Iskanje ravnotežja

Mnogi ne morejo ali ne znajo vzpostaviti ravnovesja v svojem življenju, ker so ujeti v kletke vsakodnevnih obveznosti. Morda menite, da je iskanje ubranosti izven vašega dosega, ker delate nadure in vodite otroke na izvenšolske dejavnosti, a to je le izgovor. V kolikor boste na novo opredelili, kaj za vas pomeni ravnotežje in se boste zavestno potrudili, da ga boste ulovili, ga boste zlahka našli kjerkoli.

Vzemite si čas za odmor

Da boste uravnotežili svoje življenje, si morate vzeti čas za ljudi in stvari, ki jih imate radi. Če ne gre drugače, v malih odmerkih.

Po nekaj urah garanja si privoščite vsaj deset minut oddiha in pokličite partnerja, otroke, starše, prijatelja ali pa svojega svetovalca. V tem času lahko preberete tudi revijo, naslednje poglavje knjige, si ogledate smešen posnetek na spletu ali pa razmišljajte o akvarelu, ki ga želite naslikati. Bistveno je, da se odklopite od dela!

Vsak odmor se bo izkazal za koristnega, vendar potrebuje namen. Če ne želite pogovora, svojega prostega časa ne uporabite za to. Namesto tega izberite dejavnost, zaradi katere boste nato bolj osredotočeni in izpopolnjeni.

Sprejmite nelagodje

Včasih moramo sprejeti nelagodne odločitve, da nam postane bolj udobno. Morda vam bo nerodno ali pa se boste počutili krivo, ker boste rekli prijatelju ne, ko vas bo prosil za pomoč. Tudi sami imate dovolj na svojem krožniku, zato je občasno koga potrebno zavrniti. S prijaznim pristopom ne bo užaljen.

Če pa boste pristali na vsako delo in obveznost, se boste raztrgali in od ravnovesja se lahko kar poslovite. Vnaprej postavite meje, tako da vam ne bo treba razmišljati pod pritiskom, saj bi se takrat lahko prehitro vdali.

Odkrijte, kaj vam pomeni doseči balans

Obstaja več vrst ravnotežja. Nekateri ljudje ga opredeljujejo kot dosežek, ki ga spremljajo nizke stopnje stresa. Drugi ga vidijo kot ravnovesje med interesi. Odločiti se morate, kateri tip skladnosti je najbolj smiseln za vas.

Premislite, kako ste preživeli dneve v zadnjem tednu. Je bil kakšen dan bolj stresen kot drugi? Če je tako, poskusite ugotoviti, zakaj. Mogoče ste si naložili več, kot ste bili sposobni opraviti.

Najpomembnejše je, da se naučite prepoznavati znake, kdaj življenje ni uravnoteženo. Da opazite sprožilce - čustva, ki vas spravijo s tira, da lahko ukrepate in spet vzpostavite harmonijo.

Ni vam treba odpotovati v Tibet, da bi našli težišče. Namesto tega poiščite ravnovesje v majhnih stvareh, tako da pozorno spremljate in opazujete, kako se počutite čez dan. Pogovorite se s svetovalcem ali vedeževalcem, ki vam bo pomagal priti v stik z močjo, da boste lahko obvladovali misli, čustva, dušo in telo.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram