Tedenski ljubezenski horoskop 25. september - 1. oktober 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Vezani boste v tem tednu zelo preračunljivi, ne boste se zlahka predali, četudi boste vedeli, da nimate prav. Razmislite, za kakšno ceno se boste spuščali v prepire. Zmaga bo grenko-sladka. Tudi samske čakajo manj prijetni dnevi, saj boste spoznali, katere so vaše šibke točke. Čeprav jih boste želeli skriti ali potlačiti, se zavedajte, da nihče ni popoln.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Samske bo spremljal občutek, da vse, kar naredite, vodi v napačno smer. Naj vas to ne potre, saj se bodo stvari hitro začele spreminjati na bolje. Vezani pa premislite, preden boste sprejeli odločitev. Posvetujte se z ljubljeno osebo in vnaprej razmislite o vseh posledicah. Je vredno? Če je, naredite naslednji korak, drugače pa se ustavite.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samski boste središče zabave. Vse, kar vas bremeni, boste potlačili in si nadeli podobo srečne osebe. Pazite, da to ne bo postala navada, ampak da boste iskreni do sebe. Tudi vezani bodite previdnejši v tem tednu, saj se lahko hitro spozabite, to pa bo negativno vplivalo na partnerski odnos in zaupanje ljubljene osebe.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Vezane čaka teden izzivov in preizkušenj. Z ljubljeno osebo se bosta morala povezati in pogovoriti, kako narediti korak naprej. Ves trud, ki ga bosta vložila, bo poplačan in prinesel poglobitev zveze. Samski pa boste morali nekaj spremeniti, če si želite srečati tisto »pravo« osebo. Če ne boste drzni in pripravljeni tvegati, boste zamudili lepe izkušnje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani boste morali razmisliti, kaj vam ljubljena oseba pomeni in kakšno prihodnost si zamišljate z njo. Če boste negotovi in v dvomih, bo to okolica hitro izkoristila, vi pa se lahko opečete. Bodite pazljivi. Samski pa ne precenite položaja, v katerem se boste znašli. Vse ni tako, kot je videti, zato bodite pazljivi, da ne boste prehitro sklepali ali se prepustili toku dogajanja.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Samski ne boste točno vedeli, kaj se dogaja z vami. Prihajajoči teden bo v znamenju napetosti in pričakovanj na nekaj novega. Čutili boste, da ste tik pred novim poglavjem, na kar pa boste morali še počakati. Vezani pa se boste morali naučiti reševati probleme sprosti, da se ti ne bodo razvili v nekaj, kar bo težko rešiti in kar bo vplivalo na vajine strasti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Samski boste v prihajajočem tednu kipeli od energije in zadovoljstva. Možne so krajše avanture, saj želje po resnem odnosu še zdaleč ne boste začutili. Vezani pa boste hrepeneli po udobju domačega doma in objemu ljubljene osebe. Podpora, ki jo boste čutili, vam bo omogočila, da boste posegali po uspehih na drugih področjih življenja.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Vezani si vzemite čas za premislek, kaj točno si želite od ljubljene osebe, nato pa ji to povejte. Ne tlačite čustev in besed, da se ne bodo razvili prepiri. Presenečeni boste, kaj bo iskrenost prinesla. Samske pa čaka naval pozitivne energije. Pogosto boste v središču pozornosti, zato bo okoli vas veliko novih oseb, s katerimi bo možna tudi avantura.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Samski ne čakajte več, da se bo nekaj zgodilo. Simpatija ne ve, kaj si želite in kaj mislite. Ukrepaj-te, preden bo prepozno. Manjša poteza bo prinesla večje spremembe. Vezani pa boste spoznali, da ima ustrežljivost in podpora ljubljene osebe svojo ceno. Odkrili boste, kaj si resnično želi in v kaj vas želi prepričati.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samski se boste umaknili stran od drugih, kar bo vplivalo na razvoj ljubezni. Ker se vam obeta sre-čanje z zanimivo osebo, bodite pozorni, da ne boste izpustili priložnosti za nekaj več. Vezani pa se boste v tem tednu lahko sprostili in se posvetili ljubljeni osebi. Postopoma bosta skupne načrte in želje lahko prenesla v resničnost.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Samski boste zelo neodločni. Dogovor, ki je pred vami, ne bo vzbujal upanja ali veselja, ampak dvome. Dobro razmislite, preden se boste odločili, ali se boste srečali z osebo ali ne. Vezani pa se pripravite na novo poglavje v ljubezni. Vaš trud se bo poplačal, tako vi kot ljubljena oseba bosta pozabila na stara, omejujoča prepričanja in navade ter se veselila novih začetkov.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Samski boste v tem tednu srečali osebo, ki bo v vas vzbudila nekaj posebnega. To bo sicer šele začetek, a razvije se lahko nekaj lepega. Vezani pa se pripravite na številne izzive, ki jih boste morali premagati z mirnostjo in odločnostjo. Pazite, da vam čustva ne bodo zameglila presoje in da boste znali prepoznati šibke točke v partnerskem odnosu.

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram