Tedenski ljubezenski horoskop 7. avgust - 13. avgust 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samski boste občutili razočaranja. Oseba, ki vam že dlje časa obljublja premike, se bo umaknila. Izkoristite to in premislite, če je še vredna vašega truda. Tudi vezane čaka manj ugoden teden, saj boste preveč zaposleni s samim seboj, da bi opazili, kaj se z odnosom dogaja. Pričakujete lahko negodovanje s strani ljubljene osebe.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Na samske bo v sledečem tednu močen vtis naredila prav posebna oseba. Bodite pazljivi, da ne boste ostali brez besed ali bili preveč sramežljivi. Iskrenost in sproščenost bosta prinesli velike preobrate. Vezani pa se boste borili z idejo, da odnos ni več razburljiv. Ne čakajte, da se kaj spremeni, ampak ukrepajte in ljubljeno osebo presenetite z nečim novim.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samski si boste zaželeli hitrih rezultatov. Bodite previdni, da ne boste prehitevali toka dogajanja. Z osebo, ki vam je ljuba, delajte majhne, a vztrajne korake naprej. Tudi vezani brzdajte svojo željo po hitrih spremembah. Ljubljena oseba še ni na isti valovni dolžini, kot ste vi. S komunikacijo boste lažje našli pravo pot, ki bo oba pripeljala do želenega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Vezani si boste morali nehati zatiskati oči pred tem, da je odnos v težavah. Pogovorite se, izrazite, kaj si želite in prisluhnite ljubljeni osebi, kaj si ona želi. Samski pa boste izgubili trdna tla pod nogami in simpatiji nehote povedali, kaj čutite. Čaka vas prijetno presenečenje, saj bodo besede padle na plodna tla.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani, pred vami je zelo čustven teden. Ne bojte se občutkov v sebi, ampak jih izrazite. To bo vodilo k rasti ljubezenske zveze. Izkoristite ponujene priložnosti in ljubljeni osebi pokažite svojo ljubezen. Tudi samski se boste predajali čustvom in strastem. Okoli sebe boste imeli veliko oseb, ki vam bodo izražale naklonjenost. Oči imejte odprte!

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezani se poskušajte sprostiti. Pred vami je zelo harmoničen teden, v katerem boste lahko naredili korak naprej v odnosu – le zaupajte v prihodnost in se otresite vplivov okolice. Tudi samski poskušajte najti lahkotnejši korak. Ne obremenjujte se vnaprej in ne iščite napak. Prepustite se toku dogajanja in občutkom, ki se bodo rodili v vas.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Samski boste pojedli veliko zarečenega kruha. Čaka vas nekaj neugodnih situacij, ki pa jih lahko obrnete sebi v prid, če jih boste sprejeli z dobro mero humorja in sproščenostjo. Vezani pa boste dobili občutek, da se v odnosu nekaj „kuha“. Ne podvomite v ljubljeno osebo, saj boste v njej našli podporo in zaveznika.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Vezani morate najti način, da izrazite svoje misli in čustva. Pred ljubljeno osebo ne imejte skrivnosti, sicer se bo harmonija med vama hitro spremenila v ljubosumje in negotovost. Samski pa boste pokazali svoj pravi obraz. Ne boste skrivali negativnih niti pozitivnih lastnosti. Ker vas bo v sledečem tednu vodila intuicija, lahko spregledate stare odločitve, ki so se izkazala ne napačne.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Samski boste drugače pogledali na ljubezensko dogajanje. V sebi boste začutili naval pozitivnosti. To prebujenje vas bo pripeljalo do novih, nepredvidljivih izkušenj. Vezanim pa se bo ponudila priložnost, da se z ljubljeno osebo pogovorite, da izboljšate partnerski odnos. Ponovno boste začutili mir, sproščenost in varnost.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Vezani morate realno pogledati na partnerski odnos. Ljubljeni osebi zaupajte, kje si želite sprememb in čustvene razgibanosti. Ne bo vam žal, zato si upajte. Samski pa boste prekipevali od energije, ki bo v vaše življenje pritegnila številne nove osebe. Hitro se lahko znajdete na začetku nove, razburljive romantične zveze.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezane bo privlačila ideja po samskem življenju – po življenju brez odgovornosti, obveznosti in skrbi. Pazite, kaj si želite, da ne boste ostali praznih rok. Tudi samski ne boste točno vedeli, kaj bi sami s seboj. Težke energije, ki vas že nekaj časa spremljajo, se bodo poslovile, to pa bo prineslo svežino v vaše življenje. To bodo opazile tudi druge osebe, zato se pripravite na nove izkušnje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Samske čaka zelo romantičen teden. Kljub hitremu dogajanju okoli sebe boste našli način, kako pokazati svojo nežnejšo plat. Bodite pa previdni, da se ne boste spozabili in začeli srca nositi na pladnju. Vezani pa lahko pričakujete poglobitev partnerskega odnosa. Do ljubljene osebe se bo ljubezen povečala, a se zaradi tega še vedno ne boste otresli dvomov, ali je oseba „prava“.

Katarina iz Balzamike

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.