Tedenski ljubezenski horoskop 10. julij - 16. julij 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Vezani ne boste točno vedeli, v katero smer se odnos razvija. Preplavile vas bodo temne misli, podvomili boste o zvestobi ljubljene osebe. Pazite, da si ne boste ustvarjali scenarijev ali začeli iskati dokazov za nezvestobo. Z ljubljeno osebo se pogovorite, saj boste odkrili resnico. Samske pa bo privlačila ideja o srečevanju z več kot eno osebo. Pazite, da se ne opečete.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Samski boste morali zagovarjati svoja dejanja in besede. Ker vas bodo drugi postavili na laž, se boste spopadali s številnimi ovirami. Odnosi se bodo začeli zapletati. Oseba, ki je računala na vas, bo pokazala izrazito nezadovoljstvo. Tudi vezane čaka naporen teden. Brez posebnega razloga se bodo razvili močni prepiri, ki bodo s seboj prinesli večje posledice.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Vezane čaka zelo strasten začetek tedna, ki pa se bo proti vikendu umiril. Ne boste več zadovoljni z dogajanjem okoli sebe, zato boste zelo razdražljivi. Pazite na izrečene besede. Samski pa boste srečali osebo, ki vam bo „zmešala glavo“. Četudi ne bo dlje trajajoča zveza, je ne boste kar tako pozabili.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Samski boste morali v naslednjih dneh pokazati veliko poguma. K vam bo pristopila zelo neposredna oseba, s katero lahko izkusite nekaj čudovitega. Le ne oklevajte. Vezani pa boste bolj čustveno občutljivi. Še posebej vas bo zaznamovalo spoznanje, da se ljubljena oseba ne zanima več za vas tako, kot se je v preteklosti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vezani bodite pazljivi, da se z ljubljeno osebo ne boste po nepotrebnem zapletali v prepire. Pripravljeni bodite na kompromise, izogibajte pa se naglim reakcijam, četudi bo temu zelo težko. Samske pa čaka zelo ugoden teden, ki prinaša številne spremembe. Pričakujte nepričakovano in bodite pripravljeni stopiti v neznano.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Vezani boste uspešno rešili težavo, ki vas že dlje časa bremeni, pri tem pa poglobili zaupanje z ljubljeno osebo. Odnos se bo močno razbremenil, začela bosta ponovno uživati z drug drugim. Samski pa boste spoznali, da ne morete več zavlačevati ali omahovati. Soočite se z nastalo situacijo. Videli boste, da zadeva ni tako zapletena, kot deluje na prvi pogled.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Vezani bodite zelo previdni pri izbiri besed in naslednjih korakov. Zaradi pomanjkanja strasti se lahko prikradejo misli o prekinitvi odnosa, kar pa ne pomeni, da je to najboljša odločitev. Z ljubljeno osebo se pogovorite, saj je občutek monotonosti obojestranski. Samske pa čaka zanimiv teden, saj bo posebna oseba spodnesla trdna tla pod nogami.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Vezane čaka zelo umirjeno obdobje, v katerem se boste lahko posvetili sebi in svojim potrebam. Te niste zadovoljevali, zato si vzemite čas zanje in razmislite, kaj si sploh želite v prihodnosti. Samski pa boste razvili prevelika pričakovanja do osebe, ki bo sprva sicer delovala kot vaša duša dvojčica, a se bo to hitro razblinilo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Vezani boste kipeli od ljubezni, kar pa ne bo naredilo večjega vtisa na ljubljeno osebo. Ravno nasprotno – ne bo vas jemala resno, zato pazite, da ne boste pretiravali. Bodite romantični, a do neke mere. Samski pa boste v sebi čutili le nemir in nestrpnost. Vaša simpatija bo imela več snubcev, zaradi česar bo nekaj ljubosumja in tekmovalnosti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Ves trud, ki ste ga do sedaj vložili v odnos, se bo vezanim obrestoval. Povezanost znotraj odnosa se bo okrepila, komunikacija pa poglobila. Lažje bosta izrazila svojo ljubezen. Tudi samske čaka čustveni razcvet. Vse, kar boste vložili, se vam bo vrnilo. Odprti pa bodite tudi na kompromise oziroma na prilagajanje.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Samski boste spoznali, da se je priložnost za lep ljubezenski odnos ves čas skrivala pred nosom. Vse, kar se bo zgodilo med tednom, bo imelo svoj posebni namen. Tudi vezane čaka prijetno obdobje, ki bo v znamenju sanjarjenja. Pazite le, da ne boste le sanjali, ampak ideje in želje prenesli tudi v realnost.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Vezani boste hrepeneli po strastnem odnosu. Zaradi slabše povezanosti in dolgočasja se lahko zgodi, da boste začeli pogledovati drugam. Bodite previdni, saj lahko odnos brez posebnega truda začinite. Samski pa boste dokazali, da pregovor „ljubezen je slepa“ še kako drži. Pred očmi boste imeli le simpatijo, zaradi česar bo trpelo delo. Težje boste dokončali, kar ste si zadali.

Katarina iz Balzamike

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

 

 

Balzamika Instagram

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.