Tedenski ljubezenski horoskop 16. oktober - 22. oktober 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Vezane bo ljubljena oseba prijetno presenetila. Kar ste menili, da je težava, se bo izkazalo za nekaj hitro rešljivega. Zapomnite pa si, da tako kot bo ona razumela vas, bo pričakovala, da boste vi v prihodnosti pokazali podobno. Samski pa boste razdvojeni med dve osebi. Ena vas bo neustavljivo privlačila, druga pa predstavljala to, kar potrebujete. Odločitev ne bo lahka.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Vezani boste hrepeneli po svežini in nečem razburljivem. Z ljubljeno osebo lahko podžgeta odnos na različne načine, zato bodite kreativni. Razmislite o igricah, stavah ipd. Tudi samski bodite drzni, a pri tem ne izgubite trdnih tal pod nogami, da se ne boste znašli v situaciji, kjer ne boste imeli nadzora nad dogajanjem ali boste celo zapleteni v ljubezenski trikotnik.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samske čaka srečanje z osebo, ki vas bo s svojo energijo popolnoma prevzela. Vseeno pa bodite pazljivi, saj v resnici ne bo takšna, kot bo delovala na prvi pogled. Vezani pa se boste srečevali s prepiri, ki jih boste najlažje rešili, če se bosta z ljubljeno osebo posvetila drug drugemu v intimnem smislu. Problemi bodo pozabljeni, kar ne bo najslabše, saj v resnici ne bodo zelo pomembni.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Vezani v tem tednu ne boste našli svojega mesta, spremljal vas bo občutek, da nekaj manjka. Primanjkovalo vam bo samozavesti, zaradi česar se boste bolj kot običajno oklepali svoje ljubljene osebe. Pazite, da je ne boste začeli dušiti, ampak najdite srž težave. Tudi samske čakajo naporni dnevi, saj se ne boste mogli odločiti, kaj si želite: ali razviti odnos z nekom ali ne.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani boste morali v tem tednu več energije in truda vložiti v ohranjanje ravnovesja znotraj odnosa. Ne pustite, da bi vas malenkosti iztirile, ampak jih poskušajte v miru rešiti. Samske pa bo vodila želja po avanturi in novi izkušnji, kar pa ne bo trajalo dolgo. Razmislite, kaj je tisto, kar si res želite v ljubezni.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezani boste končno razrešili vse težave z ljubljeno osebo in začeli uživati v družbi drug drugega. Vse ovire bodo uspešno premagate, zato si boste lahko oddahnili in se sprostili. Samske pa bo presenetil odziv simpatije. Vaš trud bo počasi začel kazati rezultate, vseeno pa ne pozabite na dogajanje okrog sebe, na ostala življenjska področja.

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Samski ste pred zelo strastnim in vročim tednom, saj se bo vse dogajalo, kot si želite. Osebe se vam ne bodo mogle upreti, zato lahko pričakujete hitre romance in avanture. Vezani pa se boste podali na misijo iskanja vzroka težav v odnosu. Nekaj vam bo govorilo, da ljubljena oseba ni popolnoma iskrena, to pa vas bo zaznamovalo in celo vodilo v iskanje večjih težav, kot jih imata.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Vezani boste uživali s svojo ljubljeno osebo, saj vstopata v mirno in prijetno obdobje. Lažje si bosta zaupala svoje misli in želje, kar bo partnersko zvezo še bolj okrepilo. Samski pa se boste morali premakniti naprej in ne samo čakati, da se kaj zgodi. Priložnost za lepo izkušnjo lahko hitro zamudite, zato ne iščite več izgovorov, ampak ukrepajte.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Vezani v tem tednu odločitve sprejemajte s premislekom. Hitro se lahko znajdete na položaju, ki bo slabo vplivalo na partnerski odnos. Skušnjave bodo zelo velike, zato bodite previdni. Samske pa bodo preplavila močna čustva in strasti. Z osebo, ki vam nekaj pomeni, se bo začelo razvijati nekaj posebnega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samske čaka dokaj naporen teden, saj boste spoznali, da so bile pretekle odločitve napačne oziroma ste se prenaglili. Rezultatov, na katere ste računali, ne boste prejeli, ampak negativno energijo in napetost. Vezani pa boste občutili nekaj dolgočasja, zaradi česar se boste lotili novosti, ki bodo v odnos prinesle ravno pravo mero strasti, ki jih pogrešate.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Samski se boste soočili s kruto realnostjo. Stvari se ne bodo razvijale po načrtu, kar pa naj vas ne potre, ampak na to poglejte kot na pomembno življenjsko lekcijo. Tudi vezani ne boste zadovoljni z dogajanjem v odnosu, za kar pa ne krivite le ljubljene osebe. Za neuspešno zvezo sta odgovorna oba, zato se z njo pogovorite. Ne prenaglite se.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Samski pokažite več zaupanja vase in v svoj pristop. Na prefinjen način znate doseči želeno, pri tem pa ne pokažete vseh svojih adutov. Vezani pa se pripravite na teden, ko bodo vse oči uprte v vas. Okolici se boste zdeli še posebej privlačni, ne glede na to, da ste svoje srce že oddali. To bo prav v partnerskem odnosu prineslo nekaj svežine in strasti.

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram