Tedenski ljubezenski horoskop 14. avgust - 20. avgust 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samski se boste morali naučiti, kdaj je treba utihniti. Preveč povedanih besed vam bo prineslo nepotrebne zaplete, ki bodo oteževali zmožnost sprejemanja pomembnih odločitev. Vezani pa boste dobili potrditev, da lahko ljubljeni osebi zaupate. Ne boste dvomili vanjo ali iskali napake. Področje zaupanja se bo poglobilo, s tem pa se bo odnos še bolj okrepil.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Samski ste pred zelo prijetnim tednom. V sebi boste začutili novo energijo in motivacijo. Nič vas ne bo ustavljalo pred tem, da pristopite k simpatiji in ji zaupate svoje občutke. Pripravite se na presenečenje. Vezani pa se boste ujeli v rutino. Z ljubljeno osebo ne boste čutili strasti, zato se boste spogledovali z okolico. A previdno, da ne boste zapravili nečesa popolnoma dobrega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samske čaka zelo prijeten in sproščen teden. Vodile vas bodo močne strasti, kar bo opazila tudi okolica. Kresale se bodo iskrice, ki bodo vaša hrepenenja le še okrepile. Vezani pa se boste soočali z nezadovoljstvom. Načrti se ne bodo uresničevali, zato bodo pojavili dvomi, ki bodo odnos postavili pod vprašaj. Marsikatere iluzije in želje se bodo razblinile.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Vezani boste spoznali, da je bila odločitev za umik nepravilna. V ljubljeni osebi ste vzbudili dvome, kar bo vplivalo na vajino komunikacijo. Razmislite, ali bi se z njo soočili in ji zaupali, kaj vas bremeni. Samski pa boste morali premisliti o svojem pristopu. Ne analizirajte dogajanja, ampak se poskušajte prepustiti toku. To vam bo prineslo prijetne izkušnje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani ne boste vedeli, kam vas odnos vodi. Občutki bodo mešani, bili boste boj med srcem in razumom. Tokrat prisluhnite srcu, saj vas bo usmeril v najboljšo smer. Samskim se bodo uresničile vse želje in vsi načrti. Kar ste želeli, ste dobili, ni pa to prineslo zadovoljstva. Slednjega boste tekom tedna iskali, a neuspešno. Ustavite se za hip in uživajte v tem, kar imate trenutno.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezanim bo primanjkovalo strasti, a te ne boste začeli iskati drugje, ampak se boste posvetili odnosu. Za to boste nagrajeni, saj se bodo priložnosti za večji premik v odnosu začele ponujati same od sebe. Samskim pa se obeta srečanje z osebo, ki je lahko tista „prava“, četudi se vam ne bo tako zdelo. Dajte času času in presenečeni boste, kakšna čustva se bodo začela razvijati.

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani se boste morali soočiti z vsemi izzivi in preizkušnjami, ki se jim že dlje časa izogibate. Ne dvomite v trdnost odnosa, saj vama bo s skupnimi močmi uspelo premagati vse. Tudi samske čakajo neprijetni dnevi, saj se boste morali povzdigniti nad kritiko in negativno energijo ljudi okoli sebe. Pokazati boste morali veliko moči in strpnosti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Vezani boste občutili močno potrebo po druženju s svojo ljubljeno osebo. Ne boste želeli le sedeti in čakati, da se kaj zgodi, ampak boste zavzeli vodilni položaj, s čimer boste naredili tudi pozitiven vtis. Samske pa bo v tem tednu spremljala sreča. Pozitivne izkušnje lahko pričakujete z vsemi osebami, ki vam pomenijo - tudi v intimnem smislu.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Samski ne boste dogajanja okoli sebe videli tako, kot je, ampak boste vse napihnili. Ne razmišljajte preveč, kaj ste naredili in kako vas simpatija ali vam ljuba oseba vidi. Zadeva ni tako slaba, kot se vam zdi. Tudi vezani se boste znašli v precepu: zaupati partnerju oziroma partnerici, kaj skrivate ali ne. Če se odločite skrivnost zadržati zase, bodite pri tem zelo premišljeni.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Samski boste v središču pozornosti, kar vam tokrat ne bo všeč. Hitrost, s katero se bo vse odvijala, bo narekovala druga oseba. Ne tajite, da vam to ni všeč. Vezani pa boste kipeli od domišljije in ustvarjalnosti. Brez zavor se jim boste prepustili, kar bo ljubljena oseba sprejela z velikim navdušenjem. Partnerski odnos bo stopil v bolj razburljive vode.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Vezani boste uspešno premagali vse težave, s katerimi sta se z ljubljeno osebo že nekaj časa srečevala. Čaka vaju miren in harmoničen teden, ki ga izkoristita za povezovanje in načrtovanje prihodnosti. Samskim pa se obeta srečanje z osebo, ki vas bo navdušila. Začeli boste sanjariti, kaj vse se lahko razvije. Vaša čustva se bodo prebudila, pazite se le naglice in nepremišljenosti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Vezani ste pred napornim tednom. Z ljubljeno osebo boste težje našli skupen jezik, kar bo vplivalo tudi na vašo energijo in počutje. Premislite, kako sta na začetku odnosa netila strasti. Stari, dobri načini vaju bodo premaknili iz mrtve točke. Samski pa se boste znašli v ljubezenskem trikotniku. Bodite pazljivi, kaj si želite, da ne boste na koncu ostali sami. Izberite eno osebo ali nobene.

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram