S katero afirmacijo vstopite v nov mesec?

Preberite si, s katero afirmacijo vstopite v nov mesec. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo maj, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

V mesec maj vstopite z afirmacijo »Danes prekipevam od energije in sreče.« Ko boste svoje misli naravnali na to, da imate dovolj moči, da nekaj storite, boste lažje dosegli želeno. Prepoznajte moč in znanje v sebi, s katerima boste lahko stopili na pot k uspehu, dobremu počutju – zlasti čustvenemu – in dobrim odnosom. Ko boste k sebi spustili pritok pozitivne energije, se bo marsikaj spremenilo. 

Sporočilo pod številko 2

Z afirmacijo »Odpuščam tistim, ki so mi v preteklosti škodovali, in se v miru oddaljujem od njih.« boste v mesec maj vstopili resnično prerojeni in pripravljeni na nekaj novega. Stare prtljage vam ni treba nositi, niti starih zamer, saj se zaradi tega le kopičijo negativne energije in porajajo negativne misli. Zdaj je čas, da naredite rez s preteklostjo in začnete pisati novo poglavje. Svojo energijo in čas raje usmerite k ljudem, ki vam stojijo ob strani in vam vračajo ljubezen. 

Sporočilo pod številko 3

»Imam neskončno število talentov, ki jih bom danes začel/a uporabljati.« S to afirmacijo začnite uresničevati svoje načrte. Zdaj je čas, da se otresete izgovorov in naredite prvi korak. Četudi nimate vseh stvari na voljo, imate svojo domišljijo, ki ne pozna meja. Dobra organizacija bo ključna za manifestacijo vseh želja, zato ne odlašajte in ne iščite izgovorov, zakaj ne bi mogli začeli živeti svoje sanje. 

Sporočilo pod številko 4

V nov mesec vstopite z odločnostjo in samozavestjo. Naj vas vodi afirmacija »Sem arhitekt/ka svojega življenja. Gradim njegove temelje in izbiram njegovo vsebino.« Prepoznajte, da so vajeti življenja v vaših rokah. Vi se odločate, kaj boste čutili, kaj boste naredili in česa ne. Ne prelagajte odgovornosti na druge in ne čakajte, da se bo nekaj preprosto zgodilo. Življenje je lepo, zato ga pobarvajte s svojimi poljubnimi barvami in simboli.

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka v prihodnosti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram