Tedenski ljubezenski horoskop 17. julij - 23. julij 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samske bo vodila želja po pozornosti in zmagi. Z nekom se boste zapletali v boj, ki pa ga drugi ne bodo dobro sprejeli. Bodite previdni. Vezani pa boste negotovi. Po eni strani boste čutili neizmerno ljubezen do partnerja oziroma partnerice, po drugi strani pa boste pogledovali za drugimi. Bodite pazljivi, da se ne boste znašli v kočljivi situaciji ali celo v ljubezenskem trikotniku.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Vezani ne boste našli skupnega jezika s partnerjem oziroma partnerico. Naj vas to ne ustavi, saj bosta slej kot prej našla skupne točke in dosegla spravo. Vaš trud bo poplačan, zato se ne predajte. Samski pa boste spoznali, da morate biti odločnejši in se ne bati resnice. Ob vas je oseba, ki ji veliko pomenite. Če ji boste dali priložnost, lahko z njo ustvarite lepo zvezo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Vezani boste morali ljubljeni osebi nameniti več pozornosti. Nehote ste jo odrivali stran od sebe. Čas je, da se ji oddolžite. Bodite romantični. Tudi samski pokažite svojo nežno stran, saj se vam ponuja priložnost za nove izkušnje. Ne računajte na dolgoročno zvezo, ampak na izkušnje, ki vas bodo zaznamovale in vam ponudile spoznanje, kaj sploh iščete.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Tistim, ki ljubezen še iščete, se bo sreča nasmehnila. Sestali se boste z nekom posebnim, s katerim boste čutili izjemno energijo. Drug drugega bosta privlačila. To energijo usmerite v nekaj, kjer bosta lahko oba pokazala, kdo sta. Vezani pa boste v odnosu začutili veliko napetosti. Komunikacije ne bo, hitreje, kot običajno se bodo razvili prepiri.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Samski boste spoznali, da ste preveč časa čakali na pravi trenutek, da bi izrazili svoja čustva. Z osebo, s katero ste nekaj začeli, se bo vse ustavilo. Zdaj imate še zadnjo priložnost, da ukrepate. Tudi vezani boste morali biti odločnejši. Naučite se pokazati, kaj čutite in kaj si želite. Zazrite se vase in ugotovite, kaj vam manjka. Ne bodite pasivni.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Samski boste zadovoljni z dogajanjem pred vami. Vse se bo razvijalo kot po maslu. Ne glede na podporo, ki jo boste imeli, pa ne zanemarite dvomov oziroma pomislekov določene osebe. Naj vam čustva ne zameglijo presoje. Vezani pa boste partnersko zvezo popeljalo stopničko višje. Ker se boste v odnosu počutili varno in ljubljeno, se bo povezava med vama okrepila.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Samski se vprašajte, kaj si želite. Če boste imeli še naprej visoke standarde in si zatiskali oči pred tem, kar je pred vami, lahko zamudite priložnost za čudovit odnos. Ne kritizirajte in ne iščite napak v drugih. Vezane pa čaka zelo umirjen in sproščen teden, v katerem se boste povezali s svojo ljubljeno osebo in začeli uživati.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Samski ste pred zelo romantičnim tednom. Nehote boste nekomu zaupali svoja hrepenenja in občutke, za to pa boste nagrajeni. Prejeli boste odziv, ki si ga želite. S simpatijo se bo začelo nekaj lepega, poskrbite le, da boste še naprej iskreni. Vezani pa se boste nehali obremenjevati z razlikami med vami in ljubljeno osebo. Te boste sprejeli in poglobili partnerski odnos.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Vezani boste močno pogrešali svojo boljšo polovico. Težje bosta našla čas za drug drugega, zato poskušajta dobro izkoristiti skupne trenutke. V ospredju naj bo ljubezen, ne obremenjujta se z malenkostmi. Samske pa čaka dinamičen teden, poln druženja in zabav. Srečali se boste tudi s skušnjavami, ki pa na koncu ne bodo prinesle obljubljenega oziroma pričakovanega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Vezani boste poglobili partnerski odnos. V ospredju bosta romantičnost in nežnost. Lažje boste izrazili svoja čustva, kar bo vodilo k okrepitvi zveze. Samski pa se boste resneje podali v iskanje prave osebe. Z iskreno in odprto komunikacijo bosta najlažje prebili led in začeli ustvarjati novo zgodbo. Ne bodite sramežljivi in ne bojte se tvegati.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Samske čaka naval nove energije. Počutili se boste neustavljivo, polni boste novih idej. Tega osebe okoli vas ne bodo razumele, kar bo povzročilo negotovost in razdvojenost. Razmislite, kaj si želite in prisluhnite svojemu srcu. Enako naredite tudi vezani. Prisluhnite si in ljubljeni osebi izrazite, kaj si želite. Čakajo vaju zelo lepi dnevi.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Vezani boste morali pokazati odločnost in se postaviti v obrambo ljubljeni osebi. Okolica si bo ustvarila napačno mnenje in zdaj je čas, da temu naredite konec. Tudi samske čaka naporno obdobje, saj si boste narobe interpretirali informacije, ki bodo prišle do vas. To naj vas ne vznemiri preveč. Poskušajte najti pozitivno plat.

Katarina iz Balzamike

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

 

 

Balzamika Instagram

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.