Tedenski ljubezenski horoskop 6. november - 12. november 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samski, pred vami je težek teden, v katerem boste spoznali, da se z osebami in čustvi ne morete poigravati. Predolgo ste odlašali s korakom, zato se sprijaznite z nastalimi posledicami. Vezane pa bo presenetila odločitev ljubljene osebe. Ker niste bili dovolj pozorni, kaj se dogaja v odnosu, boste tokrat morali pustiti stvarem prosto pot in počakati, da se napetosti razrešijo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Vezani boste morali premisliti, kakšno vlogo si želite imeti znotraj partnerskega odnosa. Če ne boste pokazali pobude ali interesa, da se vajina zveza nadgradi, se bo ljubljena oseba hitro naveličala vaše pasivnosti. Samski pa boste morali premisliti, če bi za nekaj časa stopiti korak nazaj. Če simpatija ne vrača čustev, vzemite to kot znak, da ste zašli v slepo ulico.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samski boste morali pokazati več potrpežljivosti, sicer se bo razvijajoči odnos srečal z ovirami, ki jih bo težje premagati. Dajte času čas, ne izgubite upanja in si upajte počakati na potezo simpatije. Tudi vezani ne preskakujte korake, ampak se prepustite energijam nežnosti in ljubezni. Razmislite o kratkem oddihu z ljubljeno osebo, da se na ta način umakneta od problemov vsakdanjika.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Vezani boste začutili vpliv okolice. V odnosu se bodo pojavila nova vprašanja, ki pa vaju ne bodo razdvojila, ampak prinesla ravno obratno. Skupaj se bosta začela bojevati proti drugim, ki se želijo vmešavati v vajin odnos. Samski pa boste v prihajajočem obdobju odkrivali svojo moč in vrednost. Hrepenenja po drugi osebi ne boste čutili, ampak se boste predali le zabavi.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani se boste soočali z negotovostjo, o kateri se boste želeli pogovoriti z ljubljeno osebo. Pomembno bo, da boste izbrali pravi čas in kraj, da se ne bodo iz malega razvili veliki problemi. Samski pa se pripravite na teden, kjer se bodo želje uresničevale brez večjega truda. Sprostite se in uživajte v dogajanju ter se ne obremenjujte z malenkostmi.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Samski se boste počutili, kot da ste za vse sami. Tako s simpatijami kot prijatelji ne boste našli skupnega jezika. Razmislite, da bi si vzeli čas samo zase in odkrili, kdo ste. Tudi vezani se boste srečevali z nerazumevanjem. Med vami in ljubljeno osebo bo zavladala tišina, ki pa ne bo dolgo trajala. Ta čas izkoristite zase, dvignite si energijo. 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani se boste morali hote ali nehote soočiti s stanjem partnerskega odnosa. To že nekaj časa ni na pravi poti, zato bodo nujne spremembe, ki se jih ljubljena oseba ne bo branila. Tudi vi se jih ne. Samski pa boste z nezaupanjem pogledovali v prihodnost. Pretekla razočaranja bodo močnejša, zato se boste težje odprli. Če boste osebi dovolili, da vam pokaže, da ni taka kot drugi, ki so vas ranili, lahko ustvarite nekaj lepega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Vezani se pripravite na teden, kjer bodo v ospredju prepiri in napetost. Če ne boste znali izraziti, kaj mislite in si želite, se bo negativna energija širila. Samskim pa se bo ponudila priložnost za nekaj novega. Naj vas ne bo strah, kaj je pred vami in kaj se lahko razvije, saj takšne priložnosti še dolgo ne boste srečali. Bodite samozavestni in odločni.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Vezani se v prihajajočem tednu ne boste znali povezati z ljubljeno osebo. Vse, kar bo rekla, vam bo tuje, z njo se ne boste znali povezati. Bodite pazljivi, da ne boste delovali sebično ali nadrejeno, saj se bo odnos hitro skrhal. Samski pa boste začutili naval moči in energije. Ne boste se več podcenjevali, ampak začeli posegati po višjih ciljih. Le dajte, zaslužite si to!

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samski boste morali v tem tednu pogledati resnici v oči. Priznajte si, kje se že dlje časa vrtite v začaranem krogu, da ne boste zamudili ugodnih priložnosti. Tudi vezani bodite pripravljeni, da boste padli na trdna tla in odkrili, kje se partnerski odnos resnično nahaja. Razmislite o novosti, o svežih načinih pristopa k reševanju težav, saj vračanje k preverjenemu reševanju problemov tokrat ne bo zadostovalo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Samski, pripravite se na teden zanimivih izkušenj. Z lahkoto boste postali središče zabave in navezali stike z novimi osebami. Stvarem pustite prosto pot in se ne obremenjujte, kaj bo prihodnost prinesla. Vezani pa boste našli čas za ljubljeno osebo, ki zadnje čase hrepeni po vaši pozornosti. Vzemite si čas zanjo in druge obveznosti preložite. Ne bo vam žal.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Vezani boste prekipevali do romantičnih čustev. Ljubljeno osebo boste zasipavali s komplimenti in objemi. Čaka vaju teden povezovanja, zaradi česar pa ne pozabita na svet okoli sebe. Samski pa boste pripravljeni na večji korak naprej. Pričakovanja bodo velika, zato ostanite potrpežljivi, da boste lažje premagali vse izzive, ki se bodo na poti še pojavili.

  

  

  

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram