Posamezniki kot naša ogledala

Posamezniki, katerih osebnost in dejanja pogosto »pritiskajo« na naše gumbe, so običajno naši največji učitelji. Te osebe služijo kot naša ogledala in nas učijo, kaj moramo spoznati o sebi. Ko vidimo, kar nam ni všeč, nam to pomaga, da se zazremo globlje vase ter najdemo podobne lastnosti in izzive, ki zahtevajo čustveno ali duhovno zdravljenje, ravnotežje ali spremembe.

 

Ko se nekoga seznani s tem, da je oseba, ki ga »draži«, le zrcalna podoba njega samega, pogosto tej ideji nasprotuje. Raje bo trdil, da ni jezen, agresiven, nasilen, depresiven ali kritičen posameznik, ki se odraža kot njegovo ogledalo. Težava leži v drugi osebi, kajne? Napačno. Prikladno bi bilo, če bi lahko krivo preložili na drugo osebo, vendar to ni tako enostavno. Najprej se moramo vprašati: »Če je resnična težava v tej osebi, zakaj se ob njej vedno počutim tako negativno?«

Naša ogledala lahko odražajo naše pomanjkljivosti, potlačena čustva in energije v odnosih

Ker v drugih lažje prepoznamo pomanjkljivosti v karakterju, šibkosti, negativne lastnosti itd., nam le-ti lahko pomagajo bolje prepoznati lastne pomanjkljivosti.

Zrcaljenje je pogosto povečano, da pritegne našo pozornost. Kar pri drugih vidimo, je okrepljeno, da ne spregledamo sporočila, ki ga moramo dobiti – in to je uvid v širšo sliko življenja. Primer: četudi nismo oseba, ki stalno kritizira druge, lahko v ogledalu prepoznamo vedenje, ki nam bo pomagalo spoznati, da naše podobne navade ne služijo nikomur – še posebej pa ne nam samim.

Naša ogledala pogosto kažejo čustva, ki smo jih skrbno potlačili. Ko vidimo osebo, ki prav te občutka izraža, nam lahko to pomaga pri vzpostavitvi čustvenega ravnovesja sebi.

Družina, prijatelji in sodelavci ne prepoznajo vlog zrcaljenja, ki jih imajo v našem življenju. Kljub temu pa ni naključje, da smo z ljubljenimi osebami in drugimi povezani tako, da se lahko učimo od drug drugega. Naši družinski člani (starši, otroci, sorojenci) pogosto igrajo glavno vlogo pri tem zrcaljenju, saj se pred njimi ne moremo skriti. Poleg tega pa je izogibanje našim ogledalom zelo neproduktivno.

Ko se izogibamo določeni osebi, pričakujemo, da bo življenje manj stresno, a ni vedno tako. Zakaj mislite, da nekatere osebe k sebi privlačijo partnerje z vedno istimi lastnostmi (alkohol, nasilje, prevare …)? Če nam uspe pobegniti od take osebe, ne da bi se naučili pomembne lekcije, bomo kmalu srečali osebo, ki bo imela podobne lastnosti.

Ko se soočimo z osebnostjo, ki nam je moteča ali neprijetna, težko razumemo, da je to pravzaprav priložnost, da se naučimo nečesa novega o sebi. Ko spremenimo svojo perspektivo in poskušamo razumeti, kaj nam ti »učitelji« želijo pokazati, lahko začnemo delati majhne korake k sprejetju in zdravljenju teh razdrobljenih delov v nas. Ko se bomo naučili, kaj moramo storiti in svoje življenje prilagodili temu, se bodo naša ogledala spremenila. Ljudje bodo prišli in odšli iz naših življenj, saj vedno privlačimo nova ogledala, ki nam bodo dala nove lekcije. In to je pot osebne rasti.

Prav tako pa smo tudi mi ogledalo nekomu drugemu, ne da bi se tega zavedali. V tem življenju smo tako učenci kot učitelji.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram