Tedenski ljubezenski horoskop 2. oktober - 8. oktober 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Vezane čaka prijeten teden, saj se boste z ljubljeno osebo ponovno začeli povezovati. V drug drugem bosta videla zaupnika in najboljšega prijatelja, kar bo pozitivno vplivalo tudi na osebno energijo. Samski pa boste začutili, da vam energije primanjkuje. Ker se boste veliko ukvarjali z javno podobo in želeli ustreči drugim, bo to vplivalo na počutje. Privoščite si malo odmora.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Samski ste pred tednom, ki bo prinesel novo spoznanje o poti, ki ste jo izbrali. Pripravite se, da bodo nekatera prepričanja porušena in da boste morali opustiti slepo sledenje le eni ideji. Vezani pa boste občutili neverjetno moč, s katero bodo vse težave hitro premagljive. Bodite odprti tudi za nove pristope in izzive v ljubezni, s katerimi se bo odnos le še poglobil.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Vezani boste zelo težko nadzorovali svoja čustva, kar bo zmedlo vašo ljubljeno osebo. Bolj kot običajno boste izkazovali ljubezen. Pazite, da za tem ne tiči skriti razlog. Samske pa čaka teden izzivov, ki se bodo izkazali za nekaj poučnega in prijetnega. Ne ustrašite se ovir, ampak jih z notranjo močjo prestopite k boljšemu jutri.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Samski boste dobili občutek, da je vse, kar delate, brez pomena. Kljub trudu se ne boste premaknili naprej, tudi oseba vam ne bo vračala pozornosti, ki bi si jo želeli. Premislite, ali je tega vredna. Tudi vezani si vzemite čas za premislek, preden boste sprejeli pomembno odločitev. Ker boste zelo čustveni, se lahko hitro pojavijo napačni koraki, ki bodo prinesli le napetost in negativnost.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Samski, v tem tednu poskušajte držati jezik za zobmi. Ne izrecite vsega, kar vam pride na misel, da ne bo okolica tega izkoristila kasneje proti vam. Okoli vas so osebe, ki čakajo, da boste naredili napako. Vezani pa se boste morali ponovno soočati s starimi odločitvami. Poskrbite, da jih boste tokrat razrešili enkrat za vselej.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Samski, čaka vas teden romantike in nežnosti. Okoli vas bodo zelo pozitivne energije, zato si upajte in naredite korak naprej tudi pri simpatiji ali skriti ljubezni. Vezani pa boste iz faze negotovosti in konfliktov prešli v obdobje zadovoljstva. Z ljubljeno osebo se bosta začela resneje pogovarjati o željah in skupnih načrtih.

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Samski boste analizirali odnose, zlasti te, v katerih samo dajete, v zameno pa ne prejmete nič. Upajte si in se distancirajte od teh, ki vas izkoriščajo. Tudi vezani boste težje shajali z ljubljeno osebo, saj skupnega jezika ne bosta našla. Tudi prioritete se bodo spremenile, kar bo povzročilo ljubosumje s strani partnerja oziroma partnerice.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Vezani se pripravite, da vas bodo stare odločitve začele preganjati in povzročati nemalo prepirov z ljubljeno osebo. Če boste ohranili trezno glavo in zaupanje v prihodnost, vama bo uspelo odnos poglobiti. Samskim pa se obeta zelo čustven teden, saj boste srečali priložnosti za razvoj nove ljubezni. Bodite le pozorni, da ne boste ubrali istega pristopa pri osebah, ki jih že poznate.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Samski, pazite na izbiro besed. Te lahko zarežejo globlje kot meč. Resda vas čakajo uspešni dnevi, a naj vas to zanese. Tisti, ki vas poznajo, vas bodo razumeli, osebe, s katerimi pa ste šele na začetku odnosa, pa ne najbolje. Tudi vezane čaka napet teden, vračanje preteklosti pa bo odnos le še poslabšalo. Harmonija in razumevanje se bosta oddaljevala.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samski ne boste čutili želje po druženju ali spoznavanju novih oseb. Tudi že dogovorjena srečanja bodo padla v vodo, kar bo pomembno vplivalo na prihodnost in razvoj ljubezni. Vezani pa boste občutili nelagodje v povezavi s pravkar sprejetimi odločitvami. Te vam ne bodo dajale zagotovila in upanja, kar lahko privede do obujanja preteklosti in hrepenenja po nekdanjih ljubeznih.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezani ne boste točno vedeli, kaj se z ljubljeno osebo dogaja, zato se bodo pojavili dvomi in ljubosumje. Ne sklepajte prehitro, ampak se z njo pogovorite. Presenečeni boste, kaj boste izvedeli. Tudi samske čaka pomembno spoznanje, le da bo prineslo grenko-sladke občutke. Padli boste na trdna tla, prisoten bo občutek, da ste za vse sami. Ne izgubite upanja, ampak mirno počakajte.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Vezani se v tem tednu prepustite občutkom, ne analizirajte vsakega koraka, ki ga bo naredila ljubljena oseba. Čakajo vas zelo lepi in strastni dnevi, kar pa naj vam ne nudi podlage za izgovore, da se ne bi trudili. Samski pa boste ponovno v središču pozornosti, kar lahko prinese skušnjavo ali dve. Pazite, da ne boste česa obžalovali ali naredili prehitrega koraka naprej.

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram