Tedenski ljubezenski horoskop 21. avgust - 27. avgust 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samski boste v središču pozornosti, začutili boste naklonjenost ene osebe. Vendar pa bodite pazljivi, da ne boste zaradi osebnih, sebičnih namenov stopili v nekaj, na kar niste pripravljeni. Dajte času čas, naj vas ego ne zavede. Vezani pa boste v tem tednu uživali v družbi ljubljene osebe, z njo delili svoje interese in prosti čas. Drugi vaju bodo videli kot popoln par.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Samski boste spremenili svoje mišljenje in načrte. Od odnosov, ki stojijo kljub trudu že nekaj časa na enem mestu, boste stopili stran. Vezane pa bo vleklo med ljudi. Težje boste ostali znotraj domačih štirih sten, iskali boste zabavo, četudi sami. Pazite, da ne boste zaradi tega zapostavljali svoje ljubljene osebe. Delite z njo željo po zabavi.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samske čaka zelo igriv teden. S simpatijo boste „plesali“ ples zaljubljencev, le da ne boste vedno dobili, kar boste pričakovali. Oseba se bo spretno izmikala pastem, ki jih boste postavljali. Vezani pa se boste morali resno lotiti težav, ki se kuhajo v odnosu. Ne zatiskajte si oči pred njimi, da se ne bodo razvile v nekaj, česar ne bo mogoče zlahka rešiti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Vezane čaka teden harmonije, ljubezni in intimnega povezovanja. Iz dneva v dan se bo vajina povezava krepila, ljubezen pa rasla. Tudi samski boste naravnost uživali. Občutke veselje bo vzbudila oseba, ki je že nekaj časa v vašem življenju. Razvije se lahko nekaj zelo lepega, če se boste le ozrli okrog sebe.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Samski najdite pogum, da končno naredite prvi korak in ne čakate več, da se razvije kaj samo od sebe. Ne zavlačujte in ne iščite več izgovorov, saj je zdaj skrajni čas, da ukrepate. Vezane pa bo spremljal občutek, da kljub trudu in pripravam na pomemben pogovor, ne znate izbrati pravega trenutka. Zaradi tega ga nikar ne poskušajte na silo izsiliti, ampak raje prestavite.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Samski boste postavljeni na trdna tla. Obljubljali boste veliko, a malo tega realizirali. Osebe okoli vas bodo opazile, da besede pogosto ostanejo v zraku, kar vas bo drago stalo. Vezani pa boste znali izraziti svoja čustva in želje. Poglobili boste odnos s svojo ljubljeno osebo in se znali pogovoriti o vsem – od vsakodnevnih izzivov do pomembnejših življenjskih odločitev.

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani boste bili boj z ljubljeno osebo. Nikakor se ne bosta mogla premakniti naprej iz mrtve točke. Zlasti vi se boste velikokrat prenaglili, zaradi česar bo ljubljena oseba izgubljala interes, da bi vztrajala. Samske pa čaka zelo strasten teden, v katerem se boste nepričakovano povezali z nekom posebnim. Popolnoma se boste prepustili. Uživajte!

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Samskim bo v tem tednu potekalo vse kot po maslu. Na voljo boste imeli nešteto izbir, ki jih bo treba preučiti, da ne boste česa izpustili. Tudi vezane čakajo prijetni dnevi, ki bodo v odnos prinesli sproščenost in upanje na boljše časa. Stare težave se bodo za nekaj časa poslovile, a ne dokončno, zato ne izgubite trdnih tal pod nogami.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Samske čaka zelo miren teden, v katerem bo v ospredju vse prej kot ljubezen. Dneve izkoristite zase in premislite, kaj si želite in česa ne. Tudi vezani naredite enako, saj bo teden pred vami zelo nemiren in neprijeten. Kljub temu da boste vedeli, kam pes taco moli, se napetega ozračja ne bo mogoče rešiti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samskim se bodo porušile nekatere iluzije in predstave o osebi, ki se že nekaj časa vrti okoli vas, izkazuje naklonjenost, a vse se sebi v prid. Pazite se njenih besed, ne glede na to, kako sladke bodo. Vezani pa postavite odnos na prvo mesto in se povežite z ljubljeno osebo. Delite z njo svoje mnenje, ne bojte se konfliktov. Le ohranite jih znotraj štirih sten doma.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Samski se boste morali naučiti, kako stopiti stran, kako se otresti določenih pričakovanj in želja. Če boste na simpatijo oziroma sebi ljubo osebo preveč pritiskali, lahko izgubite več, kot mislite. Vezani pa boste imeli pred očmi le svojo ljubljeno osebo. Preplavilo vas bo romantično razpoloženje, ki bo pomagalo, da za trenutek pozabita na težave, ki vaju že nekaj časa spremljajo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Samski boste v tem tednu zadihali in se razbremenili. Čas brez skrbi izkoristite, saj bodo hitro prišli dnevi, ko boste morali pokazati več energije in odločnosti, da se ljubezensko življenje začne razvijati. Vezani pa boste spoznali, da obdobje brez konfliktov in jeze ne pomeni nujno nekaj dobrega. V odnosu se nekaj kuha. Bodite pozorni.

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram