V znamenju česa bo mesec marec?

Preberite si, v znamenju česa bo mesec marec in na kaj boste morali biti malce bolj pozorni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v mesecu prihodnosti ali kako bolje realizirati svoje cilje, se obrnite na naše najboljše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

V marcu boste čutili močno težnjo po govorjenju in odkrivanju resnice. Besede in misli boste težje zadrževali pri sebi, zato se boste pogosto zapletali v pozitivne pogovore, a tudi manj ugodne. Pripravite se, da se boste jasno in odločno izražali, saj bo vse, kar boste izrekli, pustilo močen pečat. V vseh življenjskih okoliščinah izražajte resnico, saj vas bo to na dolgi rok vodilo k močnim spremembam. Naj vam zunanji svet ne govori, kaj morate delati, ampak prisluhnite sebi.

Sporočilo pod številko 2

V tem mesecu se boste pogosto srečali z ovirami, pri katerih pa se ne ustavite. Prepreke, ki jih boste izkušali, bodo le del vaše poti k uspehu. Njihov namen je, da se nekaj novega naučite in jih preskočite. Na dogajanje okrog sebe poglejte z višjega (duhovnega) zornega kota. Zaupajte v svoje sposobnosti in prisluhnite intuiciji. Marec ne bo najlažji, a boste z vsako premagano oviro občutili svobodo in izpolnjenost.

Sporočilo pod številko 3

Marca boste lahko dokončali številne zadeve, a boste morali pokazati več truda in zagona. Energije, ki bodo okrog vas, vas bodo spodbujale k premikom. V sebi boste občutili nekaj drugačnega, zaradi česar boste drugače pogledali nase in svoje cilje. Ne bo vam odveč zaprositi za nasvet ali pomoč, zanimala vas bo nadgradnja znanja oziroma nadaljevanje izobraževanja. Ponudila se vam bo tudi priložnost, da osvojite zelo pomembno življenjsko lekcijo.

Sporočilo pod številko 4

Marec bo v znamenju ljubezni. Znašli se boste pred novim začetkom, ki bo poln čarobnosti, povezanosti in harmonije. Če ste se v preteklosti spraševali, kdaj se bodo srčne želje uresničile, boste do konca meseca dobili odgovore. Začutili boste, da se vse postavlja na svoje mesto. Odnosi se bodo izboljšali, z drugimi se boste povezali na več načinov, pri tem pa se učili novih lekcij in se oddaljevati od starih napak.

Sporočilo pod številko 5

Energije v tem mesecu vas bodo spodbujale, da se zazrete vase in razmislite, kaj si resnično želite. Spoznali boste veliko različnih potencialov, s katerimi boste le izpolnili svoje poslanstvo in se podali na pot izpopolnjenosti. Motivacije vam ne bo manjkalo, zato boste pogosto premikali meje, s tem pa presenetili sebe in okolico. Okrepila se bo tudi vaša intuicija, s katero boste lažje in hitreje našli rešitve na ovire, s katerimi se boste srečali.

Sporočilo pod številko 6

V marcu se boste začeli osvobajati starih prepričanj, zlasti v povezavi z materialnim. Postavili si boste jasne cilje in na ta način dovolili, da se določene stvari razvijajo same od sebe. Znali si boste vizualizirati in začutiti, kako je, ko se sanje začnejo uresničevati. Ovire, s katerimi se boste srečali, bodo le na globlji duhovni ravni, ki jih boste najlažje premagali, če si boste vzeli čas za premislek in spoznanje, kako močna oseba ste.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram