Sezona mrkov

Pripravite se na spremembe, kajti pred nami je brez dvoma obdobje velikih astronomskih dogodkov. V kratkem, 13. julija, nas čaka delni sončni mrk v znamenju raka, konec meseca, 27. julija, pa bo sledil popolni lunin mrk v znamenju vodnarju. Vendar to še ni vse: 11. avgusta nas ponovno čaka delni sončni mrk v znamenju leva.

 

Če to zveni popolnoma zmedeno, ne skrbite. Najpomembnejše za prihajajočo sezono mrkov je, da se zavedate, da bo vsak izmed nas začutil spremembe. Pozorni bodite na ljudi okoli sebe, ki spreminjajo svojo poslovno pot, zaključujejo odnose in vstopajo v nova življenjska poglavja. Ne glede na to, ali se zavedate, kaj se na nebu dogaja, bo dogajanje vplivalo na vas. Če ste v obdobju zadnjih mrkov začeli pomembne projekte ali zasadili »semena« uspeha, jih boste sedaj želi. Bodite navdušeni, da vstopate v novo realnost.

13. julij 2018: delni sočni mrk in prazna luna

Položaj planetov na ta dan lahko vpliva na naše zaupanje vase in svoje sposobnosti. S tem se lahko najbolje soočimo tako, da vnaprej vemo, da naše počutje in energija ne bosta najboljša. Predvsem bomo težje razmišljali in uresničevali zamisli. Da pa to ne bo preveč vplivalo na našo zastavljeno pot, je pomembno, da se zavedamo, da bo tudi to minilo. Vseeno pa bo to tudi pozitiven dogodek; kot pri vsem praznih lunah je tudi to začetek nečesa novega. Razmislite, kaj si želite in to ohranite pred očmi. Pričakujete lahko, da bo popolni lunin mrk konec meseca prinesel želene rezultate in boljše priložnosti za realizacijo idej.

Znamenje raka je zelo občutljivo, zato se bomo ob mlaju počutili, kot da se umikamo stran od vsega. Pomembno bo, da se ne bomo ujeli v spiralo negativnih in zmedenih čustev, ampak se znali umiriti in se ne preburno odzvati. Sproščujoča kopel, terapije z eteričnimi olji ali meditacija vam bodo pomagale ohraniti notranji mir v obdobju mrkov. Če se bodo zgodile nepričakovane stvari, ne bodite presenečeni, ampak se osredotočite na pozitivne misli. Odvečna negativna čustva in misli boste najlažje pregnali s telovadbo, masažno ali dobro komedijo.

27. julij 2018: polna luna in popolni lunin mrk

To bo še posebej pozitivno obdobje za vse, ki imajo v znamenju vodnarja Sonce ali luno. Okoli nas bodo zelo močne in hitre energije. Polna luna nam bo povečala našo energijo, a tudi možnost, da prehitro izgubimo svoje živce. Čutili bomo velike navale čustev, zato bo ključnega pomena, da bomo ta usmerili v umetniško udejstvovanje ali fizične aktivnosti, in ne v druge ljudi. Polna luna nam bo dovolila sprejeti darila vesolja, če smo se v preteklem obdobju trudili in stremeli k manifestaciji določenih stvari ali ciljev. Mrk pa bo to energijo potenciral in nam pomagal opustiti tisto, kar ne deluje in ne prinaša želenih rezultatov. Z navdušenjem sprejmite stvari, ki prihajajo, in se izogibajte ljudem, ki v vas sprožijo negativna čustva. Če si boste nečesa impulzivno zaželeli, pa raje dvakrat premislite in počakajte.

11. avgust 2018: delni sočni mrk

Obdobje mrkov bo sklenil sočni mrk v znamenju leva. Vse, kar ste si ob mlaju zastavili oziroma začeli, se bo v tem obdobju začelo uresničevati. Pot do sem pa ni bila najlažja, saj smo šli skozi nešteto različnih občutkov, čudnih misli in sprememb. Če smo te energije uporabili v pozitivne namene, za to, da smo spremenili sebe in duhovno napredovali, se bomo počutili močnejši in samozavestnejši. Vseeno pa bo vredno opozoriti, da bo konec avgusta Merkur prešel v retrogradno fazo. Morali bomo paziti, da ne bomo nepotrpežljivi in da ne bomo prehitro obupali ali se predali negativnim občutkom, če želenega ne bomo takoj dosegli. Z meditacijo in vprašanjem, kaj je za nas najvišje dobro, se bomo Merkurjevih težkih vplivov lažje obranili.

Vsaka sezona mrkov prinese večjo energijo, okrepljena čustva ter nove začetke in konce. To energijo se bomo morali naučiti usmeriti v sanje z visokimi vibracijami in ne v pritoževanje ali pesimizem. Morda boste nekateri občutili večjo osebno preobrazbo in naredili korak v novo življenjsko obdobje. Mrk prinaša transformacije, ki jih lahko izkoristimo za to, da jasneje in odločneje sledimo svojim ciljem.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram