Tedenski ljubezenski horoskop 4. september - 10. september 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Vezani bodite zelo pozorni na svoje odločitve. Hitro boste naredili napako ali dve, ki vam bo dlje časa sledila in povzročala napetosti v odnosu. Samski pa boste v tem tednu prekipevali od energije. Vodila vas bo želja po druženju in zabavi. Težje se boste osredotočili le na eno osebo ali se spustili v monogamen odnos. Bodite pazljivi, da ne boste kaj obžalovali.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Vezane čaka teden poln napetosti in prepirov. Z ljubljeno osebo ne boste našli skupnega jezika. Vse, kar bo naredila, ne bo po vaših merilih. Samski pa boste morali premisliti o svojih željah in kam ste namenjeni. Ne rinite z glavo skozi zid, ampak bodite preudarni. Srečo v ljubezni boste dosegli veliko prej, kot si mislite.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samski boste začeli dvomiti, če ste na pravi poti, če se pravilno odločate. Dogajanje okrog vas bo neprijetno, kar pa naj vas ne iztiri. Ostanite to, kar ste in sledite svojim željam, ne zadovoljite se z manj. Tudi samski boste analizirali svojo situacijo. Ker se z ljubljeno osebo ne bosta nikakor sporazumela, bosta težje naredila večje korake naprej.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Samski boste v tem tednu naravnost uživali. Stvari se bodo razvijale po pričakovanjih. Počutili se boste, kot da zmorete vse, kar pa naj vas ne zanese. Če naslednji teden je namreč lahko zelo drugače. Vezane pa bo spremljal občutek zadovoljstva in sreče. Vse se bo postavilo na svoje mesto, z ljubljeno osebo pa se bosta počutila povezano kot že dolgo ne.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani se boste na novo povezali s svojo ljubljeno osebo. Na njeno željo se bosta začela lotevati novih stvari, v odnos bosta prinesla svežino. Tudi samski boste v teh dneh začeli premikati meje, kar pa ne bo nujno najboljša odločitev. Svoja pričakovanja spustite na trdna tla, da ne boste izpustili česa lepega in z možnostjo trdne prihodnosti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezani boste teden začeli z občutkom nelagodja. Dobra novica je, da vam bo ves čas ob strani stala ljubljena oseba, ki vas bo navdajala z upanjem in motivacijo. Zaradi nje ne boste vrgli piške v koruzo. Samski pa se ta teden sprostite in prepustite toku dogajanja. Ne analizirajte preveč, zlasti v povezavi s simpatijo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Samski boste brezciljno tavali skozi teden, kar vas bo po eni strani zabavalo, po drugi pa ne v ljubezni dosegli nič pretresljivega. Vezani pa boste morali zbrati veliko moči in energije, da boste odnos premaknili naprej iz mrtve točke. Na trenutke boste izgubili upanje oziroma smisel, a na koncu boste dobili, kar si boste zastavili.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Samske čaka zelo negotov teden, saj se ne boste mogli odločiti, kaj oziroma koga si želite. Okoli vas se bo potikalo več oseb, ki bodo želele vašo pozornost, a bodo hitro obupale in se umaknile, ker ne boste ukrepali. Tudi vezani se boste morali v ljubezni bolj potruditi, sicer se bosta v partnerski odnos naselila nezaupanje in črnogledost.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Vezane bo ljubljena oseba zasipala s pozornostjo in ljubeznijo. Vsakršen kanček dvoma, ki se je morda pojavil glede odnosa, se bo poslovil. Drug drugemu bosta trdni opori in najboljša prijatelja. Samski pa se boste začeli lotevati novih podvigov, pri čemer pa ne boste najbolj vztrajni. To bo vplivalo tudi na odnose, saj se ne boste kar tako ustalili ali umirili.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Vezane čaka zelo dinamičen teden, v katerem bo v ospredju delo na partnerskem odnosu. Tako vi kot ljubljena oseba si bosta prizadevala za premik naprej, kar pa ne bo najlažja naloga. Ne obupajte, saj bo trud nagrajen. Samski pa se boste soočali s pomanjkanjem volje in energije. Okoli vas se ne bo nič dogajalo, kljub temu pa ne boste izgubili upanja, da prihaja nekaj novega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezani boste na novo odkrili čar partnerskega odnosa. Otresli se boste vseh skrbi, saj boste z ljubljeno osebo vzpostavili globljo povezavo. Zaradi tega bodo tudi skupni večeri bolj romantični. Samski pa boste morali paziti pri izbiri besed in dejanj. V življenju se bosta pojavili dve osebi, ki bosta vzeli vašo pozornost. Z odločitvijo, kaj si želite in koga, ne hitite, ampak si vzemite čas.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Vezani boste morali pokazati več energije in motivacije. Zdaj je čas, da zberete pogum in naredite korak naprej. Če ste v neplodni zvezi, premislite, zakaj vztrajate. Tudi samski boste morali razmisliti o položaju, v katerem ste. Če se le vi razdajate, simpatija pa ne vrača čustev, premislite, da bi nekaj spremenili. Ne vztrajajte slepo!

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram