Tedenski ljubezenski horoskop 9. oktober - 15. oktober 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Vezane bo spremljal občutek, da se vse, kar naredite, izjalovi. Oba z ljubljeno osebo se bosta obremenjevala s stvarmi, ki si v resnici ne bodo zaslužile toliko pozornosti. Bodite pazljivi, da ne bodo malenkosti vodile v velike težave. Samske pa čaka prijeten in s strastmi nabit teden. Dobili boste tudi priložnost za neobvezno, sproščeno avanturo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Vezani ste pred zelo mirnim obdobjem, v katerem se boste lahko posvetili ljubljeni osebi in pogovorom o prihodnosti. Začutila bosta toplino in varnost. Samski pa boste morali po drugi strani vzpostaviti ravnovesje med ljubezenskim in poslovnim področjem. Naj čustva ne zameglijo odločitev ali presoje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samski boste hrepeneli po času zase, želeli si boste umika stran od dogajanja in ljudi okoli sebe. Ljubezen ne bo prioriteta, posvetili se boste uresničevanju idej. Vezani pa boste morali paziti, da ne boste do vsake stvari kritični, da ne boste idej ljubljene osebe takoj zavrnili. Zavoljo dobrega odnosa poskušajte vsake toliko časa stvari sprejeti z nasmehom.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Vezani se pripravite na sprejemanje kompromisov in soočenje z novimi izzivi. Ko boste mislili, da je v odnosu vse urejeno, se bodo pojavile nove težave. Teden pred vami bo dokaj naporen. Tudi samske čaka podobno, saj ne boste vedeli, kako naprej. To ne bo pretirano vplivalo na vaše druženje z ljudmi, še zlasti ne z osebo, ki tiho računa na vašo pozornost.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Samski boste morali resnici pogledati v oči. Priznajte se, da z določeno osebo že nekaj časa ni napredka, da se le vi trudite. Premislite, koliko energije in časa ste do zdaj vložili v ta odnos. Vezani pa ne boste znali izraziti, kaj čutite in o čem razmišljate. Zaradi tega bo nekaj konfliktov in nerazumevanja, ki pa se do hudih sporov ne bodo razvili.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezani se boste v tem tednu spogledovali z mislijo o avanturi, o nečem drugačnem. Partnersko življenje vam ne bo prinašalo zadovoljstva in sreče. Bodite pazljivi, da se ne opečete. Samski pa boste dobili priložnost, da razmislite, kaj si sploh želite v prihodnosti. Hrepenite po samostojnem življenju ali si želite jesenske dni preživljati v dvoje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Samski se boste v tem tednu zabavali in družili z ljubimi osebami. Manj bo obremenjevanja in skrbi o tem, kam se ljubezensko življenje razvija. Vezani pa boste na vsakem koraku pred skušnjavo. Ker doma ne boste dobili želenega, ker boste hrepeneli po nečem več, se lahko hitro znajdete v prepovedanem položaju. Pazite.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Samski bodite zelo pozorni na osebo, ki se vam bo približala in bo rekla to, kar boste želeli slišati. Ostanite na trdnih tleh in prisluhnite intuiciji. Ta vam bo razkrila, da nekaj ni tako, kot se zdi. Vezane pa čakajo romantični dnevi, ki bodo vas in ljubljeno osebo še bolj zbližali. Pokažite svojo nežno stran in svoja čustva. Ne bojte se te plati osebnosti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Samski boste želeli pritegniti veliko pozornosti, kar pa naredite na subtilen način. Osebe, s katerimi boste tekmovali oziroma jih videli kot tekmece, ne bodo daleč za vami. Vezani pa si boste lahko v tem tednu sprostili in uživali v družbi ljubljene osebe. Z njo boste okrepili vez in zaupanje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samski, pred vami je teden, v katerem boste na prvo mesto postavili vse prej kot ljubezen. Ker se pretekli trud ni obrestoval, se boste začeli posvečati samemu sebi. Vezani pa boste odkrili, kako preudarni in analitični ste v resnici. Z izzivov, ki vas čaka, se boste soočili mirno in resno. To bo na vašo ljubljeno naredilo močen vtis, kar bo zanetilo strasti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezani boste morali ljubljeni osebi tokrat pustiti besedo in spoznati, da nimate vedno prav oziroma da vaša vizija odnosa ni najboljša. Pustite se presenetiti. Samski pa se boste srečevali s številnimi ovirami in zastoji. Ker se nikakor ne boste mogli premakniti, bo vredno premisliti o umiku, o preusmeritvi pozornosti na druga področja.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Vezani boste morali pokazati več potrpežljivosti in pripravljenosti na kompromise, da se ne bosta z ljubljeno osebo po nepotrebnem začela oddaljevati. Izpostavilo se bo marsikaj, zato prisluhnite. Samske pa čaka teden, v katerem boste zlahka naredili vtis na druge. Pazite le, da vas ne bo ego pripeljal do odločitev, ki ne bodo najboljše za vas.

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

 Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram