Tedenski ljubezenski horoskop 28. avgust - 3. september 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samske bo v tem tednu dohitela preteklost. Veliko bo oziranja nazaj in analiziranja, kaj je bilo in kje so se naredile napake. Kljub temu pa se ne bo pojavila želja po spravi z nekdanjo ljubeznijo. Tudi vezane bo spremljala preteklost, a na drugačen način. Ker v partnerskem odnosu ne boste našli želenega, boste to začeli iskati v odnosih z nekdanjimi ljubeznimi.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Vezani boste dobili občutek, da se le vi trudite za odnos. Ljubljena oseba ne bo pokazala energije, ki si jo želite videti. Ker boste zelo hitro vzkipljivi, razmislite, kako boste predstavili svoje mišljenje. Tudi samske čaka podoben teden. Ker ne bo premikov, se boste začeli zapirati vase, s tem pa zamudili marsikatero novo priložnost.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Vezani boste morali razmisliti o stvareh, ki jih ljubljeni osebi prikrivate. Nobena podrobnost ji ne bo ušla, zato se lahko hitro lahko razvijejo dvomi in obtoževanja. Če ste zapleteni v ljubezenski trikotnik, boste izjemno pazljivi. Tudi samski boste morali več pozornosti nameniti dogajanju okoli sebe. Pazite, da ne boste začeli prehitro planirati skupnega življenja.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Samski bodite v tem tednu bolj družabni. Resda se vam ne obeta vroča avantura, ampak zdaj ni čas, da bi se zapirali pred drugimi. Vezani pa boste morali premisliti, katera lastnost vas že dlje časa spremlja in prinaša težave oziroma ne prinaša napredka. Spremembe bodo potrebne, zato se jih ne branite.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani boste naredili velik korak naprej v odnosu. Z ljubljeno osebo bosta končno zakopala bojno sekiro in se začela osredotočati na odnos. Vodile vas bodo strasti in ljubezen. Samski pa boste imeli občutek, da ste se ustavili na mrtvi točki. Za premik naprej bodite bolj družabni in se ne zapirajte pred drugimi

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Samski boste morali prevzeti odgovornost za svoja dejanja. Tokrat ta ne bodo neopažena, zato se pripravite, da boste pokazali svojo zrelost. Tudi pred vezanimi je manj ugoden teden, saj vas bodo malenkosti hitro iztirile in v vas zanetile jezo. Ljubljena oseba vašega razpoloženja ne bo sprejemala, zato bo motenost prepirov zelo velika.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani se ne boste več vrteli okrog enih in istih stvari. Z ljubljeno osebo bosta uspela za seboj pustiti pretekle izkušnje in zamere ter se posvetiti drugi drugemu. Več bo osredotočenosti na dogajanja zdaj. Tudi samske čaka uspešen teden, saj boste v središču pozornosti. Ponudila se bo priložnost za avanturo, v katero pa se spustite premišljeno, da ne boste koga prizadeli.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Vezane čaka zelo umirjen teden, v katerem se boste z ljubljeno osebo lotili uresničevanja skupnih ciljev. Samske pa bo vodila želja po razburljivejšem dogajanju v ljubezni, kar pa ne bo vedno prineslo želenega. Vi boste morali narediti prvi korak in pokazati samozavest ter odločnost. Če boste zavlačevali ali omahovali, bodo ugodne priložnosti spolzele iz rok.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Vezani boste začutili močen vpliv okolice na odnos. Okoli vas bodo osebe, ki bodo poskušale zanetiti kar nekaj prepirov, česar pa vaša ljubljena oseba ne bo opazila. Premislite, kako boste k tej težavi pristopili. Samskim pa se obeta srečanje, ki bo pustilo zelo pozitiven vtis. Pazite, da ne boste pod vplivom tega želeli hiteti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samske čaka zelo ploden teden, v katerem bo v ospredju želja po uresničevanju načrtov. Na uspeh lahko računate tudi v odnosu s prav posebno osebo. Premislite, s kom si želite premikov in ukrepajte. Vezani pa umirite svoj korak, saj lahko s svojo hitrostjo in naglico ogrozite harmonijo v partnerskem odnosu. Ne prehitevajte razvoja dogajanja.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezani boste morali v tem tednu premisliti, na koga želite narediti vtis: na ljubljeno osebo ali druge. Če boste želeli zadovoljiti okolico, bo trpela partnerska zveza. Tudi samski si vzemite nekaj časa zase. Ker se načrti ne bodo uresničevali, se lahko hitro prenaglite. Tokrat vam drznost ne bo prinesla želenega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Samske čakajo zelo naporni dnevi, saj se ne boste mogli sprostiti. Ne glede na to, kar boste storili, ne boste začutili miru. Poleg tega pa se bo okrepilo hrepenenje po bližini, po dvojini. Vezane pa čaka teden ljubezni in večjih korakov naprej. Izkoristite ugodne energije in se z ljubljeno osebo pogovorite o prihodnosti – o selitvi, daljšem potovanju, načrtovanju družine ipd.

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram