Tedenski horoskop 20. november - 26. november 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Vaši cilji bodo previsoki. Okoliščine vam ne bodo odpuščale, da bi jih uresničili. Ustavite se za hip in razmislite, kateri načrti so prioriteta. Uporabite svoje znanje in izkušnje, saj vas bo to vodilo k poslovnemu uspehu, ki ne bo terjal posledic na vašem počutju. Tudi na ljubezenskem področju si lahko obetate pozitivne novosti. Vezani boste končno lahko zadihali in poglobili odnos z ljubljeno osebo. Vseeno pa to ne bo odpravilo dvoma, ali je v partnerski zvezi morda prisotna tretja oseba.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Na poslovnem področju se boste srečali s preizkušnjami in izzivi, zato bo želja po umiku večja kot običajno. To se bo kazalo tudi na ljubezenskem področju, zato pričakujte nekaj nejevolje s strani ljubljene osebe. Samski za razliko vezanih teh težav ne boste imeli, saj se vam obetajo nove in zanimive izkušnje. Poskusite se prepustiti toku dogajanja, saj boste tako najlažje uživali v dvoje in ustvarili nekaj posebnega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Življenjski ritem boste morali upočasniti, sicer se bo počutje poslabšalo, vaša energija bo usahnila. Vzpostavite ravnotežje med delom in domom, sicer boste izgoreli, poleg tega pa tudi z najbližjimi ne bo dobrih odnosov. Privoščite si trenutek zase. Prepustite se ljubezni ljubljene osebe, saj vas bo znala razveseliti in narisati nasmeh na obraz. Samski pa ne iščite izgovorov, da se ne bi mogli družiti s prijatelji.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

V tem tednu stojte za svojimi besedami in odločitvami. Pokažite, da ste močna oseba, saj se vam bo to na poslovnem področju obrestovalo. Naredili boste velik vtis na sodelavce, pridobili si boste naklonjenost. Pazite, da vas ne bo zaneslo in da ne boste izgubili trdnih tal pod nogami. V medsebojnih odnosih bodite to, kar ste, ne taktizirajte, saj bo resnica hitro prišla na plan. Če se boste »igrali«, si boste nakopali jezo najbližjih.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Vaš trud bo poplačan. Na poslovnem področju boste deležni pohval in pozitivne energije, finančno stanje pa se bo stabiliziralo. Tega ne jemljite za samoumevno, saj se situacija lahko hitro spremeni. Razmislite tudi, koliko dajete in koliko prejemate. Znate sodelovati z drugimi? Tudi v ljubezni bodite bolj radodarni, sicer bo ljubljena oseba začela razmišljati, da med vama ni ljubezni ali celo podvomila o vaši zvestobi. Iskreno in odprto se pogovorita.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Posvetite se poslovnemu področju, saj so vam zvezde naklonjene. Ne zavlačujte in ne prelagajte obveznosti. Zdaj je čas za ukrepanje. Pri tem bodite komunikativni, izražajte se jasno in odločno. To vas bo pripeljalo k novim dogovorom, ki se bodo tudi finančno obrestovali. Tudi v ljubezni bo dogajanje pozitivno, samskim se obetajo nova poznanstva. Četudi se vam kdaj ne bo dalo na srečanje, pojdite, saj vam ne bo žal. Nekaj več pozornosti pa namenite tudi počutju.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

Težje in težje boste prihajali na delovno mesto. Vzdušje bo neprijetno, težje boste ohranili trezno glavo, saj vas bodo nadrejeni obremenjevali in vam nalagali dodatne obveznosti. Prišli boste do točke, kjer se tu ne boste več videli, zato bo preudarnost zelo pomembna. Zdaj ni čas za menjavo, zato stisnite zobe, a predstavite tudi svojo plat zgodbe. Na finančnem področju se vaše nezadovoljstvo ne bo kazalo, zato ste glede tega lahko brez skrbi.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Visoki cilji vas bodo spravili v neprijetne situacije. Za nekatere boste morali v sebi poiskati vzroke, druge pa bodo povzročile osebe okoli vas. Ker bo to nepričakovano, bo vplivalo na vaše razmišljanje in telo. Temu boste morali bolj prisluhniti in premisliti, katerim slabim navadam se lahko takoj odrečete. Na dogajanje okoli sebe poskušajte gledati s pozitivnega vidika, ne zatiskajte pa si oči pred resnico. Tako na področju medsebojnih odnosov kot pri financah.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Premislite, kaj si želite v življenju delati. Vas posel veseli ali ne? Zdaj je čas, da to razčistite, da se ne boste znašli na položaju, kjer ne bi videli izhoda ali prihodnosti. Analizirajte tudi svoje želje in cilje, saj boste tako največ naredili za svojo prihodnost. Pri tem lahko računate na podporo ljubljene osebe, za kar ji bodite hvaležni. Prisluhnite, kaj vam bo svetovala. Dobite lahko nov uvid v življenjsko situacijo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Prevzela vas bo želja po novih dogodivščinah in izkušnjah. Prepustite se toku dogajanja, bodite drzni in neustrašni. Naredite korak naprej od znanega in varnega ter razširite svoje obzorje. Tako na poslovnem, kot ljubezenskem področju vas čakajo novosti, le premakniti se morate. Zlasti samski, saj vas čakajo nova poznanstva. Pazite le pri denarju, da ne boste brezglavo zapravljali. Analizirajte svoj finančni položaj.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Zaradi prevelikega števila obveznosti vas bodo pri delu preganjali roki. Zaradi tega bosta razpoloženje in počutje nihala, bolj boste dovzetni za stres in vplive drugih. Če na dogajanje ne boste pogledali s trezno glavo, se bo situacija poslabšala. Od posla se poskušajte distancirati in se raje osredotočiti na druga področja. V ljubezni vas čakajo nova razkritja, saj boste spoznali, da ljubljena oseba ni bila popolnoma iskrena z vami.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Razmisliti boste morali o ciljih, ki ste si jih zastavili. Zdaj je čas, da uresničite ideje, s katerimi se poigravate že nekaj časa. Pri tem pa bodite na trdnih tleh, saj vsi načrti ne bodo uresničljivi – vsaj ne vsi naenkrat. Ker vam bo primanjkovalo časa, boste bolj dovzetni za napake in zunanje dejavnike. Stresne situacije se bodo vrstile, a ne bodo vplivale na vaše poslovno področje, kjer se napoveduje uspeh. Podobno tudi v ljubezni, kjer boste odkrili novo vrsto povezanosti.

  

  

  

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram