Vse ob svojem času

Najpogostejše vprašanje, ki ga svetovalci prejmejo, je: »Kdaj?« Ljudje sprašujejo, kdaj se bo nekaj zgodilo, kdaj lahko pričakujejo razplet, kdaj se jim bo uresničila želja …, kdaj je najbolj primeren čas za ukrepanje?

 

Danes je družba naravnana tako, da zahteva takojšnje zadovoljstvo, čimprejšnjo potešitev želja ter potreb in nihče ni več pripravljen počakati. Vse želimo takoj, zdaj. Nismo pripravljeni potrpeti, stati ali mirovati. Potrpežljivost počasi izginja iz obličja Zemlje.

Hitenje je postalo zlo, naglica pa bolezen našega časa. Seveda je to povsem razumljivo, takšen je ritem oziroma tempo sodobnega sveta, a kot so pravili ljudje že nekdaj: »Kdor čaka, dočaka!« Na silo se nič ne doseže. Zakaj bi torej prehitevali dogodke in rinili z glavo skozi zid?

Energija in misli

Resnica je, da odločitev, kdaj je pravi čas, ni popolnoma v vaših rokah. Tu šele postane zanimivo! Na vprašalnico »kdaj« delno vpliva tudi vaša energija. Nanjo vplivajo pozitivne misli, negativne misli itd. Delno pa nanjo vpliva usoda. Ko vam je nekaj namenjeno, se bo zgodilo.

Ko stranka pokliče in vpraša, kdaj točno se bo nekaj zgodilo, karte prikažejo okviren čas. Ta čas se nanaša na trenutno energijo, ki jo stranka izžareva. Recimo, da prikažejo, da se bo stvar zgodila v tednu dni, torej v sedmih do desetih dneh. Tako se začrta približen časovni okvir. Stranka se lahko hitro zaplete v zanko s tem, ko sliši samo prvi del časovnice. Če se nato zadeva ne zgodi v sedmih dneh, začne stranka razmišljati negativno in zato negativno vpliva na energijo ter tako potisne časovno premico še dlje.

Kdaj bo poklicala? Kdaj se bo vrnil? Kdaj bom dobil službo? Dogajanje lahko pospešite ali upočasnite. Bodite pozorni na svoje misli! Določite namen, meditirajte, pozitivno razmišljajte, manifestirajte, vse te velike stvari vam lahko pomagajo! Energija je prilagodljiva, fleksibilna, je nekaj, s čimer lahko manipuliramo. To ne vpliva samo na čas, ampak na vse okoli nas.

Božansko merjenje časa

Drugi dejavnik, ki vpliva na »kdaj« pa je božansko merjenje časa. Gre za dojemanje časa in ne štetje. Gre za razumevanje, da dogodek ni odvisen le od človeške volje, temveč tudi od sil narave in naključij. Stvari se odvijajo tako, kot se morajo. Nič se ne zgodi prekmalu ali prepozno. Vsekakor pa je pomembno tudi, kako se odzivamo na dogodke. Seveda jim z energijo lahko pomagamo, kolikor je to mogoče, toda včasih preprosto ni mišljeno, da bi se nekaj zgodilo. Mogoče še niste pripravljeni, morda pa vam preprosto ni namenjeno. Tudi s tem se je občasno treba sprijazniti.

Ljudje postajamo vedno bolj nestrpni, zato se zadeve velikokrat ne uresničijo. To je lekcija, da se naučimo potrpljenja!

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram