Tedenski ljubezenski horoskop 18. september - 24. september 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samske čaka teden uživanja v ljubezni. Osebe okrog vas bodo pozitivno naravnane, zaradi česar se boste počutili neustavljivo. Začeli boste stopati po novi poti. Tudi vezane čakajo prijetni dnevi, saj se boste z ljubljeno osebo povezali, lažje si bosta pokazala, kaj si želita. Teden pred vami je zelo strasten in nabit s čustvi.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Samski boste v ten tednu obrnili nov list. Preteklost boste pustili za seboj, a morda prehitro, zato ne pozabite, kaj vas je pripeljalo do točke, na kateri ste. Tudi vezani upočasnite svoj korak, da vas napetost v odnosu ne bo iztirila. Raje se osredotočite na to, da najdete vzrok za težave, ki so se pojavile in delate korak za korakom naprej k harmoniji.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samski v tem tednu ne boste vedeli, če ste pripravljeni na srečanje ali zmenek z nekom. Preveč razmišljanja lahko povzroči, da se boste zadnji trenutek umaknili. Ne glede na vse, za svojo odločitvijo trdno stojte. Vezani pa boste pripravljeni na novo poglavje v odnosu. V prihodnost boste začeli gledati z optimizmom in novimi načrti, zaradi katerih se bo zveza dodatno poglobila.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Samske bo v tem tednu razganjalo, pogosto boste šli čez mejo, kar se bo odražalo tudi na vašem počutju. Razmislite, ali je to pot, po kateri želite nadaljevati, saj želeno lahko dobite tudi na drug način. Vezani pa boste morali premisliti, od kje izvira vaše ljubosumje. Če ne boste pokazali zaupanja, lahko izgubite voljo in potrpežljivost ljubljene osebe, da bi ostala z vami.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani boste morali paziti, da v tem tednu ne boste zaradi dela zanemarili ljubljene osebe. Če zaradi obveznosti ne bo mogoče preživljati časa v dvoje, poskrbite, da boste za to kasneje našli čas. Samski, vas pa bodo vodila močna čustva. Ne boste mogli verjeti, kaj se vam dogaja in kakšne občutek vam to vzbuja. Prepustite se in uživajte, saj lahko zgradite nekaj lepega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezani boste zelo pretkani. Z izbiro pravih besed boste dosegli svoje, ne da bi pri tem ljubljena oseba pomislila, da to ni njena ideja. Pazite le, da to ne bo prešlo v navado. Samski pa boste morali pokazati veliko volje in potrpežljivosti. Ker se stvari ne bodo razvijale v želeno smer, boste tik pred tem, da obupate. Nikar. Vse se bo razpletlo, le še malo počakajte.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani se v miru pogovoriti z ljubljeno osebo. Pustite, da izrazi svoje želje in mnenje. Če boste preveč trmasti, se bosta začela zapletati v prepire in konflikte. Samski pa čaka teden sproščenosti in uživanja. Možne so hitre romance in avanture. Če boste vedeli, v kaj se spuščate in ne boste pričakovali preveč (resnega odnosa), lahko izkusite nekaj čudovitega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Samski boste v tem tednu čas in energijo posvetili sebi. Ljubezensko dogajanje ne bo v ospredju, ampak odnosu na splošno. Premislite, koga imate ob sebi in kaj vam daje. Je odnos vzajemen? Tudi vezani premislite, v kakšnem odnosu ste. Z ljubljeno osebo se pogovorite, ne bojte se resnice. Ne ovinkarite, ampak izrazite, kaj si želite in kaj pogrešate.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Vezani ste pred neugodnim tednom, saj bodo na površje prišle razlike znotraj odnosa. Vaše srčne želje ne bodo podobne željam ljubljene osebe. Kljub temu pa se lahko zbližata, zlasti na intimnem področju. Samski pa se boste morali postaviti na trdna tla in ne več gledati v preteklost, kaj je bilo in kaj ste izpustili. Če boste tudi zdaj omahovali, se vam lahko priložnosti izmuznejo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samski, pred vami so dnevi, v katerih bo vaša energija sijala. Polni boste novih zamislic in načrtov, kako ljubezensko življenje okrepiti. Ste na zelo dobri poti, da vas ta pripelje k novemu odnosu. Vezani pa boste morali svojo energijo in čustva brzdati. Če boste na vsak način želeli doseči svoje, lahko to na dolgi rok prinese težave in napetosti. Raje se z njo pogovorite, najdita čas zase.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezane čaka zelo naporen teden, saj boste pod vprašaj postavili partnersko zvezo. V odnosu bosta vladala negotovost in nezadovoljstvo. Tudi samski ne boste zadovoljni s tokom dogajanja. Srečanje z osebo, ki ga pričakujete že dlje časa, ne bo obrodil sadov. Ujeli se boste v spiralo vprašanj, zakaj ste se sploh odločili za zmenek in zakaj ste pričakovali, kar ste.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Samski se pripravite na čudovit teden. Ponudile se vam bodo nove priložnosti za premike, vendar pa pazite, da ne boste ponavljali starih napak, ampak da boste na vsako novo poznanstvo in osebo pogledali sveže. Vezani pa se boste morali naučiti prisluhniti ljubljeni osebi. Vajini pogledi na odnos se razlikujejo. To ni nujno, da vaju bo razdvojilo, če se bosta naučila komunicirati.

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram