Tedenski ljubezenski horoskop 30. oktober - 5. november 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samski premislite, preden boste sprejeli odločitev, kaj si v ljubezni želite. Ne izgubljajte besed po nepotrebnem, ampak si vzemite čas. Vezani pa boste točno vedeli, kaj si ljubljena oseba želi in česa ne. Govorica telesa vam bo izdala vse, kar morate vedeti. Lažje se bosta pogovorila, kaj vaju bremeni in kakšen vsakdan imata.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Samskim se bodo uresničile želje. Nekaj, po čemer že dolgo hrepenite, bo pred vami. Vzemite si čas, da premislite, ali je to resnično, kar ste si želeli. Vezani pa se pripravite na zelo napet teden. Z ljubljeno osebo ne bosta našla skupnega jezika, vrstili se bodo prepiri in konflikti. Če si temu želite izogniti, se boste morali na široko izogniti ljubljeni osebi.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samski boste tokrat nepremišljeni, zaradi česar izkušnje ne bodo sladke, ampak grenke. Zaradi tega boste spremenili svoj pogled na ljubezen in čustva. Vezani pa boste v odnos prinesli svežino, ki bo na novo zanetila strasti med vami in ljubljeno osebo. Ponovno se bosta zaljubila v drug drugega in spoznala, kaj je tisto, kar vaju dela najmočnejše.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Vezani se boste v tem tednu nostalgični. Vaše mišljenje bodo prevzele misli o starih ljubeznih, o tem, kaj ste zamudili in kaj ste imeli. Pazite, da se ne boste zaradi tega ujeli v past. Samske pa končno čaka bolj dinamično dogajanje. Bolje boste razumeli čustva, ki jih gojite do določene osebe. Razvije se lahko lepa zveza, a počasi.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Samski boste v tem tednu izkusili nekaj, kar vam bo dolgo ostalo v spominu. Četudi izkušnja oziroma avantura ne bo dolgotrajna, bo pustila sledi. Vezani pa boste težje pokazali razumevanje za želje ljubljene osebe. Tokrat boste sebe in svoje načrte postavili v ospredje, zaradi česar prepiri ne bodo tuji.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Samski, ki si že nekaj časa prizadevate, da bi se z določeno osebo nekaj zgodilo, lahko pričakujete poplačan trud. Zelo blizu boste temu, da se zaljubite. Tudi vezani boste začeli uživati v partnerski zvezi, saj se bodo vse težave končno razrešile. Da pa se te ne bodo ponovno razvile, bosta morala z ljubljeno osebo ohranjati iskreno in odprto komunikacijo.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezane čaka obdobje v znamenju romantike, izražanja ljubezni in harmonije. Vseeno vam bo za druge, kaj si mislijo, z ljubljeno osebo se bosta izgubila v očeh drug drugega. Tudi samski se boste odlično počutili v prihajajočem tednu. Kočno boste dobili svoj veliki preboj, odprle se vam bodo tudi nove priložnosti, da v ljubezni dobite, kar si želite.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Samski boste v tem tednu dobili priložnost, da naredite korak naprej. Vse bo v znamenju nežnosti in romantike, zato se pripravite na novo čustveno zadovoljstvo in srečo. Tudi vezani se boste predajali romantičnim čustvom. Nikamor se vam ne bo mudilo, zato bo odnos z ljubljeno osebo dobil novo podobo in se še bolj utrdil.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Vezani premislite, od kod izvirajo strahovi in dvomi, ki vas spremljajo že nekaj časa. Če boste posumili v vsako izrečeno besedo, se bo ljubljena oseba naveličala branjenja sebe in dokazovanja resnice. Tudi samski boste morali razmisliti, kam ste namenjeni. Razdvojeni boste med željo po avanturah in željo, da bi vam simpatija končno začela vračati čustva.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samski se pripravite na zanimive izkušnje. Vaša energija, iskrenost in drugačen pristop bodo očarali okolico. Pokazali se boste v svojem polnem sijaju, to pa vam bo dalo novo prednost pred drugimi. Vezani pa ne boste vedeli, kaj si želite. V vaše življenje bo vstopila oseba, ki vas bo prevzela in povzročila sanjarjenja, ki lahko škodujejo partnerskemu odnosu.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezani boste obudili strasti, partnerski odnos bo ponovno zaživel. Začela se bosta osredotočati na drug drugega, kar bo okrepilo vez in zaupanje. Samske pa čaka dokaj mlačno obdobje. Z drugimi se ne boste znali, niti hoteli povezati. Ljubezensko življenje bo tokrat postavljeno na stranski tir, zaradi česar bodo uspehi na ostalih področjih.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Samski se pripravite na zelo ugoden teden, v katerem bo v ospredju druženje in komunikacija z drugimi. Končno boste dobili priložnost, da nekoga posebnega povabite ven in ga bolje spoznate. Vezani pa se boste soočili z neprijetnimi situacijami. Načrti se ne bodo uresničevali, kar bo skrhalo odnos z ljubljeno osebo. Premislite, kako boste pristopili k realizaciji idej.

  

  

  

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram