Si želite, da bi se nekdanja ljubezen vrnila?

Razveze niso zabavne. Porušijo lahko vaš celoten svet in povzročijo veliko zmedo. To je zelo boleče, če niste bili pripravljeni na razpad zveze oziroma niste tega niti pričakovali. Svoji ljubljeni osebi ste dali svoje srce, zdaj pa se sprašujete, ali je kdaj čutila to, kar ste čutili vi. Je bila ljubezen resnična? Je bilo vse laž?

 

 

Spremlja vas občutek, da je bilo vse resnično, in če boste izrekli pravo stvar, se boste z nekdanjo ljubeznijo ponovno povezali. Morda oseba le v strahu beži stran in mora spoznati, kako močno vas ljubi in pogreša. To so pogoste misli in občutki po razhodu. Vprašanje, ki si ga morate zato zastaviti, je, ali si resnično želite, da se bivši ali bivša vrne? Je bil to odnos, ki vas je zadovoljil na vseh ravneh, tako čustvenih kot duhovnih in intimnih, ali je šlo le za nenehen trud, kako odnos ohraniti. Če si osebe resnično želite nazaj, nadaljujte branje.

Kako dobiti nazaj nekdanjo ljubezen?

Obstajajo določene stvari, ki delujejo, in stvari, ki nikoli ne delujejo, ko želite bivšega ali bivšo dobiti nazaj. Vsekakor pa bo potrebno kar nekaj truda z vaše strani, da se ponovno zaneti plamen ljubezni.

Prvič, naredite nekaj zase. Ne obremenjujte se s tem, kaj bivši ali bivša počne. Ne bodite obsedeni z njimi. Najdite čas zase, poskrbite, da se bo najprej zacelilo vaše srce. Če bivšo ljubezen pogrešate, ta občutek sprejmite, ne dopustite pa, da bi prevzel vaše celotno življenje.

Ko se boste ujeli, da na osebo močno mislite, da ne morete delati ničesar drugega, položite roko na svoje srce. Globoko vdihnite in izdihnite, predstavljajte si, kako v vaše telo prihaja ljubezen, odhajajo pa žalost, jeza in negotovost. Ne poskušajte poklicati ali pisati osebi v želji, da bi vam izpovedala ljubezen in priznala svojo zmoto. Namesto tega ji raje napišite pismo. Vanj izlijte svoja čustva – negativna in pozitivna. Pisma pa ne pošljite, ampak ga sežgite. Morate biti močni!

Delajte na sebi

Naredite nekaj samo zase. Povzdignite pogled, spremenite svojo držo. Bodite samozavestni, ne skrivajte se oziroma ne začnite lesti vase. Raje začnite uresničevati svoje stare želje ali cilje. Bolj, ko se boste posvetili sebi, lažje bo narediti korak naprej. Pomembno je, da se ne oklepate

Izboljšajte se: najdite srečnejšo in bolj zdravo različico sebe. Pomislite, kakšni ste bili, ko se je vaš bivši oziroma bivša zaljubila v vas. Bili ste sproščeni, neobremenjeni in polni energije. Zdaj je čas, da to ponovno najdete – a v prvi meri zaradi sebe, ne zaradi drugih. Oblecite se zapeljivo, (nedolžno) se spogledujte in pojdite ven. S prijatelji ali sami. Ponovno odkrijte svojo moč in čar. Ko se boste vi počutili močno in zapeljivo, ko boste samozavestni, bo to opazila tudi okolica, z njo pa tudi vaša bivša ljubezen. Težko se vam bo uprla oziroma se bo težje uprla misli, da vas ne bi poklicala.

Če pa še niste pripravljeni, da bi šli ven in nimate dovolj moči, pa si vzemite čas – a ne preveč, da se ne bo življenje odvijalo mimo vas. Najpomembneje je, da se premaknete, četudi počasi.

Ko se vam bo bivši ali bivša približala, ne ukrepajte prehitro. Dajte času čas, da se vajina povezanost ponovno vzpostavi. Ne prenaglite se, ampak si vzemite čas. Uživajte v tem, ko se čustva ponovno prebujajo. Na trenutke pa dovolite, da vas oni „lovijo“ oziroma se potrudijo za vas. Tudi to je del zabave, zato uživajte.

Zapomnite si le, da so za trden in srečen odnos pomembna zaupanje, komunikacija in spoštovanje. Toliko, kolikor sami vlagate v zvezo, toliko prejmite nazaj.

 

  

 

TAROT LJUBEZEN IN SPRAVA

Kaj te čaka v LJUBEZNI? Se bo nekdanja ljubezen vrnila? Je še upanje za vaju? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram