Tedenski horoskop 13. november - 19. november 2017

Tedenski ljubezenski horoskop: Oven

Ste na poti uspeha in osebne rasti. Na poslovnem področju se bo pretekli trud obrestoval, prejeli boste pohvale in nagrade. To naj vas ne zanese, saj se stvari lahko hitro spremenijo, zlasti na finančnem področju – izogibajte se igram na srečo. Ego obdržite na trdnih tleh. Tudi v ljubezni naj vas čustva ne zanesejo, da ne boste preveč pričakovali, vseeno pa se prepustite toku dogajanja. Samskim bo nekdo ukradel srce, vezani pa boste ponovno zanetili iskrico ljubezni.

Tedenski ljubezenski horoskop: Bik

Občutek, da imate življenje pod kontrolo, se bo izgubil. Nehote boste vajeti prepustili drugi osebi, kar bo vplivalo na samopodobo in podobo, ki jo drugi vidijo v vas. Morali boste pokazati veliko poguma in vztrajnosti, da boste nazaj dobili svoj status. Osebe okoli vas bodo preizkušale. Tudi v ljubezni, kjer boste morali zaupati svoji intuiciji, da ne boste izpustili odlične priložnosti za razvoj nečesa lepega.

Tedenski ljubezenski horoskop: Dvojčka

Na poslovnem področju vas čakajo nerazumevanja in konflikti, saj boste prelomili dogovor, ki ste ga sklenili. Zaradi tega se bo vzdušje na delovnem mestu poostrilo, soočeni boste s hudo tekmovalnostjo. Vaše dejanje ne bo ostalo neopaženo, zato se pripravite na zagovor pri nadrejenih. Boste pa v ljubezni imeli zato več sreče. Vezani boste poglobili partnerski odnos, samski pa spoznali osebo, zaradi katere se bodo ponovno prebudili metuljčki v trebuhu.

Tedenski ljubezenski horoskop: Rak

Bodite previdni z denarjem in ne podlezite pritiskom okolice ter sladkim skušnjavam. Zanesti se boste morali le nase, saj vam bodo ljubljeni težje priskočili na pomoč, če jo boste potrebovali. Z vami ne delijo iste vizije, zato ne pričakujte preveč. Zaradi tega bodo odnosi napeti, komunikacija pa oslabljena. To naj ne bo izgovor, da se ne bi sami lotili reševanja težav, v katere ste se zapletli. Bodite odločni in potrpežljivi, saj vam bo uspelo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Lev

Čaka vas uspeh na poslovnem področju. Ustvarjalnost in izvirnost, ki ste ju pokazali v preteklem obdobju, bosta obrodili sadove. Ste na poti pozitivnih sprememb, zato premislite, kaj bi še spremenili. Pri tem se povežite z drugimi in razglabljajte o novih idejah. Teh vam ne bo manjkalo niti na ljubezenskem področju, kar pa ne bo nujno najboljše. Staro in znano vas ne bo več zanimalo, zato boste bolj dovzetni za vplive drugih. Ne zapletite se v ljubezenski trikotnik.

Tedenski ljubezenski horoskop: Devica

Pripravite se na nove ljubezenske izkušnje. Ob vas je oseba, ki ima močna čustva do vas, a jih ne zna najbolje izraziti. Pomagala vam bo na poti do uspeha in vas podpirala v težkih trenutkih. Premislite o svojih čustvih do nje, da se ne bodo ustvarila nerealna pričakovanja. Več pozornosti pa namenite tudi sebi in premislite, čemu se lahko odrečete. Slabe razvade vas spremljajo in čas je, da se jih otresete.

 

Tedenski ljubezenski horoskop: Tehtnica

V ljubezni vas bodo vodile strasti in želja po novih izkustvih. To vas bo hitro pripeljalo do neljubih situacij, kjer ne boste našli takojšnje rešitve. Avanture bodo v tem tednu možne, a premislite, s kakšnimi nameni se boste spustili vanje. Če vam je všeč oseba, ki je že oddana, se pripravite na dodatne zaplete. Tudi na finančnem področju se izogibajte impulzivnim odločitvam, saj vam bodo te prinesle dodatne stroške in dolgove.

Tedenski ljubezenski horoskop: Škorpijon

Komunikacija vam bo odprla številna vrata k uspehu. Na poslovnem področju pokažite svoje znanje in sposobnosti ter stopite v ospredje. To vam bo pomagalo rešiti tudi spore, ki se vlečejo že nekaj časa. V ljubezni pa izrazite svoja čustva osebi, ki vam veliko pomeni. Pripravite se na nove izzive na zasebnem področju. V dvoje vas čakajo prijetni trenutki, ki bodo pozitivno vplivali tudi na vaše telo. Pazite le, da se ne boste prenaglili, kar se tiče telesne aktivnosti.

Tedenski ljubezenski horoskop: Strelec

Na delovnem mestu boste soočeni s situacijami, v katerih boste morali zagovarjati svoja dejanja in odločitve. Osebe na delovnem mestu vam ne bodo naklonjene in vas skušale pokazati v slabi luči, kar vas bo iztirilo. Pazite, kako se boste odzvali, saj bosta agresija in nepremišljenost vodili v poslabšanje zadeve. Pri razlagi svoje plati zgodbe bodite objektivni in mirni. Če boste začutili jezo, dvakrat globoko vdihnite. Tako boste tudi sebi in svoji duši naredili uslugo.

Tedenski ljubezenski horoskop: Kozorog

Na poslovnem področju se pripravite na napetosti in nestrinjanja na delovnem mestu. Pazite se burnih reakcij, da se ne bo položaj zaostril. H konfliktom pristopite objektivno in premišljeno, saj boste z mirnim pristopom dosegli veliko več. Tudi zasebno se brzdajte naglim odzivom in poskušajte svojo plat zgodbe oziroma želje predstaviti na miren način. Poleg tega poskrbite tudi zase in svoje telo. Prisluhnite, kaj vam sporoča.

Tedenski ljubezenski horoskop: Vodnar

Soočeni boste s pomembno izbiro: premisliti boste morali, kaj in koga si v ljubezni želite. Začnete lahko z nečim novim, ali pa nadaljujete s starim odnos. Izogibajte se le skušnjavi, da bi sedeli na dveh stolčkih. Tudi na poslovnem področju vas čakajo novosti, ki vam bodo predstavljale zanimiv izziv. Kljub temu da boste čutili obremenjenost, vam delo ne bo težava. Vsega se boste lotili z vnemo, zaradi česar boste kasneje tudi nagrajeni.

Tedenski ljubezenski horoskop: Ribi

Bodite zelo previdni, ko se boste ukvarjali s financami in sprejemali pomembne odločitve. Prostora za napake bo veliko, zato naj se vam ne mudi. Podoben odnos imejte tudi v ljubezni, kjer se bodo stvari obrnile na glavo. Za nekatere stvari boste morali v sebi poiskati odgovore, zato se ne bojte resnice. Ne glede na to, ali ste v odnosu ali ne, se izogibajte konfliktnim situacijam in razmislite, kaj se vam stalno ponavlja ter temu poskušajte priti do dna.

  

  

  

Katarina iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Za začetek novega tedna se odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča.

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram