Kaj lepega vas čaka?

Preberite si, kaj lepega vas čaka. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka MARCA, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Končno se boste otresli vplivov okolice in ljubosumja, ki se pojavlja. V sebi boste začutili mir in harmonijo, kar bo omogočilo, da okrepite vezi vseh vrst. Tako zasebno kot poslovno se vam bodo odprla nova vrata, na vas pa bo, da boste pokazali odločnost, samoiniciativnost in samostojnost. S temi lastnostmi boste uspeli in začeli graditi nekaj dolgotrajnega. Če boste potrebovali nasvet, pa se ne bojte vprašati, saj bodo okrog vas osebe, ki vas bodo presenetile z dragocenimi uvidi. 

Sporočilo pod številko 2

Strah, kaj prinaša prihodnost in ali tvegati ali ne, se bo poslovil. V sebi boste začutili zaupanje in novo upanje, kar bo pomembno vplivalo na vse nadaljnje poteze. Manj bo oziranja (in bežanja) v preteklost in k starim načinom reševanja težav. V vas se bo prižgala nova strast, ki je bila že pozabljena, in vas vodila k uspehu. Pri tem pa pazite le, da vas prevelike želje ne bodo vodile korak nazaj. 

Sporočilo pod številko 3

Vaša hrepenenja bodo začela postajati resničnost. Na vseh področjih boste začutili toplino in stabilnost, kar bo pomembno vplivalo na vašo energijo in počutje. Manj bo utrujenosti in iskanja izgovorov, zato boste praktično neustavljivi. Pazite pa le, da svoje moči ne boste precenili in da boste vedno stremeli k resnici oziroma jo bili pripravljeni sprejeti. Če boste ignorirali, kaj vam um, telo in duša govorijo, se lahko zgodi, da svojega potenciala ne boste mogli na polno izkoristiti. 

Sporočilo pod številko 4

Občutek zadovoljstva bo dvignil raven vaše energije in vas napolnil s toplino. Zlasti na področju odnosov lahko zato pričakujete večje spremembe in več razumevanja. Z več samozavesti boste pripravljeni »voditi ples«, kar bo marsikoga presenetilo – a na pozitiven način. Poskrbite le, da vaš pristop ne bo preveč neposreden in boste znali presoditi, kdaj je čas, da stopite v vodstvo in kdaj ga morate prepustiti nekomu drugemu. 

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram