Tedenski ljubezenski horoskop 31. julij - 6. avgust 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samski se boste morali znati ustaviti. Teden pred vami bo povečal vašo tekmovalnost, ki pa ne bo prinesla želenih rezultatov. Pazite, da ne izgubite smeri oziroma cilja, ki si ga želite doseči. Tudi vezani se boste morali naučiti in počakati, da se zadeve razrešijo in umirijo. Pred vami je izziv, ki ga bo težje premagati in s katerim se bosta morala pogumno soočiti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Samski se pripravite na prepire s simpatijo. Spoznali boste, kakšna je v resnici, kar bo porušilo določena pričakovanja, ki ste si jih ustvarili. Vezani pa boste imeli občutek, da vam zmanjkuje časa. Vseh želj ne bo mogoče uresničiti, veliko časa vam bodo vzela rutinska opravila, zato bodo strasti v odnosu potisnjene na stranski tir.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samski se boste srečali s preteklostjo. V vaše življenje se bo vrnila oseba, ki bo povzročila veliko čustvene zmešnjave. Pazite na svoje odločitve, da vas naglica ne bo drago stala. Tudi vezani bodite zelo pozorni na svoje besede ljubljeni osebi. Hitro se bodo razvili nesporazumi, prisotno bo kar nekaj razočaranja in negativne energije.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Vezani boste začeli razmišljati, da vam ljubljena oseba preprečuje druženje s prijatelji, da onemogoča vaše družabno življenje. Z njo se iskreno pogovorite, najdite razlog, zakaj je tako, da ne bo vaša pozornost začela uhajati drugam. Tudi samske čaka razburljiv teden, ki bo bolj naklonjen avanturam kot pa začetkom resne zveze.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani boste morali v naslednjih dneh pokazati več potrpežljivosti in vztrajnosti. Problemi, s katerimi se soočate, se bodo uredili lažje, kot si mislite. Nekateri se bodo izkazali tudi za nepotrebne. Samski pa boste spoznali, da vse ni tako lahko, kot se zdi. Tudi vi boste morali pokazati več truda, da boste pri določeni osebi dosegli želeno.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Samski boste morali premisliti, kaj si želite in kako to dosegate. Ne dajajte se na drugo mesto, ne poskušajte ugoditi vsem. Razmislite, kdo vam veliko pomeni in kdo vrača vloženi trud. V vezanih pa se bodo prebudila stara hrepenenja in potlačene želje. Ne skrivajte, kaj čutite in kaj si želite, saj lahko vse uresničite s podporo ljubljene osebe.

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani se boste poglobili partnerski odnos. Izzivi in preizkušnje, ki so pred vama, vaju ne bodo razdvojili, ampak zbližali. Samski pa boste spoznali, da bo treba v iskanje prave ljubezni vložiti več truda. Teden pred vami je ugoden za spremembe, zato ga izkoristite, da ne boste zamudili svoje priložnosti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Samske čaka nekaj razočaranja in padca na trdna tla. Z osebo, s katero se že nekaj časa vrtite v krogu, se bodo besede zaostrile. Prizadele vas bodo bolj, kot boste pričakovali, zato se lahko začnete močno braniti, kar pa ne bo najboljša rešitev. Dajte času čas, stopite korak stran in se umirite. Tudi vezani ne boste našli skupnega jezika, zato se izogibajte sporom po nepotrebnem.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Teden pred vami prinaša nenadne preobrate in spremembe. Samski boste težje dohajali tok dogajanja, a zaradi tega ne boste zamudili lepih trenutkov. Pozorni bodite na okolico in druge, saj vas se marsikje skrivajo prijetna presenečenja. Vezani pa se pripravite na pust teden. Z ljubljeno osebo se ne boste znali povezati, zato bo trpelo intimno življenje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samski boste naravnost sijali. Drugim se boste zdeli neustavljivo privlačni. Izkoristite nadvse ugoden teden za premike, pazite pa, da ne boste izdali vseh svojih skritih adutov. Nekaj stvari naj ostane skritih. Tudi vezane čaka pozitivno obdobje. Ne le ljubljena oseba, tudi drugi bodo opazili vašo samozavest in privlačen videz.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezani se boste oddaljili od ljubljene osebe, svojo pozornost boste usmerili drugam. Vajin odnos se bo skrhal, zato bodite pazljivi, da ne boste težav, ki so med vama, jemali za nekaj hitro rešljivega. Samski pa se pripravite na dinamičen teden. Oseba, ki ste jo „lovili“, bo začela loviti vas. Z njene strani boste prejeli več pozornosti, pretekli trud bo začel kazati rezultate.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Vezani boste dobili priložnost, da premagate vse izzive in preizkušnje, ki vas že dlje časa spremljajo. Z njimi se boste neustrašno soočili, to pa bo prineslo nova, močnejša čustva in naval strasti. Tudi samske čaka ugoden teden. Bodite drzni in pristopite do simpatije ali novih oseb. Pozorni bodite na na znake, ki jih bo oseba dajala, saj vse ne bo povedano z besedami.

Katarina iz Balzamike

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

 

 

Balzamika Instagram

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.