Tedenski ljubezenski horoskop 24. julij - 30. julij 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samski boste soočeni z realnostjo. Spoznali boste, da okoli vas ni osebe, s katero bi se videli v resnem odnosu. To bo povzročilo nemir in nezadovoljstvo. Vezane pa čaka teden, v katerem boste morali resno razmisliti, kaj si od partnerske zveze želite. Močne zveze se bodo rešile, a s težavo, krhki odnosi pa se bodo srečali z grožnjo, da se končajo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Vezani ne boste našli skupne točke s partnerjem oziroma partnerico. Čutili boste, da vas „sili“ v nekaj, česar si ne želite. Poskušajte popustiti in razmisliti, saj ni nujno, da vas čaka nekaj neprijetnega. Samske pa čaka sproščen teden, v katerem se ne boste pretirano obremenjevali, kaj se od vas pričakuje in kaj ne. Ta energija bo obrodila pozitivne rezultate in vodila k novim poznanstvom.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Čaka vas presenečenje, ki pa ne bo nujno pozitivno. Samski boste izgubili trdna tla pod nogami, to pa bo povzročilo skrbi. Ne analizirajte preveč, saj stvar ni tako zapletena. Tudi vezane čakajo negotovi dnevi. Nikakor ne boste našli rešitve za konflikte. Premislite, če bi si vzeli nekaj časa zase, za premor, da se napetosti pomirijo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Samske čaka teden „lova“. Vaša samozavest in komunikacijske sposobnosti se bodo okrepile, počutili se boste neustavljivo. Takšno energijo pa bo v vas videla tudi okolica, zato bodite drzni. Tudi vezani boste občutili več moči in nase pritegnili več pozornosti. To bo skrhalo zaupanje ljubljene osebe, zato bodite pozorni, da ne boste zapravili nečesa lepega zaradi lasnega ega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Samski boste začutili takojšnjo povezavo z drugimi osebami. Netile se bodo iskrice, medsebojna privlačnost bo neverjetna. Zaradi tega pa bodite tudi bolj pazljivi, da se ne boste znašli na položaju, ki ga ne boste mogli nadzirati. Tudi vezani lahko pričakujete naval strasti, lahko si zaželite celo nekaj prepovedanega. Pazite se teh želja.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezani boste neverjetno romantični. Komaj boste čakali, da vidite svojo ljubljeno osebo in se podata novim izkušnjam naproti, pri tem pa uživala tudi v malih stvareh. Vse geste ne bodo velike. Samski pa se boste razbremenili in se nehali obremenjevati, kje vas čaka ljubezen. Presenečeni boste, kaj vse boste doživeli in kakšne osebe boste spoznali.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani se ne boste razumeli z ljubljeno osebo. Ne boste točno vedeli, kaj si želi in o čem razmišlja, zato se boste umaknili stran. Pazite, da ne boste postali le „gledalec“ v partnerski zvezi, ampak da boste znali narediti pol poti. Samske pa čaka zelo dinamičen teden, saj se bodo vrnile osebe iz preteklosti. To lahko povzroči nekaj negotovosti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Samski ne opustite misli, da bi se lahko s simpatijo ali vam posebno osebo, razvilo nekaj lepega. Teden pred vami vam ne bo ravno naklonjen, a stvari se bodo hitro spremenile. Vezani pa boste morali ljubljeni osebi izraziti svoje dvome in negotovost. Zaupajte ji, kaj si želite in kaj pogrešate. Ne vrzite puške v koruzo le zato, ker ni strasti. Te se lahko hitro zanetijo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Vaš trud bo poplačan. Samski boste končno pritegnili pozornost osebe, do katere čutite nekaj posebnega. Ustvarite lahko zelo lep odnos, v katerem boste lahko takšni, kot v resnici se. Le mudi naj se vam ne, ampak uživajte v razvoju zveze. Tudi vezane čaka obdobje zadovoljstva in medsebojne sreče.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Vezani ste pred zelo umirjenim tednom, v katerem se bodo lažje delila čustva in izražale želje. To vaju bo še bolj povezalo in razkrilo, katerim vidikom zveze se morata bolj posvetiti in kaj ljubljena oseba dejansko potrebuje. Samski pa se boste ozirali nazaj, močno boste hrepeneli po nekdanjih ljubeznih ali simpatijah. Premislite, od kod izvirajo te želje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezani boste morali v tednu pred vami zbrati pogum in sprejeti odgovornost za svoja dejanja. Ste le človek, ki dela napake. Ljubljena oseba vas bo razumela, le ne bežite stran od resnice. Samski pa se pripravite na pomembno odločitvijo, kako naprej. Ljubezen ne bo v ospredju, kar pa ne bo močno vplivalo na odnose, na katerih trenutno delate oziroma na premike s simpatijo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Vezani se pripravite na konflikte in prepire. Nikakor ne boste našli načinov, kako se z ljubljeno osebo povezati in lotiti reševanja pomembnih vprašanj. Zaradi tega pa ne izgubite upanja, saj se skriva rešitev, le drugače – bolj pozitivno, poglejte na odnos. Samske pa bo zadela Amorjeva puščica – četudi ste se ljubezni izogibali, vas čakajo dnevi zaljubljenosti in nepremišljenosti.

Katarina iz Balzamike

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

 

 

Balzamika Instagram

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.