križarjenje, najemita brunarico ali pa na spletu poiščita kakšno drugo nastanitev. Kar vama srce poželi, samo da se bosta lahko popolnoma osredotočila drug na drugega. 

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram