Za boljši seks očistite čakre!

Je vaše spolno življenje mlačno, monotono, pusto, nezanimivo in enolično? Se sprašujete, kako bi ga lahko poživili? Dolgočasna spolnost = zablokirane čakre!

 

Če ste na erotičnem področju pogosto razočarani ali stagnirate, ne občutite tiste prave želje po ljubljenju in ste z mislimi med rjuhami velikokrat odmaknjeni od seksa, bi lahko bila za to kriva blokada na eni od vaših čaker. Za spolni nagon in čustva sta odgovorni korenska in sakralna/spolna čakra. Tema dvema območjema namenite ljubezen in pozornost, ki si ju zaslužita, da boste podrli zapornice, ki ovirajo vaše čutne izkušnje.

Ponovno se povežite s korensko čakro

Vaša korenska čakra se nahaja na dnu hrbtenice. Ta čakra je povezana z vašo energijo, vitalnostjo in prvinskim spolnim nagonom. Na tem področju morate biti dobro uravnoteženi in trdno zakoreninjeni, če želite doživljati globoko zadovoljujoče spolne izkušnje. Neuravnotežena korenska čakra vodi v negotovost, razdražljivost in negativnost, ki lahko ovirajo vašo seksualnost.

Odpravite blokade na prvi čakri

Očistite blokade na korenski čakri in meditirajte o tej žareči rdeči kroglici blizu medeničnega dna. Vizualizirajte odpravljanje mračnosti. Potegnite čisto in uravnoteženo energijo iz zemlje in uporabite ta sveži vir, da očistite to čakro in jo vrnete v harmonijo.

Spoznajte svojo sakralno čakro

Vaša sakralna čakra sedi v trebuhu, nekaj centimetrov pod popkom. To je sedež vaših čustev. Neuravnotežena sakralna čakra vodi k zmanjšanemu spolnemu nagonu. Spodbuja tudi negativna čustva, kot so ljubosumje, nezaupanje, frustracije in nezadovoljstvo. Če je vaša sakralna čakra blokirana, se lahko ujamete v žalost, brezup in depresijo.

Očistite energije spolne čakre

Vizualno si predstavljajte sakralno čakro kot živo oranžno kroglico. Ta čakra je povezana z vodo, zato boste morda videli, kako nežno valovi. Čakra naj bo jasna, mirna in bleščeče barve. Predstavljajte si, da voda tu teče svobodno, ko se pretakajo energije. Izpustite negotovost, strahove in pretekle bolečine, da boste lahko uživali v jasni, uravnoteženi sakralni čakri.

Uravnotežite vse svoje čakre

V kolikor iščete način za izboljšanje svojih čutnih izkušenj in za uživanje v seksu na globlji, bolj smiselni ravni, bi bilo dobro, da bi za začetek začeli posvečati več pozornosti svojim čakram. Očistite in uravnotežite vsako od teh pomembnih točk, tako da si predstavljate vseh sedem čaker kot sijajne žareče dragulje, ki ležijo v središču vašega bitja, črpajo zdravo energijo in izžarevajo ljubezen ter užitek.
Medtem ko sta dve najnižji čakri najbolj povezani z vašim spolnim življenjem, je ravnovesje vseh ključ do resničnega doseganja uravnotežene, zdrave in zadovoljujoče romantične izkušnje. Razmislite o pogovoru s strokovnjakom, če želite prepoznati težave na drugih čakrah. Naši svetovalci vam lahko pomagajo odblokirati te pomembne energetske centre, saj so izurjeni za čiščenje blokad in odpravljanje negativnih energij. Uravnoteženje čakre solarnega pleksusa vam bo pomagalo, da boste sprostili svoj ego v spolnem življenju. Delo na srčni čakri vam bo pomagalo sprejeti ljubezen, čiščenje grlene čakre pa bo izboljšalo vašo komunikacijo s partnerjem. Očiščena tretje oko in kronska čakra vam lahko pomagata, da boste spoznali še duhovno stran spolnih doživetij.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram