Tedenski ljubezenski horoskop 3. julij - 9. julij 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samski se boste srečali z osebo, zaradi katere boste začeli razmišljati, kaj si sploh želite. Ne boste vedeli, ali vztrajati pri začrtani poti ali stopiti v neznano. Tudi vezane čaka analiza odnosa in življenja. Po eni strani si boste globoko v sebi želeli odprte in iskrene komunikacije, po drugi strani pa boste želeli pobegniti stran od ljubljene osebe. Razpeti boste med odločitvijo, kako naprej. Temeljito razmislite.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Vezane čaka zelo razburljivo dogajanja, saj se zaključuje obdobje miru in harmonije. Vse, kar je delovalo stabilno, se bo izkazalo za krhko. Pogosta bodo nerazumevanja. Če si boste želeli le sprememb v odnosu, se bodo napetosti povečale in prinesle vrsto težav. Tudi samske čaka zanimiv teden: v ospredju bodo močne strasti. Pazite, da ne boste prehitro razvili močnih ljubezenskih čustev, saj se lahko opečete.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samske čaka teden, v katerem boste spoznali, kako stvari stojijo. Začeli se boste zavedati lastnih napak in napačnih odločitev, ki ste jih sprejeli. Ugotovili boste, da za vse ni kriva okolica, ampak del odgovornosti leži na vas. Podobno čaka tudi vezane. Začeli se boste zavedati, da odnos ni tako pravljičen, kot deluje. V ljubljeni osebi boste videli le pomanjkljivosti, zaradi česar se boste pogosto znašli tudi v prepirih. Kljub temu pa boste sčasoma uzrli, kaj dobrega je na vašem partnerju in se začeli na to osredotočati.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Samski boste začeli hrepeneti še bolj po simpatiji. Želeli si boste njene družbe, njene bližine. Izkoristite ugodne energije in naredite korak naprej. Obeta se vam izjemna priložnost, da naredite močen vtis. Vezani pa boste začutili rutino in monotonost v partnerskem odnosu. Dobra novica je, da vam bo na voljo več načinov, kako odnos popestriti in začiniti. Ne zapletajte se v spore, kaj pogrešata, ampak delita drug z drugim skrite želje, hrepenenja.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Samskim se obeta zelo romantičen teden. Poleg tega boste prejeli val nove energije, ki vas bo opogumil, da naredite prvi korak. Manj bo omahovanja in zavlačevanja. Dobili boste občutek, da lahko naredite vse. Nasprotno pa bo z vezanimi. Čakajo vas neugodni dnevi, polni nemira in napetosti. Težje boste pri sebi zadržali, kaj si mislite, kar bo pripeljalo do prepirov. Premislite, ali je to vredno.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezani boste pogrešali strasti in povezanost v partnerskem odnosu. Hrepeneli boste po boljšem intimnem življenju, zato boste svojo energijo usmerili predvsem v izboljšanje le-tega. Vztrajnost se bo izplačala, zato ne obupajte, če rezultati ne bodo takoj vidni. Samski se pripravite na dinamičen teden. Začutili boste močno naklonjenost do nekoga novega. Hitro se lahko zaljubite, pazite le, da ne bodo čustva enostranska.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani boste razmišljali le osebi. Sebe in svoje potrebe boste postavili na prvo mesto, ljubljeno osebo začeli zapostavljati. To bo prineslo nekaj prepirov, a ne takoj, zato bodite pazljivi. Ne glede na to, kaj si želite, najdite čas za odnos, predvsem za intimo. Samski pa se boste znašli v trikotniku: dve osebi vas bosta privlačili, vsaka vam bo na svoj način nudila, kar potrebujete. Ne zavlačujte predolgo in se odločite le za eno osebo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Samski boste težje ocenili osebe okoli sebe. Napačno si boste razlagali njihova čustva in obnašanje. Težje se boste izognili slabi izkušnji, zlasti če boste pred očmi imeli le željo po ljubezenskem odnosu. Vezani pa boste poskušali popraviti škodo v odnosu, pri čem pa ne boste najboljši. Premislite, ali ne bi bilo bolje narediti korak naprej in se ne oklepati nečesa, česar ni več mogoče popraviti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Samske čaka srečanje z osebo, ki bo spremenila vaše dojemanje dogajanje okoli vas. Pazite, da vas ne bo popolnoma prevzela, saj ni nujno, da je njen pogled na svet ugoden tudi za vas. Vezani pa se boste soočali z neodločnostjo ljubljene osebe. Težje boste našli skupen jezik, zato se bodo hitreje kot običajno razvili prepiri. Pomembno bo, da ne ne boste tudi vi začeli kazati šibkost, saj bo to poglobilo težave.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samski se boste zaljubili, nepričakovano vas bo zadela Kupidova puščica. Znašli se boste v navalu strasti in močnih čustev. V vas se bo prebudila želja po novih izkušnjah Pripravljeni boste na nekaj več, kar pa vas bo presenetilo. Tudi vezane čaka zelo lepo dogajanje, saj bosta poglobila odnos. Uživala bosta v družbi drug drugega in si zaželela pobega stran. Teden pred vama je ugoden, da si privoščita izlet v dvoje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezani morate v odnosu pokazati več energije in čustev, sicer se bo začela povezanost med vama krhati. Težje boste obdržali ljubljeno osebo ob sebi. Premislite, kaj si želite in ne pogledujte stran. Četudi vas privlači pozornost drugih, se pazite, da ne boste naredili nekaj, kar vas bo drago stalo. Samski pa se lahko oddahnete, saj vas čaka prijeten teden. Uspešno boste razrešili ljubezenske zaplete, pri tem pa se ne boste točno zavedali, da ste bili vi glavni krivec zanje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Samski ste s svojim zavlačevanjem in čakanjem na pravo priložnost izpustili možnost, da bi pri simpatiji dosegli napredek. Ni pa vse še izgubljeno, le opogumite se in naredite prvi korak. Čim prej. Vezani pa ljubljeni osebi izrazite svoje želje. Če ne veste, kaj to točno je, si vzemite čas zase in premislite. Lažje boste ustvarili trden in srečen odnos, če boste znali povedati, kaj si želite in česa ne.

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

Katarina iz Balzamike

Vam je objava všeč? Všečkajte nas:

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.