Tedenski ljubezenski horoskop 11. september - 17. september 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Samski se boste v tem tednu srečali s preteklimi čustvi. Vaše srce bo hrepenelo po nečem domačem in varnem. Želje se bodo uresničile, a premislite, ali je to resnično, kar si želite. Vezani pa boste iskali odgovore na ponavljajoče se prepire. Razlog bo tičal v starih, nerazdelanih težavah, ki sta jih hitro pometla pod preprogo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Samski boste v tem tednu zadihali. Od srca se vam bo odvalil kamen, ki ste ga dlje časa prenašali s seboj. Pozitivnejše boste pogledali v prihodnost in bili pripravljeni na uresničevanje novih ciljev. Vezani pa boste morali prisluhniti razumu, čustva pa postaviti na stranski tir, da se ne boste znašli v težavah. Ne poskušajte prehitevati toka razvoja, ampak upočasnite svoj korak.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Samski boste morali v tem tednu narediti korak nazaj, sicer se boste znašli na položaju, kjer ne boste imeli nadzora. Vrstili se bodo prepiri in krepila negativna energija. Vezani pa boste spoznali, kakšno srečo imate. Vaša ljubljena oseba vam bo stala ob strani in vas podpirala. Ne jemljite jo za samoumevno, ampak pokažite, da jo cenite.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Vezani boste v tem tednu našli odgovore na svoja vprašanja. Vse, kar vas v odnosu bremeni, boste uspeli rešiti. Samski pa boste morali nekaj časa še počakati, preden se bodo vaše težave razrešile. Pazljivi bodite, da ne boste začeli dvomiti vase ali zavlačevati z odločitvijo, kaj si sploh želite. Oseba, ki vam nekaj pomeni, ne bo več dolgo čakala na vaš prvi korak. Razmislite.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezane čaka zelo negotov teden, saj bodo misli uhajale drugam. Z ljubljeno osebo se ne boste počutili povezane, kar bo tudi sama začutila. Vzemite si čas zase in razmislek, da se ne bodo v odnosu pojavile večje težave. Samski pa boste tik pred tem, da obupate, četudi se bodo stvari začele razvijati. Če boste vztrajali, vas čaka nekaj lepega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezani se ne boste najbolje razumeli z ljubljeno osebo oziroma ne boste razumeli njenega obnašanja. Ne začnite iskati skritih razlogov, zakaj je tako, ampak se z njo pogovorite. Samski pa boste v ljubezni težje našli želeno, saj se bodo vaše želje pogosto „teple“. Vzemite si čas, da odkrijete, kaj si resnično želite in na kaj ste trenutno pripravljeni.

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani boste polni zagona in novih idej. Ljubljeni osebi boste zaupali, kaj si želite in kako si to želite doseči. Vaše besede bodo padle na plodna tla, zato ohranite ta zanos in pogum. Tudi samski boste morali pokazati več drznosti, sicer boste ostali razočarani. Osebi, ki vam nekaj pomeni, zaupajte, kaj čutite oziroma naredite vsaj prvi korak.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Vezani se boste v tem tednu soočali z nemirom in negotovostjo. Z odkrito in mirno komunikacijo boste najlažje našli vzroke, zakaj v partnerskem odnosu ni harmonije. Samski pa boste nov teden začeli z veliko energije in zagona za naprej. Ponudile se vam bodo številne priložnosti za nove začetke. Ponovno boste uživali v čarobnosti ljubezni.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Vezane bo vodila neustavljiva strast. Z ljubljeno osebo se boste povezali na globlji način. Vajino intimno življenje bo na novo zaživelo, poleg tega pa bosta ustvarila pristno duhovno vez. Samski pa boste morali paziti na vsako izrečeno besedo. Hitro se bo zgodilo, da boste izrekli nekaj, kar boste naslednji trenutek obžalovali.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Vezani boste na bojni nogi z ljubljeno osebo. Vse, kar bo naredila, boste videli kot nasprotovanje vam. Bodite pazljivi, da se ne bodo po nepotrebnem razvili prepiri. Pri nekaterih stvareh se namreč motite. Samski pa se boste prepustili čustvom. Oddajali boste pozitivno energijo, s katero boste prebili led tudi pri simpatiji.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Samski ne boste našli skupne točke z okolico, tudi s simpatijo se bodo stvari začele zapletati. Če ne boste hiteli ali na silo poskušali rešiti sporov, boste našli pravo rešitev za vse. Tudi vezani boste morali v tem tednu upočasniti svoj korak. Razmislite, kje se nahajate in kako vidite dogajanje okrog sebe. Bodite odprti, ljubljeni osebi pa izrazite svoje želje, strahove in cilje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Vezani boste morali razmisliti o odnosu in kam sta z ljubljeno osebo namenjena. Ne zatiskajte si oči pred resnico in se ne delajte, da je vse v najlepšem redu. Tudi samski se boste morali zamisliti, še posebej glede odnosa, ki se trenutno razvija. Nekaj prijaznih besed bo prineslo večje premike, kot si mislite.

 

 

 

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram