Tedenski ljubezenski horoskop 23. oktober - 29. oktober 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Vezane bo spremljal občutek, da ste za vse sami, da vas nihče ne podpira. Zaradi tega se bodo vrstili prepiri ne le z ljubljeno osebo, ampak tudi drugimi. Podobne občutke boste imeli samski, zaradi česar bo težje osvojiti srce osebe, ki vam bo ukradla pozornost. Premislite o svojem pristopu in se ne oklepajte nečesa, kar ne deluje. Svež pristop bo obrodil hitrejše sadove.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Vezani se boste soočili z nezaupanjem in napetostjo v odnosu. Če svojih želja in predlogov ne boste znali odločno prestaviti, se bo zveza še bolj skrhala. Samski pa se boste »utapljali« v strasteh in želji po nečem novem, drugačnem. Čaka vas zanimiva izkušnja, ki bo na prvi pogled to, kar potrebujete, a naslednji dan tega občutka ne bo več.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samske bo dohitela preteklost. Morali se boste držati obljube, ki ste jo postavili že dolgo nazaj. Premislite, kaj boste storili, da ne boste veljali za osebo, ki ne stoji za izrečenim. Vezani pa boste obudili ljubezensko zvezo. Z ljubljeno osebo že nekaj časa nista bila »prava«, kar se bo spremenilo in prineslo naval strasti in občutka varnosti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Samski boste morali stvarem pustiti, da se razvijejo, kot se razvijajo. Četudi boste občutili težnjo po ukrepanju, se ustavite, saj ne boste dosegli želenega. Prej nasprotno. Vezani pa se pripravite na pomemben pogovor v odnosu. Stvari že nekaj časa niso, kot bi morale biti, zato razmislite, zakaj je tako in kako to popraviti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani boste ljubljeno osebo postavili na drugo mesto. Svoj čas in energijo boste usmerjali v delo, kar bo prineslo nekaj negotovosti in občutka zapostavljenosti. Ne pozabite, da vam je vedno stala ob strani, zato ji namenite nekaj pozornosti. Samski pa se boste podali na »lov« po novih izkušnjah. Vodila vas bo intuicija, zato boste točno vedeli, kaj lahko pri kom pričakujete in česa ne.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezani boste našli svoj ritem, uspešno boste žonglirali med poslom in domom. Vseeno pa bodite pozorni na potrebe ljubljene osebe in kaj si resnično misli. Ne bodite preveč zaverovani vas, da vam uspeva na vseh področjih. Samski pa se boste morali naučiti nasmejati sebi in drugim, sicer vas čaka težek teden. Naj vas to ne odvrne od spoznavanja novih oseb.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani si boste v tem tednu zatiskali oči pred resnico. Ne boste si želeli priznati, da se z ljubljeno osebo ne razumeta najbolje in da odnos ni na pravi poti. Tudi samski ne boste dogajanja videli takega, kot je v resnici. V ospredju bo vse dobro in pozitivno, na razlike in šibke točke pa ne boste pozorni, kar vas lahko na dolgi rok drago stane.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Vezane bo v tem tednu vodila romantika. Želeli si boste bližine ljubljene osebe, da ji pokažete, kaj vam pomeni in kaj si želite ustvariti. V ospredju bo ljubezen in preživljanje mirnega časa v dvoje. Samske pa čaka teden nihanj: enkrat boste polni dvomov, ali boste kdaj dobili želeno, drugič pa polni fantazij in sanj o prihodnosti. Poskušajte najti pravo ravnovesje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Samski boste polni novih idej in zagona. Želeli si boste več, kot imate in kar poznate. Bližnji in prijatelji se z vsem ne bodo strinjali, kar pa naj vam ne vzame poguma. Vezani pa boste morali realno pogledati na odnos. Osredotočiti se boste morali na to, kar imate in ne kar je bilo ali kar šele prihaja. Morate se naučiti ceniti sedanjost in v njej uživati.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samski boste imeli občutek, da se vas drži smola. Nikakor ne boste mogli doseči želenega, kar pa ne pomeni, da morate svoje občutke tlačiti in požirati. Le na ta način se boste z nekom povezali. Tudi vezani poskrbite, da boste znali izraziti svoje želje in misli. Ne jemljite ljubljene osebe za nekaj samoumevnega, ampak ji pokažite, da jo cenite.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Samski boste tema pogovorov neke osebe, ki bo ukradla tudi vašo pozornost, a ne za dolgo. Hitro se bo razkrilo, da je interes drugačen od vašega, zato bodite pazljivi pri izbiri besed. Vezani pa boste lahko neobremenjeno zaupali, kaj vas bremeni. Z ljubljeno osebo se bosta ujela v vseh pogledih, kar bo partnersko zvezo še bolj poglobilo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Samski boste morali v tem tednu stopiti korak nazaj in počakati na razplet dogodkov. Izogibajte se soju luči, ampak delujte v ozadju. Tako se ne boste znašli v neprijetni situaciji. Tudi vezani boste morali še nekaj časa počakati, preden se bo odnos spremenil. Veliko bo oziranja nazaj, kar izkoristite, da spoznate, kaj dejansko zdaj imate.

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram